Από ντέρμπι κορυφής σε… παραμονής

Τούρκικο… 18άρι!

Καλό Σαββατοκύριακο κουβανέζες και κουβανέζοι! Αφού «ξεφορτωθήκαμε» την… ταλαιπωρία του Nations League, που ούτε για στοιχηματισμό ούτε για να κάτσεις να το δεις προσφέρεται, κατά τη γνώμη του γράφοντος, επιστρέφουμε με πρωταθλήματα και την αγαπημένη Τουρκία εδώ στη στήλη.

Το ντέρμπι μεταξύ Τραμπζονσπόρ και Μπασακσεχίρ ξεχωρίζει από τις αναμετρήσεις της 5ης αγωνιστικής, με τους πρωταθλητές να μην έχουν ακόμα ούτε βαθμό, ούτε γκολ και να ταξιδεύουν στη «Μάυρη Θάλασσα» για να αντιμετωπίσουν την ομάδα της Τραπεζούντας, που κι αυτή δεν θυμίζει σε τίποτα την… πολεμική μηχανή που έχασε στο νήμα πέρυσι τον τίτλο.

Σε κάθε περίπτωση η Τραμπζονσπόρ βρίσκει ακόμα εύκολα το γκολ, παρά τα σκαμπανεβάσματα στην άμυνα, ενώ για την ώρα στην Μπασάκσεχιρ δεν λειτουργεί… τίποτα. Θα πάμε με τον άσο εδώ («γεμάτο» 2.35) καθώς οι πρωταθλητές δεν θα συνεχίσουν έτσι μεν, αλλά το να ξεκινήσει η αντεπίθεσή τους από την έδρα της πιο «δεμένης» Τραμπζονσπόρ είναι κομματάκι δύσκολο.

Η δεύτερη επιλογή μας αφορά έναν ακόμα άσο και συγκεκριμένα αυτόν της Κόνιασπορ κόντρα στην Μαλάτιασπορ. Οι γηπεδούχοι είναι τρία σερί ματς αήττητοι, με τα δύο πρόσφατα να είναι ισοπαλίες, παρουσιάζοντας επιθετικά μεγάλη παραγωγή φάσεων, τις οποίες μπροστά στο κοινό τους (οι αγώνες στην Τουρκία διεξάγονται με το 50% των φιλάθλων που μπορεί να φιλοξενήσει ένα γήπεδο) και την Μαλάτιασπορ, θεωρούμε πως θα εκμεταλλευτούν καλύτερα, αφού οι φιλοξενούμενοι μπορεί να έκαναν την πρώτη τους νίκη πριν τη διακοπή (επί της Αντάλιασπορ) αλλά συνεχίζουν να μην πείθουν.

Δυάδα (απόδοσης 4.74)

16:00 Κόνιασπορ – Μαλάτιασπορ: 1 (2.02)

19:00 Τραμπζονσπόρ – Μπασακσεχίρ: 1 (2.35)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις