Με ελληνικά combos και το… άστρο της Χέρενφεεν

Με ελληνικά combos και το... άστρο της Χέρενφεεν

Χαιρετώ την παρέα του koubanezos.gr!

Δεν πήγαμε καλά το Σάββατο, εύκολα επικράτησαν ο Άρης και η Ρέιντζερς όμως είχαμε κακό διάβασμα στην Ιταλία αλλά και έλλειψη τύχης σε Μπάγερν και Ολυμπιακό. Προχωράμε μαθαίνοντας από τα λάθη μας. Γεμάτο το πρόγραμμα της Κυριακής με πολλές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, εμείς όμως θα ασχοληθούμε με τα πρωταθλήματα της Ελλάδας και της Ολλανδίας. Πάμε να δούμε τα ματς που έχω ξεχωρίσει.

Άγιαξ – Χέρενφεεν

Δεν έχει ξεκινήσει καλά ο Άγιαξ, φαίνεται ξεκάθαρα ότι η ομάδα έχει αποσυντονιστεί μετά τις αποχωρήσεις βασικών παικτών αυτό το καλοκαίρι. Συμφωνώ ότι είναι το φαβορί για την νίκη αλλά το σετάκι των αποδόσεων υποτιμά πολύ την Χέρενφεεν. Οι φιλοξενούμενοι έχουν ξεκινήσει πολύ καλά στην φετινή σεζόν έχοντας τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Αρκετά σταθερή και φιλόδοξη ομάδα, θα παλέψει και δεν θα πέσει χωρίς μάχη. Ο Άγιαξ υποδέχεται την Λίβερπουλ την Τετάρτη, σίγουρα στο μυαλό πολλών ποδοσφαιριστών βρίσκεται ήδη η συγκεκριμένη αναμέτρηση.

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός

Νέα αρχή για το τους πράσινους που έδιωξαν τον Πογιάτος και στην θέση του θα φέρουν τον Λάζλο Μπόλονι. Αναμενόμενη η αλλαγή προπονητή, πολύ κακό ξεκίνημα για τον Παναθηναϊκό με αποκορύφωμα την ήττα από τον Άρη. Υλικό υπάρχει το θέμα είναι αν θα το εκμεταλλευτεί ο νέος προπονητής των πράσινων. Δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας, σίγουρα όμως όσοι παίξουν θα θέλουν να δείξουν ότι αξίζουν να βρίσκονται στα πλάνα του νέου τους προπονητή. Απέναντι τους, ο ΟΦΗ που είναι μια αρκετά καλή ομάδα όμως τα προβλήματα τραυματισμών που έχει να αντιμετωπίσει είναι πάρα πολλά. Ξεκάθαρο φαβορί στα μάτια μου ο Παναθηναϊκός.

Λάρισα – Αστέρας Τρίπολης

Πηγαίνουμε στην Λάρισα για την αναμέτρηση της ομώνυμης ομάδας με αυτή του Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες έχουν αρκετά καλό σύνολο, περιμένω κόντρα με τον Ατρόμητο για την κατάκτηση της 6ης θέσης. Δεν έχουν ξεκινήσει καλά την χρονιά, στο προηγούμενο παιχνίδι δεν κατάφεραν να κερδίσουν τον Παναιτωλικό που αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο για 75 λεπτά. Περιμένω σιγά σιγά να αποδώσει καλύτερο ποδόσφαιρο και να πάρει θετικά αποτελέσματα. Η Λάρισα την προηγούμενη αγωνιστική ήταν αρκετά καλή απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, της έλειψε το γκολ αλλά στο τέλος δέχθηκε το γκολ της ήττας με εκτέλεση πέναλτι. Σημαντικές απουσίες για τους γηπεδούχους, λείπουν τα δύο βασικά σέντερ μπακ όπως και ο σέντερ φορ.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Τελευταίο παιχνίδι το ντέρμπι των «Δικεφάλων» στο ΟΑΚΑ. Περιμένω πολύ κλειστό παιχνίδι με τις ομάδες να προσπαθούν πρώτα να κρατήσουν το μηδέν. Δυνατά μαρκαρίσματα, πολλά φάουλ και ελάχιστες φάσεις. Ο ΠΑΟΚ που δεν παίζει καλά από την αρχή της χρονιάς, περιμένω να αντιδράσει απέναντι σε μια ΑΕΚ που έρχεται με πολλές σημαντικές απουσίες. Πολύ πιθανό αποτέλεσμα η ισοπαλία, θα φύγουν και οι δυο ευχαριστημένοι.


Μονό (Tipsters League)

16:00 ΟΦΗ – Παναθηναϊκός: Χ2 & under 4,5 & ΟΦΗ under 5,5 κόρνερ (1.95)


Combo

18:15 Λάρισα – Αστέρας: Χ2 & under 4,5 & Λάρισα under 5,5 κόρνερ (2.10)


Δυάδα (απόδοσης 2.59) 

20:30 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Χ2 & under 4,5 (1.62)

15:30 Άγιαξ – Χέρενφεεν (+3): 2 (1.60)


Δυάδα ρίσκου (απόδοσης 5.26)

20:30 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Χ2 & under 2,5 (2.37)

16:00 ΟΦΗ – Παναθηναϊκός: 2 (2.22)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις