Με νωπές τις μνήμες…

Με νωπές τις μνήμες...

Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα στην παρέα του koubanezos.gr, θα τα… λέμε με τη στήλη Monogoal, ευλόγως όπου υπάρχουν γκολ με αξία, φυσικά. 

Μπαρτσελόνα – Φερεντσβάρος

Ερχόμενη από ήττα από τη Χετάφε η Μπάρτσα και με ζωντανές τις μνήμες από το ντροπιαστικό 8-2 στον τελευταίο αγώνα της στην Ευρώπη από την Μπάγερν, οι Ισπανοί δείχνουν σαν ένα πληγωμένο θηρίο που περιμένει να επιτεθεί. Με απόντες Τερ Στέγκεν, Ουμτιτί και πιθανόν τον Άλμπα θα παραταχθούν οι Καταλανοί, αλλά με τα… πολυβόλα Μέσι, Γκριζμάν, Φατί έτοιμα για… πυρ.

Οι Ούγγροι ζουν… το όνειρο ζουν καθώς με μεγάλες εμφανίσεις στα προκριματικά κατάφεραν να βρεθούν στους ομίλους μετά από 25 χρόνια. Από απόψε όμως αρχίζουν οι αληθινές προκλήσεις και η πρώτη είναι αυτή στο «Καμπ Νου». Οι πρωταθλητές Ουγγαρίας νίκησαν 2-0 την Κισβάρντα στο τελευταίο αγώνα τους στις 16/10 παίζοντας συντηρητικό ποδόσφαιρο και είχαν μέρες να ξεκουραστούν πριν το μεγάλο παιχνίδι.

Με μια Μπαρτσελονα αήττητη σε 36 σερί εντός ματς στο Champions League, και με το μυαλό στο classico το Σάββατο ενάντια στη Ρεάλ στη Βαρκελώνη, περιμένω θα μπει για να καθαρίσει νωρίς το ματς…


Μονό (Tipster’s League)

22:00 Μπαρτσελόνα – Φερεντσβάρος: Μπαρτσελόνα over 1,5 στο 1ο ημίχ. (2.07)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipster’s League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις