Από 1.70 μέχρι 5.35!

Από 1.70 μέχρι 5.35!

Αγαπητοί φίλοι καλημέρα. Μεγάλο το ενδιαφέρον για την 1η αγωνιστική των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, τόσο αγωνιστικά όσο και στοιχηματικά. Με μια ομάδα που με έχει πληρώσει πολλές φορές από αυτή εδώ τη στήλη, θα ασχοληθώ για την σημερινή κύρια πρόταση, την Ίντερ.

Όπως έχω ξαναπεί κι έχουμε ξαναδεί, τα παιχνίδια της είναι χάρμα οφθαλμού. Γρήγορος ρυθμός και πολλά γκολ εκατέρωθεν. Όπως ακριβώς και οι αγώνες της Γκλάντμπαχ. Χαρακτηριστικό είναι ότι και τα επτά τελευταία παιχνίδια τους, έληξαν είτε over 2,5, είτε goal/goal. Δύο άκρως επιθετικές ομάδες κοντράρονται λοιπόν και περιμένουμε ωραίο παιχνίδι και over.

Τα ίδια περίπου ισχύουν και για ένα άλλο σημερινό ζευγάρι, το Άγιαξ – Λίβερπουλ. Έχουν πολύ δυνατές επιθέσεις, άλλα και χτυπητές αδυναμίες στην αμυντική τους λειτουργία. Για αυτό και οι ανάλογες αποδόσεις σε παιχνίδι με τα γκολ, βγήκαν σε πολύ χαμηλές αποδόσεις. Εγώ επέλεξα μια που δίνει άνω του διπλασιασμού, οπότε ενέχει και το ανάλογο ρίσκο.

Τέλος, για το καθιερωμένο funbetάκι, θα παίξω να σκοράρει ένας από τους πιο αγαπημένους μου ποδοσφαιριστές, ο Λούις Σουάρες. Είναι ικανός να αλλάξει ο ολόκληρη τη λειτουργία της Ατλέτικο, όσο βέβαια το επιτρέπει αυτό η στενοκεφαλιά του Ντιέγκο Σιμεόνε. Νωρίς είναι ακόμα, τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να σκάσουν οι πρώτες μπόμπες..


Moνό

22:00 Ίντερ – Γκλάντμπαχ: Οver 2,5 (1.70)


Μονό

22:00 Άγιαξ – Λίβερπουλ: Οver 1,5 στο 1ο ημίχ. (2.12)


Σκόρερ

22:00 Μπάγερν – Ατλέτικο: Γκολ Σουάρες (3.40)


Fun Bet

22:00 Μπάγερν – Ατλέτικο: 2 (5.35)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις