Οπως πέρυσι οι μεν, γκολ οι δε

Οπως πέρυσι οι μεν, γκολ οι δε

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες του koubanezos.gr! Επιτέλους, μετά την διακοπή για τις εθνικές ομάδες, επιστρέφουμε στην… κανονικότητα του ποδοσφαίρου με δράση σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Τέσσερις θα είναι οι σημερινές μας επιλογές…

Συνεχίζουν ακάθεκτες από πέρυσι

Πρώτο παιχνίδι για σήμερα το «Derby della Madonnina» ανάμεσα σε Ίντερ και Μίλαν. Οι «ροσονέρι», μετά το εντυπωσιακό κλείσιμο της περσινής αγωνιστικής περιόδου με εννέα νίκες και τρεις ισοπαλίες στα τελευταία δώδεκα ματς του πρωταθλήματος, έχουν ξεκινήσει το ίδιο θετικά και την φετινή σεζόν πετυχαίνοντας το τρία στα τρία απέναντι σε Μπολόνια, Κροτόνε και Σπέτσια με επιμέρους τέρματα 7-0. Κατεβαίνουν στο σημερινό ντέρμπι κόντρα στην συμπολίτισσά τους με δύο πολύ σημαντικές επιστροφές, αυτές του σταρ Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς  και του αρχηγού και ηγέτη στα μετόπισθεν Αλέσιο Ρομανιόλι σε αντίθεση με την Ίντερ η οποία όντας χτυπημένη από τον κορωνοϊο έρχεται με πάρα πολλές απουσίες. Εκτός οι δύο από τους τρεις αξιόλογους στόπερ που διαθέτει η ομάδα (Σκρίνιαρ και Μπαστόνι), ο βασικός αριστερός μπακ Άσλεϊ Γιάνγκ, και οι Σένσι, Ναϊνγκολάν, Γκαλιαρντίνι και Βεσίνο.

Ως αποτέλεσμα ο Κόντε, έχοντας ξεμείνει από επιλογές, ιδίως στην άμυνα, αναμένεται να ξεκινήσει στην τριάδα των στόπερ δίπλα στον Ντε Φράι τους μπακ  Κολάροφ και Ντ’ Αμπρόζιο, ενώ αριστερό φουλ-μπακ επρόκειτο να είναι ο Πέρισιτς, ο οποίος αγωνιζόμενος στην συγκεκριμένη θέση (που δεν είναι η φυσική του) στο προηγούμενο αγώνα με την Λάτσιο στο «Ολίμπικο» αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα αμυντικά. Συνεπώς, με δεδομένο τις πολλές απουσίες που έχει η ομάδα του Κόντε και την εκπληκτική κατάσταση της Μίλαν, θα πάω με το Χ2 των «ροσονέρι» σε συνδυασμό με over 1,5 γκολ.

Επόμενος αγώνας αυτός ανάμεσα σε Νάπολι και Αταλάντα. Για τους «Μπεργκαμάσκι» ισχύει ότι ακριβώς και για την Μίλαν. Εκπληκτικό φινάλε της περασμένης σεζόν με μόλις δύο ήττες σε 21 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις και εξίσου εντυπωσιακό ξεκίνημα εφέτος με 3 στα 3 στο πρωτάθλημα και εκπληκτικό ποδόσφαιρο (όπως συνηθίζει άλλωστε). Ο Γκασπερίνι έχει δημιoύργήσει ένα εκπληκτικό σύνολο, με τρομερή επιθετικότητα, απίστευτη δημιουργία, μεγάλη ένταση και έντονο πρέσινγκ. Γνωρίζει άλλωστε πως μία ομάδα για να πετύχει στο σύγχρονο ποδόσφαιρο στο υψηλότερο επίπεδο είναι απαραίτητο να διαθέτει αυτά τα στοιχεία. Και η δική του αρμάδα του διαθέτει και μάλιστα στον μεγαλύτερο βαθμό. Απέναντί του σήμερα γνωρίζει πως θα βρει μία ομάδα με έναν συντηρητικό προπονητή τον Γκατούζο που αναμένεται να αμυνθεί σε χαμηλά μέτρα και με πολύ κοντά της γραμμές της, χωρίς μεγάλη επιθετικότητα και θάρρος. Θα πάω κι εδώ με το Χ2 σε συνδυασμό με το οver 1,5.

Γκολ στη Γερμανία

Οι επόμενες επιλογές προέρχονται από την γερμανική Bundesliga. Πρώτος αγώνας αυτός ανάμεσα σε Χέρτα και Στουτγκάρδη. Η πρωτευουσιάνα διαθέτει εκπληκτικούς, για τα δεδομένα της, ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της (Λουκεμπάκιο, Τροσάρ, Κούνια είναι μερικοί από αυτούς), δεν έχει  καταφέρει όμως  ο προπονητής Μπρούνο Λαμπαντία να βρει την κατάλληλη ισορροπία στο παιχνίδι. Έρχεται από 3/3 goal/goal & over και αντιμετωπίζει την Στουτγκάρδη μία άκρως επιθετική ομάδα που και αυτή έχει επιβεβαιώσει το goal/goal & over στα δύο από τα τρία φετινά της παιχνίδια. Συνεπώς πηγαίνω λογικά με το combo.

Δεύτερη αναμέτρηση από την Γερμανία ο αγώνας της Φράιμπουργκ με την Βέρντερ Βρέμης. Η Φράιμπουργκ του επί σειρά ετών προπονητή της Κρίστιαν Στράιχ, παρά την σημαντική αποχώρηση του Βάλντσμιντ το καλοκαίρι για την Μπενφίκα έναντι 15 εκατομμυρίων ευρώ, δεν έχει παρουσιάσει σημαντικό πρόβλημα στο επιθετικό τομέα, αντίθετα δείχνει να μην είναι, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, τόσο συμπαγής ανασταλτικά όσο παρουσιαζόταν τα προηγούμενα έτη με τον Στράιχ στην άκρη του πάγκου της (έχει δεχθεί γκολ και στις τρεις φετινές αναμετρήσεις της).Αντίπαλός της για σήμερα η Βέρντερ του Κόφελντ που διαθέτει επιθετικές αρετές αλλά ταυτόχρονα παρουσιάζει και αμυντικά κενά όπως και την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Παρά την περυσινή της αδυναμία όμως στο κέντρο της άμυνας δεν απέκτησε το καλοκαίρι κανέναν στόπερ. Πηγαίνω λοιπόν και εδώ με το goa/goal & over.


Δυάδα (απόδοσης 3.96)

16:00 Νάπολι – Αταλάντα: Χ2 & οver 1,5 (1.87)

19:00  Ίντερ – Μίλαν: X2 & οver 1,5 (2.12)


Δυάδα (απόδοσης 3.31)

16:30 Χέρτα Βερολίνου – Στουτγκάρδη: Goal/goal & over 2,5 (1.72)

16:30 Φράιμπουργκ – Βέρντερ Βρέμης: Goal/goal & over 2,5 (1.93)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις