Καιρός να δείξουν τα δόντια τους!

Καιρός να δείξουν τα δόντια τους!

Καλημέρα στους απανταχού κουβανέζους. Τρία… 0-0 βγήκαν χθες σε Championship και League 1 και εμείς πέσαμε πάνω στα δύο! Η βασική πρόταση της ημέρας όμως που μπήκε και στην Tipster’s League μας πλήρωσε, καθώς η Μπρέντφορντ κέρδισε πιο άνετα από το τελικό 2-0. Πάμε όμως στα σημερινά…

Καιρός να ξυπνήσει

Ξεκινάμε από το γαλλικό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα από έναν αγώνα που γίνεται… καταμεσήμερο. Το Στρασβούργο υποδέχεται τη Λιόν σε μια αναμέτρηση που η προϊστορία δείχνει αρκετά γκολ και από τις δυο πλευρές. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην προτελευταία θέση με μόλις 3 βαθμούς. Στον τελευταίο αγώνα πριν τη διακοπή ηττήθηκαν εντός έδρας με 3-0 από τη Λιλ. Δείχνουν προβλήματα στην άμυνα και μπροστά δε δείχνουν να βγάζουν φωτιές. Η Λιόν έχει κάνει ένα κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Με 4 ισοπαλίες σε 6 αγώνες και μόλις 1 νίκη στην πρεμιέρα, έχει συγκεντρώσει μόνο 7 βαθμούς. Τελευταίος αγώνας ήταν το ντέρμπι με τη Μαρσέιγ, την οποία δεν κατάφερε να κερδίσει (1-1) παρόλο που από το 19’ οι Μασσαλοί έπαιζαν με παίκτη λιγότερο.

Σήμερα η Λιόν έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα στην έδρα του Στρασβούργου και να μεταφράσει επιτέλους σε γκολ την κυριαρχία και την κατοχή που έχει στους αγώνες της, αντιμετωπίζοντας μια μέτρια αμυντικά ομάδα. Το διπλό μας δίνει τη δυνατότητα για κάλυψη.

Να παραμείνει αήττητη

Συνεχίζουμε με το πρωτάθλημα της Δανίας, εκεί που η Σοντερίσκε υποδέχεται την Μπρόντμπι. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει αρκετά καλά τη σεζόν και βρίσκονται στην 5η θέση. Πριν τη διακοπή ήρθαν ισόπαλοι (2-2) με τη Λίνγκμπι. Η Μπρόντμπι έχει δείξει από νωρίς τα δόντια της κάνοντας το 4/4 στο πρωτάθλημα. Πολύ νωρίς για να το λένε, αλλά στόχος τους είναι να επιστρέψουν στη θέση του πρωταθλητή μετά από 2 χρόνια. Το 2.40 στο διπλό είναι προκλητικό και μεγάλη απόδοση για την Μπρόντμπι.

Μας δίνει το περιθώριο κάλυψης, καθώς πιστεύω πως στη χειρότερη περίπτωση η μπίλια θα κάτσει στο «Χ», σε ένα ματς που σίγουρα δε θα λείψουν τα γκολ.

Επιστροφή στις νίκες

Κατεβαίνουμε νοτιότερα στην αναμέτρηση της Σπέτσια με τη Φιορεντίνα. Οι δυο ομάδες είναι ισόβαθμες μετά από τρεις αγωνιστικές, έχοντας τρεις βαθμούς. Αν αυτό είναι ένα καλό ξεκίνημα για τη Σπέτσια, τότε σίγουρα ισχύει το αντίθετο για τους « Βιόλα». Πριν τη διακοπή η Σπέτσια έχασε με κάτω τα χέρια (3-0) στο «Σαν Σίρο» και η Φιορεντίνα ηττήθηκε εντός έδρας από τη Σαμπντόρια με 2-1.

Σήμερα έχει μια καλή ευκαιρία να επανέλθει στις νίκες απέναντι στη νεοφώτιστη Σπέτσια που, σημειωτέον, έχει και αρκετές απουσίες σήμερα.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!


Δυάδα (απόδοσης 3.11)

14:00 Στρασβούργο – Λιόν: Χ2 & οver 1,5 (1.73)

17:00 Σοντερίσκε – Μπρόντμπι: Χ2 & οver 1,5 (1.80)


Combo

16:00 Σπέτσια – Φιορεντίνα: 2 & οver1,5 (1.95)


Combo

17:00 Σοντερίσκε – Μπρόντμπι: Χ2 & οver 2,5 (2.65)


Tipsters League

17:00 Σοντερίσκε – Μπρόντμπι: Χ2 & Over 1,5 (1.80)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις