Δυνατό αγγλικό combo

Δυνατό αγγλικό combo

Καλημέρα.

Το κουπόνι του Σαββατοκύριακου είναι πολύ πλούσιο σε επιλογές. Πάμε να δούμε τι κρατάμε.

Ξεκινάμε από την Premier, όπου έχουμε ένα δυνατό combo. Η Τσέλσι ξέσπασε στην Κρίσταλ Πάλας και πήρε την ψυχολογική ώθηση που χρειαζόταν. Έδειξε για μια ακόμα φορά ότι από τη μέση και μπροστά, είναι πολύ δυνατή. Πιθανότατα σήμερα να κάνει ντεμπούτο ο Ζίγεκ, ενώ έτοιμος να επιστρέψει είναι ο Πούλισικ. Η Σαουθάμπτον έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα, αλλά είναι ομάδα με ταβάνι και δύσκολα θα κοντράρει την αρμάδα του Λάμπαρντ μέσα στο Στάνφορντ Μπριτζ. Άσος και over 1.5 στο 1.73.

Στο Σαμπιονά η Ρεμς έχει μείνει μόλις στους 2 βαθμούς μετά από 6 ματς. Αυτό πάντως δικαιολογείται εν μέρει, καθώς έβγαλε πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Κόντρα στη Ρεν είχε πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο και ήρθε ισόπαλη με 2-2. Εκτιμώ ότι σήμερα ήρθε η ώρα της κόντρα στη Λοριάν που έχει 3 ήττες σε ισάριθμα εκτός έδρας ματς. Ο άσος στο 2.12.

Συνέχεια με Superleague, όπου περιμένουμε το ανέβασμα του Άρη, με τον Μάντζιο στον πάγκο του. Ο Απόλλων μπορεί να νίκησε τη Λάρισα στο μοναδικό ματς που έχει δώσει, αλλά η εικόνα του ήταν πολύ μέτρια. Ο άσος στο 1.60 είναι δυνατός.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος της στήλης στο ready4bet.com

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις