2.90 στη Βαρκελώνη, ως 11.00 στο Λονδίνο

2.90 στη Βαρκελώνη, ως 11.00 στο Λονδίνο

Γεια και χαρά σε όλους. Ελπίζω να είστε όλοι καλά και να έχετε καλή διάθεση.

Εκτός των μακροχρόνιων στοιχημάτων για την Ισπανία, στήλη το Σ/Κ δεν ανέβηκε. Το Σάββατο ελλείψει χρόνου, την Κυριακή ελλείψει διάθεσης. Και ευτυχώς, θα συμπληρώσω, γιατί την αγωνιστική που μας πέρασε έγιναν πράγματα και θαύματα! Με αυτά θα ασχοληθούμε την ερχόμενη αγωνιστική….

Χειμωνιάζει πλέον και για μένα η επίσημη αρχή του χειμώνα, συνήθεια και γούστα είναι αυτά, γίνεται με την έναρξη του Champions League. Στη σέντρα λοιπόν η πρώτη αγωνιστική με ένα γκραν φαβορί και μια ματσάρα.

Μπαρτσελόνα – Φερεντσβάρος

Πρώτο αντάμωμα τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, δεν υπάρχει παράδοση. Οι γνωστές παθογένειες, από την περσινή χρονιά, εμφανίστηκαν στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της στην ήττα με 1-0 από τη Χετάφε. Με πέναλτι δέχτηκε το γκολ, είχε 75% κατοχή η Μπαρτσελόνα, αλλά χωρίς ουσία και με 2-3 καλά σουτ στην αντίπαλη εστία σε όλο το 90λεπτο. Για απόψε πρέπει να φορέσει το καλό της ευρωπαϊκό κουστούμι, ζητά μια πειστική εμφάνιση με καλό ποδόσφαιρο και όλα αυτά έξι ημέρες πριν το ντέρμπι με την Ρεάλ. Κλασικά… χαλαρό πρόγραμμα δηλαδή!

Η Φερεντσβάρος πανάξια βρίσκεται εδώ, πέρασε με επική νίκη πρόκριση επί της Σέλτικ, εκτός έδρας, έκανε τα απολύτως απαραίτητα στη νίκη επί της Τζουγκάρντεν και βρέθηκε στους ομίλους. Στο πρωτάθλημα κάνει… παρέλαση δείχνοντας ότι είναι ένα σκαλί ανώτερη από τους υπόλοιπους, ωστόσο το επίπεδο δυσκολίας τώρα ανεβαίνει και μάλιστα κατακόρυφα. Το κακό για τους Ούγγρους είναι ότι πετυχαίνουν τους Καταλανούς μετά από ήττα και θα θέλουν να δείξουν πράγματα. Το καλό είναι ότι ακολουθεί για την Μπάρτσα το Classico με την Ρεάλ και θα το έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους.

Η Μπαρτσελόνα ξέρω πώς θα παίξει. Το ερωτηματικό είναι η Μαγυάροι, θα παίξουν για το ποδόσφαιρό και ότι γράψει το κοντέρ, αντικειμενικά δεν περιμένουν κάτι από αυτό το ματς, ή θα χτίσουν με τούβλα στο τέρμα και ότι γίνει;

Ανεξάρτητα από το εύρος τερμάτων που θα επιτευχθούν, στο μυαλό μου έχω το εξής σενάριο: η Μπαρτσελόνα θα μπει νωρίς, θα πρεσάρει, με σκοπό να καθαρίσεις νωρίς των αγώνα και να γίνει το απαραίτητο rotation ενόψει του ντέρμπι με την Ρεάλ. Με βάση το παραπάνω θα ασχοληθώ με ένα ειδικό στοίχημα, να σημειωθούν περισσότερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Τσέλσι – Σεβίλλη

Σούπερ συνάντηση στο Λονδίνο, η γεμάτη ταλέντο Τσέλσι αντιμετωπίζει την κάτοχο του περσινού Europa League. Η Τσέλσι αν και προηγήθηκε νωρίς στο πρωτάθλημα της με δύο γκολ του Βέρνερ, πρώτα του γκολ στο πρωτάθλημα, υπέπεσε σε γκέλα με ισοπαλία 3-3 απέναντι στην Σαουθάμπτον. Ταλέντο από τη μέση και μπροστά υπάρχει αυτό είναι ξεκάθαρο, άνοιξε λογαριασμό στο σκοράρισμα και ο ταλαντούχος Γερμανός επιθετικός, το πρόβλημα είναι στην αμυντική λειτουργία. Δέχεται εύκολα φάσεις και γκολ, κυρίως από ατομικά λάθη. Πιέζει πολύ ψηλά και όταν χάνει την μπάλα και βγει ο αντίπαλος γρήγορα στην αντεπίθεση είναι ευάλωτη.

Ο Λάμπαρντ έχει ένα εξαιρετικό υλικό να διαχειριστεί, πολύ ταλέντο αλλά χωρίς παραστάσεις από μεγάλα ευρωπαϊκά  παιχνίδια. Βέβαια όταν αγωνίζεσαι στην Premier League κάθε παιχνίδι είναι απαιτητικό. Με σχεδόν ίδια ενδεκάδα θα παραταχτεί, οι μόνες αλλαγές  θα είναι ο Τζέιμς στην θέση του Αθσπιλκουέτα και ο Μάουντ στη θέση του Πούλισιτς.

Από την πρώτη ήττα της σεζόν στο εγχώριο πρωτάθλημα έρχεται η Σεβίλλη, 1-0 στη Γρανάδα. Τακτικά ήταν σωστά, ωστόσο η αποβολή του Τζόρνταν, με δεύτερη κίτρινη άλλαξε τα δεδομένα. Έριξε όλα τα όπλα του ο Λοπετέγι, αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα.  Αρχίζει για φέτος την περιπέτεια της από μία δύσκολή έδρα, αλλά με στόχους και φιλοδοξίες όπως κάθε χρονιά. Άλλωστε οι ευρωπαϊκές πορείες ήταν αυτές που μεγάλωσαν τον σύλλογο.

Δύσκολη η πρόβλεψη για σημείο, επιθετικά χαρακτηριστικά έχουν και οι δύο ομάδες, θα στηριχτώ σε αυτό και θα πάω στα πολλά τέρματα. Και δύο ειδικά, να σκοράρει ο Ζούμα από την Τσέλσι που προωθείτε πολύ συχνά και είναι δυνατός, καθώς και να δώσει τουλάχιστον μία ασίστ ο Οκάμπος.


Μονό

22:00 Μπαρτσελόνα – Φερεντσβάρος: Περισσότερα γκολ στο 1ο ημίχ. (2.90)


Μονό (Tipster’s League)

22:00 Τσέλσι – Σεβίλλη: Over 2,5 (1.80)


Σκόρερ

22:00 Τσέλσι – Σεβίλλη: Γκολ Ζουμά (11.00)


Ειδικό

22:00 Τσέλσι – Σεβίλλη: Οκάμπος οver 0,5 ασίστ (7.00)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipster’s League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις