Οι «νεροβέρντι» και το combo

Οι «νεροβέρντι» και το combo

“Αέρας” πέρασε χθες η βασική πρόταση της στήλης με το αγγλικό ντέρμπι, όχι όμως και η δυάδα… Συνεχίζουμε.

Μέχρι πρότινος, ξέραμε για την αλλαγή στο αγωνιστικό στυλ της Αταλάντα. Εδώ και δύο χρόνια περίπου, έχει μετατραπεί σε πολυβόλο. Μπορεί χθες να μη μας δικαίωσε στην επιλογή της στήλης, ωστόσο ο καθένας δικαιούται να έχει άσχημες ημέρες. Πλέον όμως, έχει ξεπεταχθεί ακόμη μια ομάδα του ιταλικού βορρά. Ο λόγος για τη Σασουόλο.

Οι «νεροβέρντι» παίζουν άκρως ελκυστικό ποδόσφαιρο, ποδόσφαιρο κυριαρχίας, ποδόσφαιρο επιθετικό. Η αλλαγή στην αγωνιστική ταυτότητα παρατηρείται από τα μέσα της περσινής σεζόν. Φέτος σε έχει ξεκινήσει θετικότατα, με επτά βαθμούς στα τρία πρώτα ματς, πετυχαίνοντας συνολικά εννιά γκολ. Ήτοι τρία γκολ ανά ματς.

Ταξιδεύει στην Μπολόνια, η οποία δεν έχει μπει καλά στη σεζόν. Μετρά μόλις μια νίκη, κόντρα στην Πάρμα, ενώ βλέπει την εστία της να παραβιάζεται για 36 συναπτά παιχνίδια! Σημαντικές κρίνονται οι απουσίες των Όλσεν, Ντάικς, Μεδέλ και Πόλι.

Σωστό φαβορί το διπλό, ωστόσο θα προτιμήσω το over 1,5 των συνολικών γκολ της Σασουόλο στο 1.95.

Χωρίς φορ

Πέρασμα στη Γαλλία και πρώτη στάση στο Ανζέ – Μετς. Μπορεί να έρχονται από τη συντριβή στο Παρίσι από την Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο είναι παραδοσιακά δυνατοί εντός έδρας οι γηπεδούχοι. Σημαντική η απουσία του σκόρερ Μπαοκέν, ωστόσο οι προσθήκες της τελευταίας στιγμής των Μπουφάλ και Αμαντού, την ανεβάζουν επίπεδο.

Απέναντί της η Μετς, η οποία μετά τις τρεις σερί ήττες στα πρώτα τρία ματς, έδειξε να βρίσκει πατήματα, και με επτά βαθμούς κόντρα σε Ρεμς, Μαρσέιγ και Λοριάν, ανάσανε βαθμολογικά. Νέος προπονητής ο… παλιός Αντονετί, ωστόσο η ρήξη χιαστών του αρχισκόρερ Ντιαλό (έχει πετύχει όλα τα τέρματά της), θα της στοιχίσει.

Στο 2.07 κυκλοφορεί ο άσος, δίκαιος.

Ελεύθερο ποδόσφαιρο

Ναντ και Μπρεστ είναι δύο ομάδες που υπόσχονται θέαμα. Παρόλο το γεγονός πως το παιχνίδι είναι άκρως σημαντικό για τους γηπεδούχους, θεωρώ πως ο Γκουρκίφ δε θα κρυφτεί. Θα επιτεθεί απ’ το πρώτο λεπτό καθώς η νίκη αποτελεί μονόδρομο. Από την άλλη, η Μπρεστ σκοράρει με μεγάλη συνέπεια, διαθέτει την τέταρτη καλύτερη επίθεση αυτή τη στιγμή στη λίγκα. Το γκολ θα ψάξει και στη Νάντη.

Θεωρώ πως το παιχνίδι ξεκινάει από το 1-1, και ψάχνουμε ακόμη ένα τέρμα για το over του 1.93.

Να μη χάσουν

Ντέρμπι «δικεφάλων» στο ΟΑΚΑ, λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα αμφοτέρων στους ομίλους του Europa League. Η ΑΕΚ ταλανίζεται από σημαντικές απουσίες. Πρόβλημα στο αριστερό άκρο της άμυνας καθώς ο Ινσούα είναι εκτός κι ο Λόπες, αν και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, είναι ανέτοιμος. Στα χαφ ο Καρέρα έχει ξεμείνει με Σάκχοφ, Κρίστισιτς και Σαμπανάζοβιτς. Γίνεται, λοιπόν, κατανοητό το μεγάλο πρόβλημα της Ένωσης.

Στον ΠΑΟΚ φαίνεται πως επικρατεί άσχημο κλίμα, καθώς οι οπαδοί τα «έχωσαν» στη διοίκηση για τον ελλιπή μεταγραφικό σχεδιασμό, απόρροια του αποκλεισμού στα play offs του Champions League από την Κράσνονταρ. Η προϊστορία στην Αθήνα, είναι συντριπτικά κατά των «ασπρόμαυρων», συγκεκριμένα η συνολική είναι στο 55-16-12, και αυτή για το πρωτάθλημα στο 51-14-8.

Έχω ξαναπεί πως θεωρώ τον Καρέρα πανέξυπνο τεχνικό, πιστεύω πως θα φυλάξει τα νώτα του προσπαθώντας να διαχειριστεί τις κομβικότατες μεσοαμυντικές απουσίες και δε θα επιτεθεί κατά ριπάς. Λίγα γκολ λοιπόν, και αν κάποια ομάδα κερδίσει, αυτή θα είναι η ΑΕΚ. 1Χ & under 3,5 στο 1.90.

Δύο δυάδες προκύπτουν, στην κρίση τους καθενός η χημεία των ματς. Προσωπικά, έριξα και κάποια «ψιλά» στην τετράδα απόδοσης 14.80.


Δυάδα (απόδοσης 3.76)

13:30 Μπολόνια – Σασουόλο: Σασουόλο over 1,5 (1.95)

16:00 Ναντ – Μπρεστ: Οver 2,5 (1.93)


Μονό (Tipster’s League)

20:30 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: 1Χ & under 3,5 (1.90)


Δυάδα (απόδοσης 3.93)

16:00 Ανζέ – Μετς: 1 (2.07)

20:30 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: 1Χ & under 3,5 (1.90)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipster’s League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις