ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Bάση για πρόκριση

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Bάση για πρόκριση

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Bάση για πρόκριση

Bάση για πρόκριση

Καλημέρα παιδιά, όσο καλό ήταν το Σάββατο, άλλο τόσο άσχημη ήταν η Κυριακή. Ο Παναθηναϊκός στο τελευταίο λεπτό μας έστειλε κουβά ισοφαρίζοντας 2-2 τον ΟΦΗ. Επίσης, στο ντέρμπι της Νορβηγίας επικράτησαν οι άμυνες και το ματς έληξε 1-1.

Στα σημερινά και λόγω της ημέρας θα ασχοληθούμε με τον Ολυμπιακό. Αν θέλει να περάσει στους «16», τότε με αυτόν τον όμιλο έχει τύχη. Ειδικά, τέτοια παιχνίδια μέσα στην έδρα του πρέπει να τα παίρνει. Θεωρώ πως οι ερυθρόλευκοι είναι καλύτερη ομάδα από την Μαρσέιγ.  Επίσης μην ξεχνάμε πως στην 11άδα θα βρεθούν δύο Γάλλοι που ξέρουν πολύ καλά τι εστί Μαρσέιγ. Αναφέρομαι στους Βαλμπουενά και Εμβιλά. Ειδικά ο πρώτος, έφτιαξε το όνομά του στη Μασσαλία. Ωστόσο, η νίκη δεν θα έρθει εύκολα.

Η Μαρσέιγ είναι καλή ομάδα, έχοντας σε φόρμα τον Τοβέν που όποτε σκοράρει, η ομάδα κερδίζει. Επιπλέον, μέχρι στιγμής είναι αήττητη εκτός έδρας αλλά ήρθε η ώρα για την πρώτη της ήττα. Για το Champions League έχουν ξαναβρεθεί σε ομίλους το 2011. Τότε η κάθε ομάδα πήρε από μία νίκη εκτός έδρας με το ίδιο σκορ. Βέβαια στο τέλος πανηγύρισαν την πρόκριση οι Γάλλοι, αλλά φέτος τα βλέπω ανάποδα τα πράγματα. Μπορεί από σήμερα να βάλει τις βάσεις ο Ολυμπιακός για μία πρόκριση στη φάση των «16». Ο Μαρτίνς είναι γάτα και ξέρει να παίρνει τη νίκη σε τέτοια παιχνίδια. Θα ρισκάρω κιόλας σε ακριβές σκορ 1-0 υπέρ του Ολυμπιακού.

Πάμε και στην αγαπημένη μας Superettan. Σιγά σιγά φτάνει στο τέλος του το πρωτάθλημα και τα πράγματα στην ουρά γίνονται πιο θολά. Οι μισές ομάδες της κατηγορίας κινδυνεύουν με υποβιβασμό! Πιο σκούρα τα βρίσκει η Ουμέα, ούσα στην προτελευταία θέση με διαφορά 7 βαθμούς από τα μπαράζ. Παραδόξως τα πηγαίνει καλύτερα εκτός, παρά εντός. Έχει μία λογική αυτό καθώς στην έδρα της προσπαθεί να κάνει παιχνίδι, αλλά με τους παίχτες που διαθέτει, αδυνατεί. Εκτός έδρας, που κάθεται και περιμένει, χτυπάει στην αντεπίθεση μπας κι έχει την τύχη με το μέρος της. Βέβαια, έτσι, δύσκολα να πας ψηλά, αλλά αυτά τα όπλα διαθέτει.

Άρα λοιπόν, όλα θα εξαρτηθούν από την Έστερ. Αν θέλει να διεκδικήσει άνοδο, έστω και μέσω μπαράζ, αυτό το ματς θα πρέπει να το πάρει και σχετικά άνετα. Προέρχεται από 4 σερί νίκες σκοράροντας δύο γκολ σε κάθε αγώνα. Παρόλο που ο άσος για μένα είναι περίεργα ψηλά, θα τον συνδυάσω με το over 1,5. Είναι ρίσκο η απόδοση, καθώς σε αυτόν τον αγώνα θα φανεί αν πραγματικά η Έστερ έχει στόχο την άνοδο. Τέλος, βλέποντας την προϊστορία, σε 7 αγώνες η Έστερ έχει φιλοδωρήσει την Ουμέα με 15 γκολ, δηλαδή δύο γκολ ανά ματς. Φυσικά, η παράδοση είναι υπέρ της με πέντε νίκες, μία ισοπαλία και μία νίκη της Ουμέα το μακρινό 2000.


Μονό (Tipsters League)

22:00 Ολυμπιακός – Μαρσέιγ: 1 (2.37)


Δυάδα (απόδοσης 4.90)

20:00 Έστερ – Ουμέα: 1 & over 1,5 (2.07)

22:00 Ολυμπιακός – Μαρσέιγ: 1 (2.37)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις