2.07… από το ημίωρο

2.07... από το ημίωρο

Καλημερίζω άπαντες τους φίλους της σελίδας! Δεν πήγαμε καλά στη χθεσινή στήλη, ρισκάραμε και χάσαμε. Πέναλτι δε δόθηκε ποτέ στη Ρώμη από τον Τουρπέν, ενώ στη Γερμανία οι κάρτες βγήκαν για την Μπασάκσεχιρ, αλλά η ομάδα από την Τουρκία δε μας έκανε τη χάρη να σκοράρει και να μας δώσει τον τριπλασιασμό. Είπαμε, όμως, δύσκολες οι πρεμιέρες κάθε διοργάνωσης και τώρα με τα γήπεδα άδεια λόγω της πανδημίας ο συντελεστής δυσκολίας έχει πάει στα ύψη… 

Για σήμερα έχω επιλέξει ένα και καλό σημείο για ποντάρισμα, από τον αγώνα που διεξάγεται στο Άμστερνταμ ανάμεσα σε Άγιαξ και Λίβερπουλ. 

Να καθαρίσουν νωρίς  οι «ρεντς»

Σύσσωμος ο οργανισμός της Λίβερπουλ είναι σοκαρισμένος μετά την ανακοίνωση του ιατρικού τιμ που επιβεβαίωνε τα χειρότερα για την κατάσταση του τραυματισμένου Φίρχιλ Φαν Ντάικ. Η διάγνωση αποκάλυψε ρήξη χιαστών και ο Ολλανδός μπακ θα χάσει τη σεζόν, κάτι που αποτελεί μεγάλο πλήγμα για την ομάδα του Κλοπ.  

Η (ποδοσφαιρική) ζωή όμως συνεχίζεται και η Λίβερπουλ στρέφει το βλέμμα της απόψε στον αγώνα της «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» όπου θα αντιμετωπίσει τον Άγιαξ. Ψάχνει γιατρικό, όχι μόνο για την απώλεια του Φαν Ντάικ, αλλά επίσης γιατί έχει να βρει νίκη εδώ και τρεις εβδομάδες όταν επικράτησε της Άρσεναλ με 3-1 για το πρωτάθλημα. Θεωρώ, λοιπόν, ότι θα μπει με το μαχαίρι στα δόντια ώστε να διώξει το άγχος και να στρώσει το δρόμο για την επικράτηση, έχοντας ως όπλο την ταχύτατη επιθετική ανάπτυξη με πυλώνες τους Μανέ, Σαλάχ, Φιρμίνο που μπορούν να βάλουν δύσκολα από νωρίς στην ομάδα του «Αίαντα». 

Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ ξέσπασε στην άμοιρη Χέρενφεϊν την Κυριακή και βρήκε μία άνετη νίκη έπειτα από αρκετό καιρό, καθώς εδώ και έναν μήνα κινείται αγωνιστικά στη μετριότητα, παρότι βρίσκεται κοντά στην κορυφή της Eredivisie λόγω της κλάσης κάποιων παικτών που διαθέτει. Τάντιτς, Πρόμες, Νέρες και Χούντελααρ είναι κάποιοι από αυτούς. Με το κλασικό 4-3-3 παρατάσσει την ομάδα του ο Τεν Χαγκ, το οποίο δε λειτουργεί σωστά μέχρι στιγμής όσον αφορά την ανασταλτική λειτουργία αφού σε κάθε ματς τα κενά στα μετόπισθεν είναι εμφανή.  

Προς τα δεξιά πάει ο αγώνας, θεωρώ φαβορί τη Λίβερπουλ η οποία μπορεί να σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ απέναντι στον Άγιαξ. Ποντάρω ότι το ένα θα επιτευχθεί στο πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης. 


Μονό (Tipsters League)

22:00 Άγιαξ – Λίβερπουλ: Γκολ Λίβερπουλ μέχρι το 30’ (2.07)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις