Ιταλικό 2.00, ισπανογαλλικό 3.15!

Ιταλικό 2.00, ισπανογαλλικό 3.15!

Καλημέρα σε όλους! Η χθεσινή μας στήλη δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα και μετά από πολλές μέρες πέσαμε έξω στις περισσότερες επιλογές μας. Παρόλα αυτά, η βασική πρόταση για το… νεοσύστατο Tipster’s League πήγε εξαιρετικά, καθώς επιβεβαιώθηκε το over του 1.70 στην αναμέτρηση της Πορτογαλίας, δικαιώνοντας παράλληλα και την ανάλυσή μας. 

Δύσκολο το σημερινό πρόγραμμα, αλλά η μελέτη έβγαλε 4 επιλογές για ποντάρισμα με το μενού να έχει πέρασμα από Ισπανία, Ιταλία και Γαλλία. 

Καλύτερη στα σημεία η Βιγιαρεάλ 

H oμάδα του Ουνάι Έμερι έχει ξεκινήσει θετικά τη φετινή σεζόν έχοντας μόλις υποστεί μία ήττα φέτος στην La Liga, αυτή με 4-0 από την Μπάρτσα στο «Καμπ Νου». Εντός έδρας μετρά 2 νίκες και 1 ισοπαλία, παίζει επιθετικά, δημιουργεί πολλούς κινδύνους στα αντίπαλα καρέ και έχει… καθαρίσει Εϊμπάρ (2-1) και Αλαβές (3-1) με συνοπτικές διαδικασίες. Μοναδικό στραβοπάτημα το 1-1 της πρεμιέρας ενάντια στην Ουέσκα. Ανησυχητικό πάντως το γεγονός ότι έχει δεχθεί γκολ στα 4 από τα 5 ματς ως τώρα. 

Η Βαλένθια πάει στο «Θεράμικα» ψάχνοντας την απαραίτητη σταθερότητα στην απόδοσή της, αφού προς ώρας δείχνει μια ανασφάλεια στην τακτική της, ιδιαίτερα στα ανασταλτικά της καθήκοντα. Προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 0-2 από την Μπέτις, που συνοδεύτηκε από μέτρια εμφάνιση. Διαθέτει ποιότητα μεσοεπιθετικά, απόψε εκ νέου θα βασιστεί στην εμπειρία των Βας και Κοντογκμπιά που δεσπόζουν στη μεσαία γραμμή και στην επιθετική δεινότητα του Μάξι Γκόμεζ (3 γκολ φέτος) ώστε να διεκδικήσει κάτι καλό από το δύσκολο αποψινό ματς. 

Πάει προς τα… αριστερά ο αγώνας, αλλά η μικρή απόδοση του άσου και τα θεματάκια που έχει στα μετόπισθεν η Βιγιαρεάλ με κάνουν να οδηγηθώ στα γκολ, καθώς αμφότερες οι ομάδες ευνοούν αυτό το ενδεχόμενο. Over 2,5 λοιπόν. 

Τριπλή παραλλαγή στο Ούντινε 

Δύο ομάδες που δείχνουν να… παραπατούν στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Serie A, συγκρούονται απόψε στο «Φρίουλι». Η Ουντινέζε που έχει ισάριθμες ήττες συνοδευόμενες μάλιστα με μηδέν ενεργητικό, υποδέχεται την Πάρμα η οποία πήρε με τα χίλια ζόρια τους πρώτους της βαθμούς την περασμένη αγωνιστική, με τη νίκη επί της Βερόνα με 1-0. 

Οι γηπεδούχοι διακατέχονται από πρόβλημα ψυχολογίας. Δημιουργούν ευκαιρίες, αλλά δεν έχουν καταφέρει σε καμμία αναμέτρηση να τις μετατρέψουν σε γκολ καθώς Οκάκα και Λασάνια είναι ντεφορμέ και παραμένουν άσφαιροι. Αποτέλεσμα; Τρεις ήττες, μιας και ο Λούκα Γκότι δεν έχει καταφέρει τουλάχιστον να βρει την απαραίτητη χημεία στην αμυντική λειτουργία της ομάδα του.  

Η Πάρμα κατάφερε να κερδίσει δια πυρός και σιδήρου την Βερόνα την προηγούμενη αγωνιστική, αφού η αντίπαλός της έχασε σπουδαίες ευκαιρίες στην επανάληψη για να ισοφαρίσει. Μέχρι στιγμής αγωνίζεται ανοιχτά, απειλεί επιθετικά αλλά ταυτόχρονα αφήνει πολλά και εμφανή κενά στην άμυνά της. Αυτό φάνηκε ιδιαίτερα στη συντριβή της από την Μπολόνια εκτός έδρας με 4-1 προ 20ημέρου. Πάει με καλή ψυχολογία στο «Φρίουλι», έχοντας ως βασικούς πυλώνες στην ενδεκάδα Ερνάνι και Ζερβινιό. 

Άναρχα αγωνίζονται και οι δύο ομάδες μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, η πρόβλεψη σημείου είναι σχεδόν… απαγορευτική, οπότε πάμε στο over που διπλασιάζει. 

Late goal σε Στρασβούργο και Ουέσκα 

Το Στρασβούργο που δείχνει να βρίσκεται σε κακή κατάσταση, υποδέχεται στο «Σταντ Ντε Λα Μεϊνό» τη Λιόν η οποία δε θυμίζει ως τώρα αγωνιστικά την ομάδα που έφτασε πριν 2 μήνες στα ημιτελικά του Champions League.  

γηπεδούχοι έχουν μόλις μία νίκη στις πρώτες 6 αγωνιστικές της Ligue 1, αυτή επί της Ντιζόν με 1-0 εντός. Δείχνουν να αντιμετωπίζουν πρόβλημα συγκέντρωσης και έλλειψης δυνάμεων στο δεύτερο ημίχρονο των αγώνων, καθώς έχουν δεχθεί τα 10 από τα 13 συνολικά γκολ σε αυτό το διάστημα. Η Λιόν έχει ξεκινήσει τη σεζόν με ρεκόρ 1-4-1 και ακόμη δεν πείθει με τις εμφανίσεις της, καθώς μετά τη νίκη της πρεμιέρας επί της Ντιζόν στις 28 Αυγούστου, δεν έχει καταφέρει να επιβάλλει το ρυθμό της σε κανέναν αγώνα. Αντιμετωπίζει πρόβλημα στο σκοράρισμα, αφού έχει πετύχει μόλις 7 τέρματα σε 6 αγώνες. Μοιρασμένη η προϊστορία των δύο ομάδων στο Στρασβούργο που έχουν από μία νίκη, ενώ ένα ματς έληξε ισόπαλο. 

Πάμε με την επίτευξη ενός τέρματος αργά στον αγώνα, καθώς η αγωνιστική συμπεριφορά των δύο ομάδων στα τελευταία λεπτά, μας οδηγούν σε αυτή την επιλογή. 

Παρόμοιο pick θα πάρουμε και στον αγώνα Ουέσκα – Βαγιαδολίδ, με λίγο περισσότερο ρίσκο σε αυτή την περίπτωση. Οι δύο ομάδες έχουν τον ίδιο αγωνιστικό προσανατολισμό στις πρώτες 5 αγωνιστικές της Primera Division. Πρωτίστως κοιτούν να θωρακίσουν τα μετόπισθεν και ύστερα να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο επιθετικά. Καμία εκ των δύο δεν έχει κάνει σεφτέ στις νίκες και φιγουράρουν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.  

Λογικά θα έχουμε κλειστό παιχνίδι στο «Ελ Αλκοράθ», άλλωστε στα παιχνίδια των δύο ομάδων προς ώρας, μετά βίας επιτυγχάνονται 2 τέρματα. Γκολ μετά το 65ο λεπτό η επιλογή μας, αφού προς το τέλος των αναμετρήσεων ειδικότερα η φιλοξενούμενη δείχνει να αποπροσανατολίζεται.


Δυάδα (απόδοσης 3.15) 

14:00 Στρασβούργο – Λιόν: Γκολ μετά το 74′ (1.83) 

17:00 Βιγιαρεάλ – Βαλένθια: Over 2,5 (1.72) 


Μονό (Tipster’s League)

19:00 Ουντινέζε – Πάρμα: Over 2,5 (2.00)


Moνό 

19:30 ΟυέσκαΒαγιαδολίδ: Γκολ μετά το 66′ (1.83)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipster’s League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις