ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Το top 10 των goleador της «σελεσάο»!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Το top 10 των goleador της «σελεσάο»!

LIVE BETTING 24/7!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Best Picks

Best Picks Τρίτης με Euroleague και σημαντικά ματς στην μπάλα!

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Πρεμιέρα στα play offs με ίδια λάθη!

προγνωστικά

Μέχρι 5.00 στο ασιατικό Champions League

προγνωστικά

Combo του 2.85 στο Λονδίνο

προγνωστικά

Απουσίες που δημιουργούν αξία στο Λονδίνο

σημείο ημέρας.

Άρσεναλ – Τσέλσι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (23/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Το top 10 των goleador της «σελεσάο»!

Το top 10 των goleador της «σελεσάο»!

Στο άκουσμα και μόνο των λέξεων «εθνική Βραζιλίας» και μόνο το πρώτο πράγμα που έρχεται ευθύς αμέσως στο μυαλό του οποιουδήποτε είναι φαντεζί ποδόσφαιρο και πολλά γκολ. Ξημερώματα  Τετάρτης, στο νικηφόρο αγώνα της ομάδας απέναντι στην αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Περού, ο σταρ της ομάδος και άσος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νεϊμάρ πετυχαίνοντας χατ-τρικ έφτασε τα 64 τέρματα με το εθνόσημο στο στήθος σε επίσημα και φιλικά παιχνίδια, σκαρφαλώνοντας στην δεύτερη θέση των τοπ σκόρερ της ομάδας.

Το koubanezos.gr παρακάτω σας παρουσιάζει τους πρώτους δέκα σκόρερς της αγαπημένης «σελεσάο»…

Πελέ

Νούμερο ένα στην λίστα δεν θα μπορούσε να είναι άλλος πέρα από τον, κατά πολλούς, κορυφαίο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών  Έντσον Αράντες ντο Νασιμέντο. Τον γνωστό σε όλους μας Πελέ. Ο για αρκετά χρόνια άσος της Σάντος κατάφερε να πετύχει 77 τέρματα σε 92 συμμετοχές με το εθνόσημο στο στήθος. Από τις 7 Ιουλίου του ‘57 όταν και πραγματοποίησε την πρώτη του συμμετοχή σκόραρε 1 γκολ ανά 1,1 παιχνίδια. Σημείωσε 12 τέρματα σε Παγκόσμια Κύπελλα, κατακτώντας 3 φορές την διοργάνωση ( 1958, 1962, 1970 ).

Νεϊμάρ

Μετά τα τρία τέρματα που πέτυχε την Τετάρτη κόντρα στο Περού ο Νεϊμάρ ανέβηκε στην δεύτερη θέση της λίστας φτάνοντας τα 64 στην 10χρονη μέχρι στιγμής παρουσία του με τα χρώματα της «σελεσάο», τα 6 από αυτά σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου. 103 οι συμμετοχές στο σύνολο ως τώρα με 1 γκολ ανά 1,6 αγώνες.

Ρονάλντο

Τρίτος στην σχετική λίστα έρχεται ο Ρονάλντο Λουίς Ναζάριο ντε Λίμα, το «Φαινόμενο». Από τον Μάρτιο του ΄94 όταν και μας συστήθηκε με τα χρώματα της Βραζιλίας μάτωσε τα αντίπαλα δίχτυα 62 φορές σε 98 συνολικά αγώνες με μέσο όρο 1 γκολ ανά 1,5 ματς. Πέτυχε 15 τέρματα σε Μουντιάλ κατακτώντας την διοργάνωση δύο φορές ( 1994, 2002) αν και το ΄94 στα γήπεδα της Αμερικής δεν αγωνίστηκε καθόλου παρακολουθώντας όλα τα παιχνίδια από τον πάγκο λόγω του νεαρού της ηλικίας του.

Ρομάριο

Ακολουθεί με 55 τεμάχια ο άλλοτε σέντερ φορ της dream team του κορυφαίου ποδοσφαιράνθρωπου που πέρασε ποτέ από αυτόν εδώ τον κόσμο, της Μπαρτσελόνα του Γιόχαν Κρόιφ. Ο Ρομάριο αγωνίστηκε 70 φορές με το εθνόσημο στο στήθος, σκόραρε 1 γκολ ανά 1,2 αγώνες, πέτυχε 5 τέρματα σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου κατακτώντας το μία φόρα το 1994.

Ζίκο

Στην Πέμπτη θέση της λίστας βρίσκεται ο γνώριμος μας από την σύντομη θητεία του ως προπονητής του Ολυμπιακού Αρτούρ Αντούνες Κοϊμπρα, κοινώς Ζίκο. Πέτυχε 48 γκολ σε 70 συμμετοχές με 1 τέρμα ανά 1.4 συμμετοχές. Μπορεί να μην κατάφερε να σηκώσει ποτέ ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, πέτυχε όμως 5 τέρματα σε αυτό αλλά το κυριότερο αποτέλεσε μέρος της θρυλικής Βραζιλίας στο Μουντιάλ της Ισπανίας το 1982, το ποδόσφαιρο της οποίας μνημονεύεται ακόμα και στις μέρες μας για την ποιότητα και την ομορφιά του.

Μπεμπέτο

Νούμερο 6 της λίστας με 39 τέρματα σε 75 συμμετοχές ο γεννηθείς τον Φεβρουάριο του ‘64, Μπεμπέτο. Σκόραρε 1 γκολ ανά 1.9 αγώνες με το εθνόσημο στο στήθος, πέτυχε 6 τέρματα σε Μουντιάλ οδηγώντας μάλιστα την εθνική ομάδα της χώρας του στην κατάκτησή του το 1994, συνθέτοντας μαζί με τον Ρομάριο ένα εκπληκτικό δίδυμο στην επίθεση, πετυχαίνοντας μαζί τα 8 από τα 11 γκολ της ομάδας.

Ριβάλντο

Ο επόμενος της λίστας είναι ο γνωστός σε όλους μας από την παρουσία του στα ελληνικά γήπεδα με την φανέλα του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, Ριβάλντο. Ο κάτοχος της χρυσής μπάλας του 1999 πέτυχε 35 γκολ σε 74 συμμετοχές με μέσο όρο 1 τέρμα ανά 2.1 παιχνίδια. Αγωνίστηκε σε δύο Παγκόσμια Κύπελλα, πέτυχε 8 τέρματα, έφθασε σε δύο τελικούς (1998, 2002) κατακτώντας τον δεύτερο.

Ζαϊρζίνιο

Νούμερο 8 της λίστας ο κάτοχος του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1970 και σκόρερ σε όλους τους αγώνες της συγκεκριμένης διοργάνωσης, συμπαίχτης του Πελέ, Ζαϊρζίνιο. Πέτυχε με την «σελεσάο» 33 γκολ σε 81 αναμετρήσεις με μέσο όρο 1 τέρμα ανά 2.4 παιχνίδια ενώ σε τελική φάση Μουντιάλ έχει σκοράρει 9 φορές.

Ροναλντίνιο

Ο επόμενος παίχτης της λίστας, ο άνθρωπος με το μόνιμο χαμόγελο στο πρόσωπό του, που χάρισε μοναδικές στιγμές στο φίλαθλο κοινό με τις εντυπωσιακές ντρίμπλες, ο αγαπητός σε όλους Ροναλντίνιο. Αγωνίστηκε 97 φορές με τα χρώματα της Σελεσάο σκοράροντας 33 τέρματα με μέσο όρο 1 γκολ ανά 2.9 ματς. Πέτυχε 5 γκολ σε Μουντιάλ, ένα εκ των οποίων εκείνο το απίστευτο φάουλ απέναντι στους Άγγλους το 2002 για τους 8 του τουρνουά το οποίο και στο τέλος κατέκτησε.

Αντεμίρ

Τελευταίος της λίστας ο Αντεμίρ. Κατάφερε να πετύχει 32 γκολ σε μόλις 39 αναμετρήσεις με μέσο όρο 1 γκολ ανά 1.2 αγώνες, ποσοστό χειρότερο, συγκριτικά με τους άλλους της λίστας, μόνο από εκείνο του Πελέ. Αγωνίστηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του ΄50 και ήταν παρών σε εκείνον τον αλησμόνητο, για λάθους λόγους, τελικό απέναντι στην Ουρουγουάη…

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις