ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Ο... πλανητάρχης είναι εδώ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Ο... πλανητάρχης είναι εδώ!

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με κρίσιμες μονομαχίες για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

μελετημένα προγνωστικά

Η πρόκριση θα έρθει από αέρος

προγνωστικά στοιχήματος

Με ειδικά στην Τούμπα για το 2.13

προγνωστικά

Πέφτουν κορμιά στο «Βελοντρόμ»

σημείο ημέρας.

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Επιστρέφει ο δαίμονας με 1.80

Επιστρέφει ο δαίμονας με 1.80

Έντεκα μέρες είναι πολλές

Έντεκα μέρες είναι πολλές

Δυάδα δυνατή απόψε

Δυάδα δυνατή απόψε

σημείο ημέρας.

ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (18/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Ο… πλανητάρχης είναι εδώ!

Ο... πλανητάρχης είναι εδώ!

Ο Τζαντ Τραμπ κατέκτησε τον πρώτο του βαθμολογούμενο τίτλο μετά το lock down του Μαρτίου, επικρατώντας με 9-8 τον Νιλ Ρόμπερτσον στον τελικό του English Open.

Η μέτρια απόδοση (για τα δικά του υψηλά στάνταρ) του Νο 1 της κατάταξης στο περσινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και το όχι ιδιαίτερα εντυπωσιακό ξεκίνημα στη νέα σεζόν, έδωσε πάτημα σε πολλούς να αμφιβάλλουν για το αν η κυριαρχία του στον «πλανήτη» του σνούκερ θα είχε συνέχεια.

Ο Τραμπ, όμως, απέδειξε στον χθεσινό τελικό του English Open κόντρα στον Νιλ Ρόμπερτσον ότι παραμένει ο… πλανητάρχης του σπορ – όσο κι αν βγάζουν… φλύκταινες διαβάζοντάς το πολλοί οπαδοί του νυν παγκόσμιου πρωταθλητή, Ρόνι Ο’Σάλιβαν. Δεν είναι το τρόπαιο ενός μέτριας αξίας τουρνουά, όπως είναι το English Open, που ενίσχυσε την πεποίθηση αυτή, όσο ο τρόπος με τον οποίο ανέτρεψε τα δεδομένα στον χθεσινό τελικό, απέναντι σε έναν κορυφαίο και φορμαρισμένο αντίπαλο.

Ο Ρόμπερτσον αντέδρασε μετά το «μουδιασμένο» ξεκίνημα (1-3), ισοφάρισε 4-4 με την ολοκλήρωση του πρώτου σκέλους παίζοντας καλύτερα και κατέκτησε τα τρία πρώτα του δεύτερου, παίρνοντας προβάδισμα με 7-4. Η αίσθηση που έδινε σε όποιον παρακολουθούσε τον αγώνα, ήταν ότι απείχε ελάχιστα από τη νίκη.

Όμως, μία βατή κόκκινη από απόσταση που έχασε στο ξεκίνημα του 12ου frame, έμελλε να αποδειχθεί το turning point του τελικού. Με break 76 πόντων ο Τραμπ μείωσε σε 5-7 και όταν το ματς συνεχίστηκε, κατάφερε να το φέρει στα μέτρα του.

Τον βοήθησε και πάλι μία αστοχία του Ρόμπερτσον τη στιγμή που χρειαζόταν λίγες μπάλες για να διευρύνει τη διαφορά σε 8-6. Αστόχησε σε δύσκολη κόκκινη στη μέση ενώ προηγείτο με 65 πόντους διαφορά (ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι είχε μπουτάζ) και ο Άγγλος τον τιμώρησε, κερδίζοντας το frame με δύο προσπάθειες και υπέρτερο τακτικό παιχνίδι.

Ο Τραμπ, μάλιστα, συνέχισε το σερί κατακτώντας και το 15ο frame, όμως έστω και αργά, ο Ρόμπερτσον αντέδρασε και με υπέροχο century break 125 πόντων έστειλε το ματς στο decider.

Εκεί, όμως, το όχι τέλειο σπάσιμο του Αυστραλού αποδείχθηκε μοιραίο. Η μισή ευκαιρία που δόθηκε στον Τραμπ αξιοποιήθηκε στο έπακρο, με μία εύστοχη μακρινή κόκκινη που κατέληξε σε break 114 πόντων. Ήταν το  πρώτο century του 31χρονου άσου στον τελικό, ήρθε όμως στο πιο κρίσιμο σημείο.

«Κέρδισα ένα σημαντικό frame όταν έχανα με 7-4», τόνισε ο Τραμπ, ο οποίος έμοιαζε να μη πιστεύει ότι νίκησε. Η ουσία είναι ότι διεύρυνε το σερί των νικηφόρων ranking τελικών στους 10 και έφτασε τα 18 τρόπαια, φτάνοντας στην 6η θέση όλων των εποχών τον Μαρκ Σέλμπι και τον χθεσινό αντίπαλό του. «Είναι φανταστικό να έχω τον ίδιο αριθμό τροπαίων με τον Μαρκ και τον Νιλ, διότι και οι δύο είναι υπέροχοι παίκτες. Θέλω να κερδίζω σε κάθε τελικό που συμμετέχω. Θα είναι δύσκολο να κατακτήσω ξανά έξι τίτλους μες στη σεζόν, όπως πέρυσι, αλλά αν συνεχίσω να παίζω καλά, μπορεί να το πλησιάσω».

Ο Ρόμπερτσον, από την πλευρά του, δεν ήταν σκασμένος με την ήττα. «Ειλικρινά αισθάνομαι καλά και παραδόξως νιώθω καλύτερα από ποτέ ύστερα από έναν χαμένο τελικό. Χρειάστηκε να παλέψει για να με νικήσει και δεν του το χάρισα σε καμία περίπτωση. Ήμουν άτυχος στο 7-6 με το μπουτάζ στη χαμένη κόκκινη, όμως ο Τζαντ έπαιξε καλά για να κατακτήσει το frame και στη συνέχεια δεν μου άφησε ευκαιρία μέχρι να προηγηθεί με 8-7».

Οι επαγγελματίες παίκτες του σνούκερ έχουν τη δυνατότητα να ξεκουραστούν αυτήν την εβδομάδα. Από τις 26 έως και τις 30 Οκτωβρίου, θα διεξαχθεί η τελική φάση του Championship League, το οποίο φέτος προσμετράται για πρώτη φορά στην παγκόσμια κατάταξη.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις