Χωρίς αντίπαλο στα «κυβικά» τους

Χωρίς αντίπαλο στα «κυβικά» τους

Ωραιότατη η πρεμιέρα του CHL χθες, ωραιότατοι… κι εμείς, με τον Τσίρο Ιμόμπιλε να μας πληρώνει από νωρίς

Πρεμιέρα για τον Ολυμπιακό στο φετινό Champions League. Οι “ερυθρόλευκοι” υποδέχονται τη Μαρσέιγ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και έχουν την… ευτυχία να διαθέτουν σε σούπερ κατάσταση τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός σέντερ φορ, τι κι αν πάτησε τα 33 του, έχει μπει στη νέα σεζόν… φουριόζος, σε έξι επίσημα ματς του Ολυμπιακού έχει πετύχει ισάριθμα γκολ, ενώ επέστρεψε μετά από 4,5 χρόνια και στην εθνική Μαρόκου, βρίσκοντας δίχτυα στο φιλικό με τη Σενεγάλη. Ο Ελ Αραμπί πέτυχε χατ-τρικ κόντρα στον Ατρόμητο το Σάββατο, προερχόμενος μάλιστα από τον πάγκο, σε τιμή 2.50 το anytime του κόντρα στη Μαρσέιγ, έχει απόλυτη αξία. Με τον Μαροκινό μάλιστα να έχει σκοράρει εις βάρος της Μαρσέιγ και πριν από… 10 χρόνια, όταν αγωνιζόταν στην Καέν.

Από εκεί και πέρα, ο Ρομέλου Λουκάκου είναι αν όχι ο πιο φορμαρισμένος, σίγουρα μέσα στους τρεις πιο παραγωγικούς φορ της Ευρώπης αυτήν την περίοδο. Ο Βέλγος φορ είναι σε οργιώδη φόρμα έχοντας σκοράρει 12 γκολ στα τελευταία 10 επίσημα παιχνίδια με Ιντερ και εθνική Βελγίου, βρήκε δίχτυα στην ήττα με 2-1 από τη Μίλαν, στο μόνο ματς που δεν σκόραρε φέτος ήταν στο 1-1 των «νερατζούρι» με τη Λάτσιο, πριν από 17 ημέρες. Ο Λουκάκου στο αποψινό παιχνίδι με τη Γκλάντμπαχ για το Τσάμπιονς Λιγκ δεν έχει αντίπαλο στα… κυβικά του και θα βρει ευκαιρίες για να σκοράρει, σε απόδοση διπλασιασμού το anytime του.


Σκόρερ

22:00 Ολυμπιακός – Μαρσέιγ: Ελ Αραμπί anytime (2.50)


Μονό (Tipster’s League)

22:00 Ιντερ – Γκλάντμπαχ: Λουκάκου anytime (2.00)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipster’s League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις