6.20 και κάνουμε Κρίστμας…

6.20 και κάνουμε Κρίστμας…

Καλά μας πήγε ψες το κορωνογιασμένο βασίλειο του Μακρόν και δις κόλουμν μπήκε με το δεξιόν ποδάρι εις το Tipster’s League της σαϊτάρας μας.

Ματσάρα έχουμε εδώ στα μέρη, αν δεν είχαμε κορονοβάιρους θα έφευγα από το Εσεξ για να δω εκ του σύνεγγυς το σούπερ γκέιμ μπιτγουίν Εβερτον αντ Λίβερπουλ, δε Μερσεϊσάιντ ντέρμπι. Και έχει ενδιαφέρον, άι μιν, διότι οι εβερτόνιανς έχουν μια δεκαετία να νικήσουν την ΚΑΕ Γιουργκενκλοπιακός. Γες σερ, τεν γίαρς, έκτοτε σε 19 ματς οι «ρενς» δεν έκαναν ήττα (11-10-0 σε κάθε τούρναμεντ). Θα μου πεις, θα κάνει το 5/5 η Εβερτον; Γουάι νοτ, μπαλάρα παίζει. Γιου αρ γκόινγκ του ασκ μι, θα χάσει πάλι, μετά την 7άρα, η Λίβερπουλ; Μπάλα είναι.

Αλλά επειδή η Εβερτον έχει γίνει πάμπλικ μπετ, εγώ το πήρα ανάποδα; Με τη φαβόρα, γες, αλλά σε combo.

Μορ ίντερστινγκ είναι το Σίτι – Αρσεναλ εις το Μάντσεστερ. Προ του μπρέικ η ΠΑΕ Γκουαρδιολιακός έμεινε στο 1-1 με τη Λιντς ενώ ο Μιχάλης ο Αρτέτας πάει τρένο τους Αρσεναλαίους. Από τον Πεπ έμαθε τα κόλπα, ο οποίος Πεπ δεν έχει ηττηθεί ποτέ, νέβερ, ως γηπεδούχος με την Αρσεναλ (7-1-0).

Και ξερή διπλούρα τους γκάνερς για να κάνουμε από τώρα Κρίστμας, και (για το πινακάκι) ασιατικόν εις το +0,75 που αν οι Αρτέτες ηττηθούν ως ένα γκολ διαφορά, παίρνεις πίσω το μισό σου μπετ. Μια χαρά.


Combo

14:30 Εβερτον – Λίβερπουλ: 2 & over 2,5 & goal/goal (3.20)


Fun bet

19:30 Μάντσεστερ Σίτι – Αρσεναλ: 2 (6.20)


Σημείο για Tipster’s League

19:30 Μάντσεστερ Σίτι – Αρσεναλ: 2 +0,75 ΑΗ (2.35)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipster’s League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις