Με το απόλυτο ολοκληρώθηκε η χθεσινή ημέρα για τη στήλη μας AngelBet, πιάνοντας την δυάδα με τα over από το 30ό λεπτό μάλιστα στο Νάπολι – Αταλάντα ,αλλά και το μονό στο Ίντερ – Μίλαν. Στο ντέρμπι του Μιλάνου σταθήκαμε τυχεροί καθώς το 1-2 υπέρ της Μίλαν κόλλησε από το 28’ λεπτό αλλά έτσι είναι το στοίχημα: χρειάζεται και η τύχη. Έτσι ξεκινήσαμε και με το δεξί στο πρωτοποριακό σύστημα του koubanezos.gr στο Tipster’s League.

Με τις ομάδες να προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους μετά την διακοπή των εθνικών ομάδων αλλά και από την μάστιγα του κορονοϊού, σε ένα γεμάτο πρόγραμμα κατάφερα να ξεχωρίσω δύο αμφιτέρματα για τη στήλη μας AngelBet.

Δύο ομάδες που δεν έχουν ξεκινήσει και ιδανικά τη φετινή χρονιά τίθενται αντιμέτωπες το μεσημέρι για την 4η αγωνιστική της Seia A. Ο λόγος για το ματς ανάμεσα στη Τορίνο και την Κάλιαρι. Δίχως νίκη οι δύο ομάδες έως τώρα, με το σημερινό ματς να είναι η ευκαιρία για ένα καλό restart με την επανέναρξη του πρωταθλήματος και για τις δύο. Με την προοπτική της νίκης αφού την έχουν ανάγκη και οι δύο αλλά και με την παράδοση σύμμαχο, το αμφίτερμα μοιάζει ιδανική λύση που προσφέρεται και σε καλές αποδόσεις. Στην έδρα της Τορίνο τα τελευταία 6 παιχνίδια έχουν λήξει έχοντας βρει και τις δύο ομάδες εύστοχες προς τα αντίπαλα δίχτυα. Εκτός αυτού, η Τορίνο μετράει 6 σερί ματς εντός έδρας με goal/goal σε όλες τις διοργανώσεις.

Επόμενο ματς της στήλης μας είναι από τη Γαλλία. Η Λιλ υποδέχεται την μαχητική και πολύ αξιόλογη Λανς που την φετινή χρονιά δείχνει ένα πολύ καλό πρόσωπο, και για αυτό φιγουράρει μέχρι στιγμής στην τετράδα μια θέση κάτω από την Λιλ. Η Λανς κατεβαίνει σε αυτό τον αγώνα με πολλές απουσίες, 7 στο σύνολο, κάτι που ίσως επηρεάσει την εικόνα της αλλά και τις επιλογές του προπονητή της. Η Λανς εκτός έδρας μετράει 5 σερί goal/goal. Και ο άσος έχει αξία σε αυτό το παιχνίδι καθώς οι τόσες απουσίες ίσως παίξουν τον ρόλο τους σε αυτό το ματς. Θα βασιστούμε στην καλή ψυχολογία και τον ενθουσιασμό της φιλοξενούμενης περιμένοντας να βρει ακόμη μια φορά δίχτυα.


Μονό (Tipster’s League)

16:00 Τορίνο – Κάλιαρι: Goal/goal (1.67)


Μονό

22:00 Λιλ – Λανς: 1 (1.85)


Μονό

22:00 Λιλ – Λανς: Goal/goal (1.91)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipster’s League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

Share: