Πρεμιέρα από 1.90 μέχρι… 28.36!

Πρεμιέρα από 1.90 μέχρι... 28.36!

Χαιρετώ την παρέα του koubanezos.gr!

Επιτελούς ξεκινά η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, το Champions League. Σας έχω δώσει ήδη κάποιες πληροφορίες για για την φετινή πορεία της διοργάνωσης στην στήλη μου με τις μακροχρόνιες επιλογές. Ευελπιστούμε ότι θα επιστρέψει και ο κόσμος στα γήπεδα σιγά σιγά και οι ομάδες θα προσφέρουν γκολ και θέαμα.

Champions League. Μακροχρόνια στοιχήματα ομίλων 2020-21!

Ας δούμε τι έχουμε ξεχωρίσει για σήμερα από την πρώτη αγωνιστική των ομίλων.

Ζενίτ – Κλαμπ Μπριζ 

Ξεκινάμε με τον έκτο όμιλο και την αναμέτρηση της Ζενίτ με την Κλαμπ Μπριζ. Ντέρμπι περιμένουμε ανάμεσα στις δύο ομάδες που θα παλέψουν για την 3η θέση του ομίλου. Ξεκάθαρο προβάδισμα για την νίκη υπέρ των Ρώσων. Εντός έδρας αήττητοι για δέκα μήνες απέναντι σε μια Μπριζ που πηγαίνει στην Αγία Πετρούπολη με αρκετά προβλήματα καθώς εκτός του τραυματία Ντέλι, τρεις παίκτες της διαγνώστηκαν με κορωνοϊό με σημαντικότερο τον τερματοφύλακα Μινιολέ. Θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους

Λάτσιο – Ντόρτμουντ

Συνεχίζουμε στην Ιταλία όπου θα έχουμε την μάχη μεταξύ Λάτσιο και Ντόρτμουντ. Μεγάλο φαβορί για την νίκη οι Γερμανοί όπως και για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο. Και οι δύο ομάδες έχουν αρκετές απουσίες όμως οι φιλοξενούμενοι έχουν πολύ καλύτερο σύνολο σε σχέση με τους Ιταλούς που από την αρχή της χρονιάς έχουν δείξει λίγα πράγματα. Πολλές οι απουσίες και καμία βοήθεια από τον πάγκο για τους γηπεδούχους, ξεκάθαρο το πρόβλημα κούρασης για τους βασικούς παίκτες. Στο τελευταίο τους παιχνίδι έχασαν εύκολα στην έδρα της Σαμπντόρια με 3-0.

Τσέλσι – Σεβίλλη

Πηγαίνουμε στο Λονδίνο και στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για την αναμέτρηση της Τσέλσι με την Σεβίλλη. Η Σεβίλλη που έχει μεγαλώσει πάρα πολύ σαν ομάδα τα τελευταία χρόνια, τέσσερις κατακτήσεις Europa League τα τελευταία επτά χρόνια. Δεν μπορεί να υποτιμηθεί σίγουρα σαν ομάδα. Πηγαίνει στο Λονδίνο με αρχικό στόχο να μην ηττηθεί. Οι γηπεδούχοι ξόδεψαν πάρα πολλά λεφτά το καλοκαίρι αλλά για την ώρα δεν έχουμε δει τρομερή διάφορα στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Υπάρχει η ατομική ποιότητα το θέμα είναι να υπάρξει και ομοιογένεια ώστε να γίνει καλύτερη και πιο σταθερή η ομάδα μέσα στο γήπεδο. Αμφίρροπο παιχνίδι, πιθανή ισοπαλία με μικρό προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Ντινάμο Κιέβου – Γιουβέντους

Για το τέλος άφησα την αναμέτρηση στην Ουκρανία. Οι πρωταθλητές Ιταλίας ταξίδεψαν χωρίς τον μεγάλο σταρ τους Κριστιάνο Ρονάλντο, τον σέντερ μπακ Ντε Λιχτ και τον αριστερό μπακ Αλεξ Σάντρο. Αρκετά σημαντικές απουσίες καθώς η ομάδα δεν πατάει καλά στα πόδια της στην αρχή της σεζόν. Στο τελευταίο παιχνίδι ήταν πολύ κακή απέναντι στην Κροτόνε και έμεινε στο 2-2. Η Ντινάμο επιστρέφει μετά από τέσσερα χρόνια στους ομίλους, έχει στον πάγκο της τον έμπειρο Μιρτσέα Λουτσέσκου. Αρκετά σοβαρή και ουσιαστική στον προκριματικό γύρο απέκλεισε τις Άλκμααρ και Γάνδη. Τεράστιο το κίνητρο για τους γηπεδούχους, η απουσία Ρονάλντο πιστεύω ότι θα είναι καθοριστική.


Μονό (Tipsters League)

19:55 Ζενίτ – Κλαμπ Μπριζ: 1Χ & under 4,5 & Μπριζ under 5,5 κόρνερ (1.90)


Μονό 

19:55 Ντινάμο Κιέβου – Γιουβέντους: 1Χ (2.00)


Δυάδα (απόδοσης 2.53)

22:00 Τσέλσι – Σεβίλλη: 1Χ & under 4,5 (1.51)

22:00 Λάτσιο – Ντόρτμουντ: Χ2 & under 4,5 (1.68)


Trixie (απόδοση τριάδας 28.36)

19:55 Ντινάμο Κιέβου – Γιουβέντους: X (3.50)

22:00 Τσέλσι – Σεβίλλη: X (3.70)

22:00 Λάτσιο – Ντόρτμουντ: 2 (2.19)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις