
Ποιος Σαντάμ, βρε, και ποιος Οσάμα μπιν Λάντεν; Δικοί τους άνθρωποι είναι, ή ήταν μέχρι να γίνει αυτό που ήθελε η Φάρα, ή τους έστησαν και μετά τους κυνήγησαν. Ξέρετε τι λαμογιές συμβαίνουν στη διεθνή σκηνή; Πάρτε μια «μικρή»:
Όλοι θυμόμαστε τον Ντόναλντ Ράμσφελντ, έτσι; Τον υπουργό άμυνας των Η.Π.Α., ένα από τα «γεράκια» του τελευταίου πολέμου στο Ιράκ και στενό συνεργάτη του Μπους υιού. Κάθε βράδυ στο γυαλί τον είχαμε κατά τη διάρκεια της εισβολής του Ιράκ. Αυτός ο Ράμσφελντ, λοιπόν, έγινε μέλος της κυβέρνησης Μπους το 2001. Πριν από αυτό, ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου μιας τεράστιας ευρωπαϊκής εταιρίας, της AAB (βαριά βιομηχανία), για 11 ολόκληρα χρόνια. Τίποτε το περίεργο μέχρι στιγμής, πολλά τέως και μέλλοντα μέλη μιας κυβέρνησης είναι μέλη διοικητικών συμβουλίων μεγάλων εταιριών. Κυρίως τα τέως, έχουν άκρες!
Μόνο που αυτή η AAB, ήταν η εταιρία που πούλησε στη Βόρειο Κορέα πυρηνικούς αντιδραστήρες αξίας 200 εκατομμυρίων δολαρίων. Πότε; Το 2000, όταν ο Ντόναλντ Ράμσφελντ ήταν ακόμα ενεργό μέλος του διοικητικού συμβουλίου! Και ο Ράμσφελντ, μαζί με τον Μπους, ούρλιαζαν το 2002 ότι η Β. Κορέα είχε δυνατότητα παραγωγής πυρηνικών όπλων, ότι ήταν μέλος του «άξονα του κακού» και έπρεπε να αντιμετωπιστεί!!!
Και τον καιρό της συμφωνίας, ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της AAB, κάποιος Γκόραν Λίνταλ, ανακοίνωσε μια «ευρεία και μακροχρόνια συνεργασία» με την κυβέρνηση της Β. Κορέας! Βέβαια λένε ότι οι αντιδραστήρες που πουλήθηκαν από την εταιρία του Ράμσφελντ παρήγαγαν πλουτόνιο που έπρεπε να υποστεί περαιτέρω επεξεργασία για να χρησιμοποιηθεί σε πυρηνικά όπλα, αλλά στο Κονγκρέσο κάποιοι ουρλιάζανε ότι «εργοστάσια πυρηνικών όπλων είχανε πουληθεί στα κομμούνια της Β. Κορέας»! Και τι είπε το πολιτικό γραφείο του Ράμσφελντ, όταν πέσανε οι σχετικές ερωτήσεις; Είπε ότι ο υπουργός Αμύνης των Η.Π.Α. δεν θυμάται να είχε εγερθεί το θέμα στο διοικητικό συμβούλιο σε οποιαδήποτε περίπτωση! Έλα, όμως, που ένας εκπρόσωπος της AAB είχε δηλώσει ότι η συμφωνία με τη Β. Κορέα ήταν εν γνώσει της ολομέλειας του διοικητικού συμβουλίου, που ενέκρινε τη δουλειά!
Και ποιος χρηματοδότησε το Σαντάμ, ρε δικοί μου; Όχι, δεν μιλάμε για το 1980, που οι Αγγλοαμερικάνοι τον είχανε στα ώπα-ώπα για να κάνει πόλεμο με τους αγιατολλάδες του Ιράν, μιλάμε γι αργότερα. Επί κυβερνήσεως πατέρα Μπους, ο Σαντάμ πήρε πολλά, μα πάρα πολλά λεφτά, συγκεκριμένα 5 δισεκατομμύρια δολάρια, σε δάνεια! Πώς; Μέσω ενός αμερικανικού υποκαταστήματος της ιταλικής τράπεζας Banca Nazionale del Lavorno στην Ατλάντα της Γεωργίας! Η τράπεζα συμφώνησε να… ασημώσει το Σαντάμ, όταν η κυβέρνηση Μπους ΕΓΓΥΗΘΗΚΕ δάνεια προς το Ιράκ, αν ήταν να χρησιμοποιηθούν για αγορές αμερικανικών… γεωργικών προϊόντων! Να αγοράσει ποιος αμερικανικά γεωργικά προϊόντα; Ο Σαντάμ! Και τι θα γινότανε αν ο Σαντάμ βάραγε κανόνι; Θα αποπλήρωνε το δάνειο ο Αμερικανός φορολογούμενος, αυτό σημαίνει απλά η κυβερνητική εγγύηση.
Καταλαβαίνετε για ποιο πράγμα μιλάμε εδώ; Κάτσετε να δούμε τη συνέχεια και θα σας πω στο τέλος! Όπως ήταν φυσικό, ο Σαντάμ ξόδεψε τα λεφτά σε αγορές όπλων. Ένας από τους προμηθευτές ήταν μια εγγλέζικη εταιρία που έφτιαχνε βαριά μηχανήματα, η Matrix Churchill. Η οποία Matrix Churchil τραβιόταν στα δικαστήρια και η αγγλική κυβέρνηση ήταν μπλεγμένη. Τέλος πάντων, Αμερικανοί επίσημοι κυβερνητικοί ερευνητές προειδοποίησαν τον Τζορτζ Μπους πατέρα ότι ο Σαντάμ αγόραζε όπλα και όχι γεωργικά,προϊόντα. Τα δάνεια, όμως, δεν σταμάτησαν, την πάπια έκανε ο Μπους. Ό,τι είχε κάνει ο πατέρας του ο Πρέσκοτ με τους Ναζί, το ίδιο είχε κάνει κι αυτός με το Σαντάμ!
Ο Σαντάμ δεν αγόρασε μόνο συμβατικά όπλα, αγόρασε και δηλητηριώδη αέρια από μια εταιρία ονόματι Cardeon Industries στη Χιλή, μια «βιτρίνα» της CIA, της οποία αφεντικό είχε διατελέσει ο Τζορτζ Μπους πατέρας! Όταν λοιπόν οι Αμερικανοί επιτέθηκαν στο Ιράκ το 1991, ο Σαντάμ αμέσως βάρεσε κανόνι! Δεν αποπληρώνω το δάνειο, είπε, πάρτε με στα δικαστήρια! Και τι έγινε, φυσικά; Αφού η αμερικανική κυβέρνηση ήταν εγγυητής, εκείνη αποζημίωσε τη Banca Nazionale del Lavorno!!!
Τώρα να πούμε για ποιο πράγμα μιλάμε: Μιλάμε για το ότι Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ Ο ΣΑΝΤΑΜ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ!!! Για τέτοια σκατά μιλάμε! Και ποιος έγινε το εξιλαστήριο θύμα τελικά; Μα, ο διευθυντής του υποκαταστήματος της Banca Nazionale del Lavorno, βέβαια! Έκανε του κεφαλιού του, είπανε, ενώ έπρεπε να είχε ζητήσει έγκριση! Παλιόπαιδο…
Έχεις τον παππού Μπους, τον Πρέσκοτ, να συμβάλλει σε πολύ μεγάλο βαθμό στη χρηματοδότηση της ναζιστικής πολεμικής μηχανής. Έχεις τον πατέρα Μπους να χρηματοδοτεί την αγορά όπλων από το Σαντάμ και μέσα σε δυο χρόνια να διατάζει εισβολή του Ιράκ, για να αντιμετωπίσουν τα αμερικανόπουλα τα όπλα για τα οποία είχαν πληρώσει οι οικογένειές τους με φόρους! Και μετά έχεις τον αμερικανικό λαό να ψηφίζει πρόεδρο τον εγγονό και γιο των προαναφερθέντων, ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ, όταν συν τοις άλλοις οι οικονομικές συναλλαγές της φάρας των Μπους με τους μπιν Λάντεν είναι κοινή γνώση! Και μετά ρωτάνε πώς είναι δυνατόν, μέσα στο μπάχαλο των Δίδυμων Πύργων, ΕΝΤΕΚΑ μέλη της οικογένειας μπιν Λάντεν να έχουν επιβιβαστεί σε αεροσκάφος για να αναχωρήσουν από τις Η.Π.Α. με προορισμό τη Σαουδική Αραβία, όταν σε όλη τη χώρα παρακολουθούνταν και συλλαμβάνονταν αβέρτα οι Άραβες.
Μα καλά, βρε, ΤΟΣΗ δύναμη έχει αυτή η «Φάρα», όποιοι και να την απαρτίζουν; Και τόσο ανεύθυνος είναι ο αμερικανικός λαός; Αλλά είπαμε: αν καταψήφιζαν το Μπους και βγάζανε τον άλλο, δεν θα έκανε καμιά διαφορά. Και ο μεν και ο δε «Φάρα». Ω ρε, τι μας περιμένει…
Και είναι και το άλλο: δεν ξέρω αν είναι αλήθεια, αλλά μου είπανε ότι μεγάλης κυκλοφορίας ελληνική εφημερίδα έγραφε χθες ότι ο Γιωργάκης θα έκανε επίθεση εναντίον του Κωστάκη, για ανικανότητα, στη… ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ!!!! Θεέ μου…
Δεν ξεχάσαμε το πώς παραδόθηκε το Ιράκ, απλά κάναμε μια παρένθεση!
Δημοσιεύτηκε στις 7/5/2005
Θέλεις να μη χάνεις ανάρτηση στον δρόμο για το ταμείο;
Κάνε like στη σελίδα του Koubanezos.gr στο Facebook
Εντάξου στο μεγάλο chat του Telegram
Κάνε εγγραφή στο κανάλι του Koubanezos.gr στο Youtube
Follow το Koubanezos.gr στο Twitter
Ακολούθησε το Koubanezos.gr στο Instagram
Εντάξου στο group του Koubanezos.gr στο Facebook