Μακροχρόνια ως… 150.00 κι ένα κρουασάν

Μακροχρόνια ως… 150.00 κι ένα κρουασάν

Αγαπητοί φίλοι καλημέρα. Ο έρωτας μου για την πορτοκαλί θεά, κρατάει από μικρό παιδί. Βλέπω και παίζω μπάσκετ σχεδόν καθημερινά, οπότε είμαι και πλήρως ενημερωμένος. Την Παρασκευή, η Μπάγερν κέρδισε και την Φενέρμπαχτσε και μας πλήρωσε μεγάλες αποδόσεις. Έτσι θα συνεχίσει η ομάδα που έφτιαξε ο Τρινκιέρι, φτάνοντας μέχρι και την οχτάδα. Ότι της λείπει εμφανώς σε ποιότητα, το συμπληρώνει σε αθλητικές αρετές. Πολύ σκληρή στην άμυνα, πάει με δύναμη στα ριμπάουντ, βγάνοντας σωστά box out. Στην επίθεση έχει ιδανική κυκλοφορία μπάλας, φτάνοντας στην extra πάσα και τα ελεύθερα σουτ.

Της λείπουν τα ποιοτικά guard που να μπορούν να δημιουργήσουν για τον εαυτό τους, άλλα και οι κλασικοί σουτέρ. Έτσι, κατά διαστήματα σε κάποια παιχνίδια μπλοκάρει επιθετικά. Αυτά όμως είναι και τα μόνα της μειονεκτήματα. Αρκετά για να την εμποδίσουν να κερδίσει πολλά μεγάλα παιχνίδια. Άλλα όχι τόσο, για να μη της επιτρέψουν να πάρει τα ματς που θα χρειαστεί, ώστε να βρεθεί τουλάχιστον στην πρώτη οχτάδα. Έχει κάνει ήδη τρία διπλά και μάλιστα τα δύο σε έδρες που δύσκολα θα περάσουν πολλές ομάδες..

Ποιος θα είναι τελικά ο πρωταθλητής, είναι δύσκολο να το πούμε φέτος, με όλη αυτή τη ρευστή κατάσταση. Σίγουρα πάντως το πιο πλήρες ρόστερ δείχνει να το διαθέτει η ΤΣΣΚΑ. Έχει δύο από τους τρείς καλύτερους ψηλούς της περυσινής χρονιάς, τον Μιλουτίνοφ και τον Σενγκέλια. Επίσης τον 1ο σκόρερ της διοργάνωσης, τον Μάικ Τζέιμς και έναν δυνατό κορμό από Ρώσους παίκτες, συν τους πολυδιάστατους Κλάιμπερν και Χάκετ. Δεν ξεκίνησε καλά, όμως στο δρόμο θα το βρει..

Ποια θα έχει αντίπαλο στον τελικό; Λογικά είτε τη Μπαρτσελόνα του Γιασκεβίτσιους ή τη Μακάμπι του Σφαιρόπουλου. Είναι οι δύο καλύτεροι προπονητές στην Ευρωλίγκα και έχουν τον τρόπο να φτάσουν τουλάχιστον ως το Final 4. Για τις δύο ελληνικές ομάδες έγραψα κάποια στιγμή ότι θα είναι πολύ καλύτερες από πέρυσι και με δικαιώνουν ως τώρα. Ο Ολυμπιακός έκανε διάνα στην επιλογή των ξένων παικτών. Εμένα όμως με εξιτάρει περισσότερο το project του ΠΑΟ, που βασίζεται σε Έλληνες, οπότε κάποια στιγμή μακροπρόθεσμα, αν στηριχθεί κατάλληλα, θα δικαιωθεί.

Δυστυχώς όμως ο Παναθηναϊκός, δεν γιάτρεψε τις τρεις περυσινές του ασθένειες. Αμυντικά ριμπάουντ – Άμυνα κοντά στο καλάθι – Ευστοχία στο τρίποντο. Αν βρει λύσεις για τη δυσλειτουργία του σε αυτούς τους τομείς, θα έχει μέλλον και στη φετινή διοργάνωση..

Τέλος, το αδερφάκι της μητρικής διοργάνωσης, το Eurocup, θα το πάρει εύκολα η Μπολόνια. Αυτή η ομάδα χτίστηκε από πέρυσι με σκοπό να επιστρέψει στην Ευρωλίγκα, κερδίζοντας το Εurocup. Σε ένα ήδη πολύ καλό ρόστερ με Τεόντοσιτς και Χάντερ, προστέθηκε ο Josh Adams. O πιο αγαπημένος μου, από τους play maker που αγωνίζονται στην Ευρώπη. Δείχνει ήδη ομάδα του επόμενου επιπέδου η Βίρτους. Θα το αποδεικνύει αυτό συνεχώς, μέχρι και τον τελικό της διοργάνωσης, που έχει για κεντρικό σπόνσορα ένα κρουασάν με μερέντα. Κάποιοι έρωτες παραμένουν μακροχρόνιοι…


Μακροχρόνιο

Εuroleague: Μπάγερν στα play offs (7.00)


Μακροχρόνια, μονά και δυάδα (απόδοσης 9.35)

Νικήτρια Εuroleague 2020-21: ΤΣΣΚΑ ή Μπαρτσελόνα (2.20)

Νικήτρια Eurocup 2020-21: Βίρτους Μπολόνια (4.25)


Μακροχρόνιο

Μακάμπι: Πρόκριση στο Final 4 της Εuroleague (4.20)


Μακροχρόνιο, fun bet

Νικήτρια Εuroleague 2020-21: Mπάγερν Μ. (150.00)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις