Καρτολάγνο το αγόρι…

Καρτολάγνο το αγόρι...

Καλησπέρα κύριοι. Επιτέλους Εθνικές… ΤΕΛΟΣ και πάμε στα δικά μας πλέον με τα γνωστά, στα φάουλ και τις κάρτες.

Για σήμερα θα ποντάρω σ’ ένα παιχνίδι από τον ελληνικό χώρο αλλά με δύο επιλογές. Το over 33,5 φάουλ στο ματς Βόλος- ΠΑΣ το θεωρώ… λουκούμι. Ο ΠΑΣ Γιάννενα με τον Ολυμπιακό έφτασε τα 19 φάουλ και το συνολικό όριο έγραψε …35!

Ο Βόλος είναι μία σκληρή ομάδα που σε όλα τα ματς της παραχωρεί πάνω από 17 φάουλ. Θεωρώ το παιχνίδι πως θα έχει κοντά στα 40 φάουλ. Οι ομάδες είναι άτεχνες, έχει πολύ Χ και σφυρίζει ο …. Τσαγκαράκης. Καρτολάγνος διαιτητής ο οποίος καθυστερεί να δώσει τα φάουλ ωστόσο σφυρίζει πολύ. Γι’ αυτό και επιλέγω το over 5,5 κάρτες καθώς είναι στα μέτρα του να το βγάλει.

Όποιος επιθυμεί να ρισκάρει περισσότερο ανεβάζοντας το όριο στο 6,5 ώστε να πάρει καλύτερη απόδοση είμαι μαζί του καθώς είναι πολύ πιθανό να υπάρχει κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι.


Σημείο για Tipsters League

16:00 Βόλος- ΠΑΣ Γιάννενα: Over 33,5 συνολικά φάουλ (1.87)


Μονό

16:00 Βόλος- ΠΑΣ Γιάννενα: Over 5,5 σύνολο καρτών (1.75)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις