Αντιδρούν για το 3.70

Αντιδρούν για το 3.70

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του koubanezos.gr! Δεύτερη μέρα της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League απόψε με πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, εκ των οποίων η στήλη θα ασχοληθεί με δύο.

Μίντιλαντ – Αταλάντα

Μετά την περσινή της εντυπωσιακή πορεία μέχρι τους «8» του Champions League η Αταλάντα φιλοδοξεί να επαναλάβει και φέτος κάτι ανάλογο. Το σύνολο που έχει δημιουργήσει ο Γκασπερίνι είναι ικανό να το πράξει, αφού διαθέτει όλα όσα χρειάζεται μία ομάδα για να πετύχει στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Προέρχεται από την ήττα το Σάββατο κόντρα στην Νάπολι με 4-1 αλλά έχω την πεποίθηση πως αυτή αποτελεί  απλώς μία κακή παρένθεση. Προσέθεσε, προχωρώντας σε έξυπνες επιλογές, μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ της συγκριτικά με την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο (Μοχίκα, Ρομέρο, Λάμερς, Ντεπάολι, Μίραντσουκ) για να μπορεί να διαχειριστεί με ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία τα συνεχόμενα παιχνίδια, ενώ σημαντική είναι η επιστροφή μετά από μισό χρόνο αποχής του Γιόσιπ Ίλισιτς (21 γκολ και 9 ασίστ πέρυσι) στο παιχνίδι απέναντι στους «παρτενοπέι».

Πηγαίνει στην Δανία για να αγωνιστεί κόντρα στην Μίντιλαντ, μια εμφανώς κατώτερη ομάδα, το ρόστερ της οποίας, με βάση την αντικειμενική αξία των παικτών, κοστίζει εννιά φορές λιγότερο από αυτό των «μπεργκαμάσκι». Δυσκολεύομαι να φανταστώ πως η Μίντιλαντ θα μπορέσει να αντιμετωπίσει, ακόμα και αν αγωνιστεί σε πολύ χαμηλά μέτρα και με κοντά τις γραμμές της, την τρομερή επιθετικότητα της Αταλάντα. Γι’ αυτό το λόγο πηγαίνω με το διπλό των Ιταλών σε συνδυασμό με over 2,5.

Άγιαξ – Λίβερπουλ 

Μετά το ντροπιαστικό 7-2 από την Άστον Βίλα η Λίβερπουλ κατάφερε σε ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι κόντρα στην Έβερτον του Αντσελότι να βγάλει την απαραίτητη αντίδραση και ας μην μπόρεσε (για χιλιοστά) να φύγει με το τρίποντο. Η εικόνα της ως σύνολο μέσα στον αγωνιστικό χώρο ήταν τέτοια που σε πείθει ότι έχει ξεπεράσει σε πολύ μεγάλο βαθμό την ήττα από τη Βίλα.

Είχε την ένταση και την πίεση που μας έχει συνηθίσει, δημιούργησε ευκαιρίες (xGoals 2,49 – 1,36 υπέρ της) και γενικά παρουσιάστηκε αρκετά βελτιωμένη. Έχασε, βέβαια, τον πιο κομβικό ποδοσφαιριστή της ομάδας τον Φαν Ντάικ, ο οποίος θα μείνει στα πιτς, σχεδόν, όλη την υπόλοιπη σεζόν. Ταξιδεύει στο Άμστερνταμ για να αντιμετωπίσει έναν Άγιαξ αποδυναμωμένο συγκριτικά με αυτόν της χρονιάς που τρέλανε την Ευρώπη και έφτασε ως τους τέσσερις του Champions League, αφού έχει χάσει πολύ σημαντικούς ποδοσφαιριστές για την λειτουργία της ομάδας όπως Ντε Λιχτ, Ντε Γιονγκ, Φαν ντε Μπέικ, Ζίγιεχ και Σένε.

Έδειξε και με την περσινή του πορεία στους ομίλους της διοργάνωσης, όπου και αποκλείστηκε, πως με την αποχώρηση παικτών τέτοιας μεγάλης κλάσης δεν μπορεί να είναι το ίδιο ανταγωνιστικός στο υψηλότερο επίπεδο. Παραμένει πάντως μια αρκετά καλή ομάδα. Θεωρώ πως αν το σύνολο του Κλοπ παρουσιάσει ανάλογη εικόνα με αυτή που έδειξε στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ θα καταφέρει, έπειτα από δύο ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, να φύγει από το Άμστερνταμ με τους τρεις βαθμούς.


Δυάδα (απόδοσης 3.70)

22:00 Μίντιλαντ – Αταλάντα: 2 & οver 2,5 (1.95)

22:00 Άγιαξ – Λίβερπουλ: 2 & οver 1,5 (1.90)


Μονό (Tipsters League)

22:00 Μίντιλαντ – Αταλάντα: 2 & οver 2,5 (1.95)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις