2.02 στη Φινλανδία με 3 γκολ…

2.02 στη Φινλανδία με 3 γκολ...

Καλημέρα λαέ του Koubanezos.gr!

Εκτός καθιερωμένου ραντεβού ναι, αλλά η μέρα το επιτάσσει ή μάλλον το κουπόνι, που προσφέρει κάποιες κρυφές ευκαιρίες, αν μη τι άλλο, βάσει απόδοσης. Κατά τη χθεσινή ημέρα, είχαμε πολύ καλό ταμείο με το καλοπληρωμένο Χ του ΟΑΚΑ μεταξύ ΑΕΚ-ΠΑΟΚ να δικαιώνει ανάλυση και επιλογή.

Σήμερα, κατευθυνόμαστε στη Χώρα των 1000 λιμνών (Φινλανδία) και συγκεκριμένα πάμε στο ’’Λάντεν’’ όπου η επιθετική Λάχτι υποδέχεται την Χάκα, που κοσμεί τη φετινή Veikkausliiga ως νεοφώτιστη. Μία επιλογή, συνδυασμός με αξία στην απόδοση αλλά και με πιθανότητες επαλήθευσης.

Λάχτι – Χάκα

Η Λάχτι βρίσκεται  – με ένα ομοιογενές ρόστερ με καλούς ξένους για τα δεδομένα της – στην 6η και τελευταία θέση των πλέι οφ των πρωταθλητών με 28β./19αγ. και διακρίνεται για την επιπόλαιη και ασταθή άμυνα και για την αξιόπιστη επίθεσή της. Στην Φινλανδία οι ομάδες της κορυφαίας κατηγορίας έχουν χωριστεί νοητά σε 2 γκρουπ των 6 ομάδων, ενώ πρακτικά θα χωριστούν στο τέλος της κανονική διάρκειας, οπότε η ομάδα του Ίλιρ Ζένελι θεωρητικά θα έχει την ευκαιρία της για να διεκδικήσει μια ευρωπαϊκή θέση. Πολύ καλή η εμφάνισή της στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής, κέρδισε, όπως μαρτυρά και το σκορ, εύκολα το Ροβανιέμι με 0-4 εκτός έδρας και παρουσίασε καλό ποδόσφαιρο, ιδίως στο β’ μέρος. Εντός έχει σερί 3-2-1 στους έξι τελευταίους αγώνες της και εντός έδρας με αντίπαλο τη Χάκα εντός 20ετίας έχει 6-10-8 με 50% επιβεβαίωση στο gg και 50% στο over 2,5.

Η Χάκα προσπαθεί να γλυτώσει τα χειρότερα, δηλαδή την επιστροφή της στη β’ κατηγορία άρα και στον υποβιβασμό. Σχεδόν βέβαιο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ότι θα είναι στα πλέι άουτ, ξέρει από πρώτο χέρι τη μάχη για την επιβίωση και είναι ομάδα που έχει αναπτύξει αγωνιστικότητα. Σκληροτράχηλη ομάδα, στηρίζεται στις στημένες φάσεις, αλλά αυτή είναι και η αδυναμία της, αφού στον αγώνα με την Τούρκου, που κέρδισε παρουσία πιστών και φανατικών οπαδών της, δέχτηκε γκολ αλλά και φάσεις από φάουλ και κόρνερ. Γενικά, κακή εμφάνιση αλλά το πάλεψε. Εκτός έχει 3-2-1, όχι άσχημα, το αντίθετο θα λέγαμε. Η μόνη ήττα της εκτός σε στους έξι αγώνες της ως τώρα είναι από την Ίντερ Τούρκου, επομένως εντός υπολογισμών της. Ομάδα που δεν στηρίζεται στην κατοχή, δέχεται φάσεις, αφού έχει επιπόλαιη και ανοργάνωτη άμυνα, αλλά τη σώζει η καλή της επίθεση.

Εκτίμηση: Περιμένουμε να αναπτύξουν αμφότερες τις επιθετικές αρετές τους, τη μαχητικότητά τους και πιθανόν από ένα γκολ μπορούν να βάλουν κυρίως λόγω κινήτρου, αφού η μεν Λάχτι θέλει να εδραιωθεί εντός πλέι οφ και να ανέβει και περισσότερο, αν είναι δυνατόν, η, δε, Χάκα θέλει να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη, ή καλύτερα από τις τελευταίες θέσεις. Εκτιμούμε ότι θα παλέψουν για τη νίκη και μπορεί να είμαστε στο όριο, είμαστε πρόθυμοι να το ρισκάρουμε.


Μονό

18:30 Λάχτι – Χάκα: Over 2,5 & goal/goal (2.02)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις