Τα φάουλ και το… 42άρι!

Τα φάουλ και το... 42άρι!

Καλημέρα κύριοι. Προχθές μπορεί το στήριγμα μας να μη βγήκε αλλά πλήρωσαν δύο πολύ καλές επιλογές καρτών στο ντέρμπι των “δικεφάλων”.

Σήμερα θα έχουμε στο ρεπερτόριο μας μόνο Champions League. Αρχικά, θα πάω με ένα trixie με πέναλτι από 3 ματς στα οποία έχω σταμπάρει τους διαιτητές ότι είναι… πεναλτολάγνοι. Στο ματς Λειψία – Μπασάκσεχιρ σφυρίζει ο Ισπανός Μανθάνο που ένα πέναλτι σε σχεδόν κάθε δύο παιχνίδια.

Στο ματς Τσέλσι- Σεβίλλη σφυρίζει ο Ιταλός Μάσα ο οποίος δίνει περισσότερα πέναλτι από ότι κάρτες στα παιχνίδια του. Και ο Γάλλος Τουρπέν, o οποίος σφύριξε το ματς Κράσνονταρ – ΠΑΟΚ (και, όπως θα θυμάστε, είχε δείξει με σχετική ευκολία την άσπρη βούλα μόλις στο 9’) είναι στο ματς της Λάτσιο με την Ντόρτμουντ. Με δεδομένο ότι οι δύο ομάδες διαθέτουν γρήγορους παίκτες οι οποίοι πατάνε περιοχή, θα τιμήσω και σε αυτή τη μονομαχία τον καταλογισμό πέναλτι ώστε να μπει και αυτό το παιχνίδι στο trixie μου.

Από εκεί και πέρα, στο τελευταίο παιχνίδι μεταξύ Ιταλών και Γερμανών θα τιμήσω το over 22,5 συνολικά φάουλ. Χαμηλό όριο, γρήγορο παιχνίδι περιμένω, σκορ και θέαμα περιμένω με τον Τουρπέν να σφυρίζει ό,τι βλέπει – και αρκετά. Φοβάμαι λίγο τους Γερμανούς αλλά θα το ρισκάρω.

Τέλος, επιλογή των φάουλ θα έχουμε και στον πρόωρο τελικό 3ης θέσης στον5o όμιλο. Η Ρεν κοντράρεται με την Κράσνονταρ η οποία είναι αναγκασμένη να παλέψει και να ακολουθήσει το γρήγορο ρυθμό των Γάλλων αν θέλει να διεκδικήσει την 3η θέση που οδηγεί στο Europa League. Στη σφυρίχτρα ο… δικός μας, Σιδηρόπουλος, και θεωρώ ότι θα ξεπεράσει το όριο των 25,5 φάουλ ανάμεσα σε δύο κακές ποιοτικά ομάδες.


Μονό

22:00 Ρεν – Κράσνονταρ: Over 25,5 συνολικά φάουλ (1.87)


Μονό

22:00 Λάτσιο – Ντόρτμουντ: Over 22,5 συνολικά φάουλ (2.08)


Τrixie (απόδοσης τριάδας: 42.18)

22:00 Λάτσιο – Ντόρτμουντ: Καταλογισμός πέναλτι (2.70)

22:00 Λειψία – Μπασακσεχίρ: Καταλογισμός πέναλτι (2.70)

22:00 Τσέλσι – Σεβίλλη: Καταλογισμός πέναλτι (2.75)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις