Με μια επιλογή διπλασιασμού

Με μια επιλογή διπλασιασμού

Καλημερίζω την παρέα του Koubanezos.gr. Μια στις δυο επιτυχημένες προβλέψεις είχαμε το Σάββατο, αφού οι Σλοβάκοι μας στέρησαν το απόλυτο για ένα και μόνο κόρνερ! Είπαμε θέλει και τύχη το στοίχημα, πάντως το διάβασμα ήταν σωστό και αν συνεχίσουμε έτσι, θα φτάσουμε και στο απόλυτο. Παράλληλα στο chat μας στο telegram είχαμε το Σαββατοκύριακο 3 στις 4 επιτυχημένες επιλογές. Σας προτρέπω λοιπόν να μπείτε στην παρέα μας…

Για σήμερα θα μεταφερθούμε στην αγαπημένη μας δανέζικη Division 1 και την αναμέτρηση μεταξύ της Έσμπιεργκ και της Χβιντόβρε. 7 μ.ό. τα κόρνερ που κερδίζει η Έσμπιεργκ εντός έδρας, 12,1 μ.ό. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως γηπεδούχος. 6,8 μ.ό. τα κόρνερ που κερδίζει η Χβιντόβρε εκτός έδρας, 10,9 μ.ό. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως φιλοξενούμενη.

Δυο ομάδες με εντελώς διαφορετική πορεία στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στο γκρουπ των πρωτοπόρων, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι στις τρεις τελευταίες θέσεις. Τα στατιστικά και των δυο ομάδων σε ότι αφορά τα κόρνερ είναι πολύ καλά, ενώ στην άμυνα ειδικά οι φιλοξενούμενοι έχουν αρκετά θέματα.

Νομίζω ότι θα δούμε ένα ανοιχτό παιχνίδι με αρκετές επιθέσεις, και οι φιλοξενούμενοι θα βοηθήσουν σε αυτό, καθώς δεν μπορούν να στηριχθούν στην άμυνα τους. Πιστεύω ότι μπορούν να επιβεβαιώσουν το over 10 ασιατικό σύνολο κόρνερ, σε εξαιρετική για τα δεδομένα των στατιστικών τους απόδοση.


Μονό

20:00 Έσμπιεργκ – Χβιντόβρε: Over 10 κόρνερ AH (2.00)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις