ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Εκκίνηση με 2.81 και… 6.85

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Εκκίνηση με 2.81 και… 6.85

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Εκκίνηση με 2.81 και… 6.85

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Εκκίνηση με 2.81 και… 6.85

Εκκίνηση με 2.81 και… 6.85

Έναρξη της αγωνιστικής δράσης για τους ομίλους του Champions League έχουμε απόψε, και η στήλη μας δεν γινόταν να απουσιάζει. Στο στόχαστρό μας απόψε τρία ματς τα οποία τα δύο θα συνδυαστούν σε δυάδα και το άλλο είναι ένα εξαιρετικά ελπιδοφόρο ρίσκο που αξίζει.

Κορωνοϊός στους Βέλγους

Η δυάδα μας θα αποτελείται από τα δύο απογευματινά παιχνίδια της βραδιάς αρχής γενομένης με το Ζενίτ – Μπριζ. Φαβορί αυτού του ζευγαριού φυσικά οι Ρώσοι. Η Ζενίτ μετά από 11 αγωνιστικές στο εγχώριο πρωτάθλημα οδηγεί την κούρσα μαζί με την Σπάρτακ Μόσχας και δείχνει ένα πολύ καλό και ανταγωνιστικό πρόσωπο, ιδιαίτερα εντός έδρας. Η Ζενίτ τρέχει ένα σερί 12 συνεχόμενων νικών στη «Gazprom Arena» επιβάλλοντας έτσι τους δικούς της νόμους στους αγώνες στην έδρα της. Η Μπριζ, και αυτή οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος του Βελγίου πραγματοποιώντας ένα σερί 6 αήττητων αγώνων, συγκατοικώντας στη πρώτη θέση με τη Σαρλερουά προς το παρών.

Μιλάμε λοιπόν για δύο αρκετά φορμαρισμένες ομάδες αυτή τη στιγμή, δύο ομάδες που παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο αλλά και παίρνουν αποτελέσματα. Η Ζενίτ έχει δύο πολύ σημαντικές απουσίες, αυτές του Μάλκομ και του Ντάγκλας Σάντος, ενώ η Μπριζ θα στερηθεί και αυτή τις υπηρεσίες τεσσάρων ποδοσφαιριστών, και λόγω κορωνοϊού (Ντέλι, Κουσούμου, Κρέμεντσικ και Μινιολέ). Η Ζενίτ πέρα από το σερί των εντός έδρας νικών που έχει χτίσει όπως αναφέραμε, έχει πετύχει και κάτι ακόμα αξιοσημείωτο. Οι 10/12 νίκες της εντός έχουν έρθει με αμφίτερμα. Με αυτό το στατιστικό αλλά και την ψυχολογία που έχει η Μπριζ, ποντάρω στο ότι θα καταφέρουν να σκοράρουν και οι δύο. Μην ξεχνάμε ότι στον όμιλο υπάρχουν και οι Λάτσιο, Ντόρτμουντ οπότε οι ευκαιρίες για βαθμούς θα είναι περιορισμένες και οι δύο προπονητές θα το γνωρίζουν αυτό.

Ωραία μου… κυρία

Στο άλλο απογευματινό ματς, η πρωταθλήτρια Ιταλίας θα δοκιμαστεί στη δύσκολη έδρα της Ντινάμο Κιέβου. Με το δεξί θα θέλει να ξεκινήσει η «γηραιά κυρία» τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις μετά και το στραβοπάτημα στην έδρα της Κροτόνε για το πρωτάθλημα. Η Γιούβε δεν τα πάει και πολύ καλά φέτος με τα παιχνίδια μακριά από την έδρα της, έχοντας μείνει χωρίς διπλό για 6 αγωνιστικές. Ο Πίρλο το ξέρει πολύ καλά αυτό και θα θελήσει να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του, παρόλο που θα στερηθεί τις υπηρεσίες των ΜακΚένι, Ράμσεϊ και Ρονάλντο.

Στη Serie A παραμένει στην 5η θέση, 4 βαθμούς μακριά από την πρωτοπόρο Μίλαν. Η Ντινάμο Κιέβου παραμένει πρώτη στο ουκρανικό πρωτάθλημα και με σύμμαχο την καλή έδρα ευελπιστεί να κερδίσει κάτι από το αποψινό παιχνίδι. Επίσης έχει να γνωρίσει την ήττα 11 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, δείχνοντας ότι έχει βρει τα πατήματά της και πως μπορεί να διεκδικήσει και το πρωτάθλημα αλλά και μια καλή ευρωπαϊκή πορεία.

Στο παρελθόν έχουν αναμετρηθεί άλλες δύο φορές μέσα στο «Ολιμπίσκι», αλλά και τις δύο οι Ιταλοί έφυγαν με το διπλό στις αποσκευές τους. Σε ένα combo θα πάω εδώ, αφού θέλω να καλύψω το διπλό και την κακή-προβληματική εικόνα που βγάζει η Γιούβε στα εκτός έδρας παιχνίδια ως τώρα.

Με απουσίες η Παρί

Το… καλό το άφησα για το τέλος. Στο μεγαλύτερο ματς της βραδιάς απ’ όλα τα ζευγάρια που θα κονταροχτυπηθούν, το Παρί Σεν Ζερμέν – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αυτό που τραβάει όλα τα βλέμματα, και το δικό μου βλέμμα το τράβηξε μια απόδοση του 6+. Σε αυτό το άκρως ευρωπαϊκό ζευγάρωμα (βγάζει μία αίγλη από τα παλιά), η Παρί κατεβαίνει αποδεκατισμένη απέναντι σε μία νέα Μάντσεστερ, καυτή μακριά από την έδρα της και έτοιμη να ανοίξει ξανά τα φτερά της στο Champions League. Και οι δύο προέρχονται από νίκες εκτός έδρας, σε Νιμ και Νιουκάστλ αντίστοιχα. Οι «κόκκινοι διάβολοι» φαίνεται πως έχουν βρει το γιατρικό για τα εκτός έδρας ματς αφού μετράνε 4 συνεχόμενα διπλά. Έχουν καταφέρει να φέρουν τούμπα τα στατιστικά που είχαν μέσα στο «θέατρο των ονείρων» και να τα παρουσιάσουν εκτός. Εντός έδρας είναι αγνώριστοι. Παρόλο που ο Καβάνι δεν θα καταφέρει να κάνει ντεμπούτο απέναντι στη πρώην ομάδα του, παρόλο που η έλλειψη καθαρού σέντερ φορ είναι εμφανής στην ομάδα, παρόλο που τα εξτρέμ δεν σκοράρουν με συχνότητα, αυτή η Μάντσεστερ καταφέρνει και βρίσκει 3+ γκολ μακριά από την έδρας της σε 4 τελευταίες περιπτώσεις (3-0 στη Λούτον, 3-2 στη Μπράιτον, 3-0 ξανά στη Μπράιτον και 4-1 στη Νιουκάστλ).

Η Παρί δεν θα έχει στην αποστολή της για το πρώτο ματς του ομίλου τους Μπερνάτ, Βεράτι, Ικάρντι, Κέρερ, Παρέδες, Περέιρα ενώ Ντράξλερ και Μαρκίνιος είναι αμφίβολοι και η συμμετοχή τους θα κριθεί μέχρι την τελευταία στιγμή. Στη Γιουνάιτεντ, δεν θα κάνει το ντεμπούτο του ο Καβάνι καθώς κρίθηκε ανέτοιμος, και ο Μαγκουάιρ δεν ταξίδεψε με την αποστολή για άγνωστους λόγους.

Την τελευταία φορά που αναμετρήθηκαν οι δύο ομάδες στο Παρίσι, οι Άγγλοι είχαν φύγει με το διπλό (σκορ 3-1), και είχαν πάρει την πρόκριση για τους “8” του Champions League. Για το repeat της ιστορίας θα πάω εγώ και θα εμπιστευθώ την Μάντσεστερ, που εκτός έδρας μοιάζει πιο σοβαρή και μετρημένη ομάδα.


Δυάδα (απόδοσης 2.81)

19:55 Ζενίτ – Κλαμπ Μπριζ: Goal/goal (1.73)

19:55 Ντινάμο Κιέβου – Γιουβέντους: X2 & over 1,5 (1.63)


Fun bet

22:00 Παρί Σεν Ζερμέν – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 2 & over 2,5 (6.85)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις