Γκολ σε… δυάδες ως και 3.11

Γκολ σε... δυάδες ως και 3.11

Καλημερίζω όλη την παρέα του koubanezos.gr! Εξαιρετική ημέρα η χθεσινή στοιχηματικά για τη στήλη, αφού πέρασε άνετα η μεγάλη απόδοση τριπλασιασμού στη Σουηδία, με τη φιλοξενούμενη Εσκιλστούνα να σκοράρει 2 φορές μέχρι το 48ο λεπτό.

Όσο για το combo από τη Ligue 1 σαν από θαύμα έμεινε το 0-1 μέχρι το ημίχρονο, αφού η Παρί έχασε αρκετές ευκαιρίες να διευρύνει το προβάδισμά της κόντρα στη Νιμ αλλά δεν τα κατάφερε. Φυσικά το τελικό 0-4 επιβεβαίωσε την πρόβλεψή μας για το over 3,5 αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Έτσι, χάθηκε το απόλυτο των επιτυχιών αλλά χάρη στους Σκανδιναβούς είχαμε και πάλι κέρδος. 

Σήμερα το μενού έχει δύο δυάδες, η πρώτη βασισμένη στην Championship της Αγγλίας και η δεύτερη μιξαρισμένη με αγώνες από Γερμανία και Πορτογαλία. Φυσικά, έχω επιλέξει και ένα σημείο για το νεοσύστατο Tipster’s League του site, κάτι πρωτοποριακό για τα δεδομένα του διαδικτύου όσον αφορά στο στοίχημα. Σιγά σιγά όλοι, όπως κι εμείς οι ίδιοι, θα εξοικειωθείτε με τον τρόπο που λειτουργεί. Υπάρχει και ξεχωριστό άρθρο στο site μας, ώστε να καλυφθούν οι οποιεσδήποτε απορίες. 

Ανεβάζουν στροφές στην επανάληψη  

Η Μπόρνμουθ που έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τον φετινό μαραθώνιο της Championship, υποδέχεται στο “Βιτάλιτι” την ΚΠΡ που ακόμη δεν “πατάει” καλά. 

Οι γηπεδούχοι έχουν ρεκόρ 3-1-0 στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, προερχόμενοι από μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 3-1 επί της Κόβεντρι πραγματοποιώντας καταπληκτική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης. Η ομάδα του Τζέισον Τίνταλ, βρίσκει εύκολα προς ώρας το δρόμο προς τα δίχτυα και ανεβάζει απόδοση στο δεύτερο 45λεπτο. Σολάνκε, Λέρμα και Γκόσλινγκ οδηγούν εκ του ασφαλούς την ομάδα τους. Αντιθέτως η ΚΠΡ δεν έχει αποκτήσει ακόμη την απαιτούμενη σταθερότητα στην απόδοσή της και παρά τη μόλις μία ήττα μέχρι στιγμής, παρουσιάζει κενά στην άμυνα και εμφανίζεται αρκετά κουρασμένη όσο κυλάει ο χρόνος, ιδιαίτερα στις εκτός έδρας επισκέψεις της. Την περασμένη αγωνιστική γλίτωσε την ήττα στο 90’ από την Σέφιλντ Γουένσντεϊ.  

Φαβορί οι γηπεδούχοι στην αναμέτρηση, ποντάρω στην επίτευξη τέρματος από μέρους τους στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα που είναι και το καλύτερό τους μέχρι στιγμής αγωνιστικά.  

Πάμε στο “Όκγουελ Στέιντιουμ”, όπου η Μπάρσλεϊ θα φιλοξενήσει την πρωτοπόρο Μπρίστολ Σίτι σε έναν αγώνα που θεωρητικά μεγάλο φαβορί είναι οι φιλοξενούμενοι, αλλά ταυτόχρονα κρύβει πολλές παγίδες. 

Η Μπάρνσλεϊ έχει πάρει μόλις έναν βαθμό ως τώρα στο πρωτάθλημα σε 4 αγωνιστικές, αλλά η αγωνιστική εικόνα της δεν αντικατοπτρίζεται πλήρως στο βαθμολογικό πίνακα. Παλεύει τα ματς, όμως οι παίκτες της είναι αρκετά άστοχοι στην τελική προσπάθεια. Η πλειονότητα των ευκαιριών δημιουργούνται στο δεύτερο μισό των αγώνων, καθώς καθυστερεί να βρει ρυθμό κι αυτό μέχρι στιγμής έχει κοστίσει. Έφυγε για την Αμερική και το MLS ο Αυστριακός προπονητής Γκέρχαρντ Στρούμπερ για να αναλάβει την Νέα Υόρκη και στον πάγκο της Μπάρνσλεϊ κάθεται προσωρινά ο βοηθός Άνταμ Μάρεϊ.

Η Σίτι έχει ξεκινήσει με σπασμένα φρένα κάνοντας το 4/4 στην πρώτη ευθεία της σεζόν. Διαθέτει ποιότητα σε πολλές θέσεις, μετουσιώνει τις ευκαιρίες σε γκολ και οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος. Προέρχεται από μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Νότιγχαμ με 2-1, αλλά έδειξε να αντιμετωπίζει προβλήματα για πρώτη φορά φέτος στην αμυντική της ισορροπία, καθώς κινδύνευσε αρκετές φορές με ισοφάριση στην επανάληψη. 

Η ξαφνική αλλαγή προπονητή ίσως κάνει καλό στην Μπάρνσλεϊ που ψάχνει την πρώτη της νίκη απέναντι σε μία πολύ δύσκολη αντίπαλο. Θεωρώ ότι θα καταφέρει να σκοράρει απέναντι στην Σίτι και πιθανότερο ενδεχόμενο είναι να το κάνει στο δεύτερο ημίχρονο στο οποίο συνήθως δημιουργεί τις περισσότερες ευκαιρίες. 

“Ξυπνάει” σιγά σιγά η Μπράγκα 

Βρίσκει τα πατήματά της μετά τις πρώτες 2 ήττες της στο πρωτάθλημα η ομάδα του Κάρλος Καρβαλχάλ, καθώς με καλό ποδόσφαιρο και “γεμάτη” εμφάνιση ισοπέδωσε με 4-0 εκτός έδρας την Τοντέλα, τονώνοντας την ψυχολογία της για τη συνέχεια και δη για τον αποψινό αγώνα απέναντι στην υπολογίσιμη αλλά… light, Νασιονάλ. 

Αδικείται από τη βαθμολογική συγκομιδή της η Μπράγκα, αφού πέραν της ήττας στο ντέρμπι της πρεμιέρας με την Πόρτο (3-1), άξιζε τη νίκη με τη Σάντα Κλάρα στο ματς της 2ης αγωνιστικής χάνοντας σωρεία ευκαιριών, αλλά τελικά έφυγε με άδεια χέρια καθώς ηττήθηκε με 0-1. Παίζει καλό ποδόσφαιρο, δημιουργεί φάσεις στην αντίπαλη εστία και σήμερα απέναντι στη Νασιονάλ που παρότι είναι αήττητη, δεν πείθει με την παρουσία της, έχει την ευκαιρία να πάρει νίκη με ευρύ σκορ.  

Θεωρώ ότι η Μπράγκα θα σκοράρει τουλάχιστον 2 γκολ απέναντι στη Νασιονάλ, που μπορεί να έχει ταλέντο επιθετικά, αλλά ψάχνει ακόμη την αγωνιστική της ταυτότητα και αυτό πιθανότατα θα της στοιχίσει απόψε κόντρα στην πληρέστερη αντίπαλό της. Δεν πληρώνει τίποτα ο άσος, ούτε και το over 1,5 γκολ από πλευράς Μπράγκα, οπότε πάμε με το over αγώνα σε τίμια απόδοση.  

Αναμέτρηση με γκολ στις όχθες του Ρήνου 

Η ουραγός του πρωταθλήματος Μάιντζ υποδέχεται την αήττητη και ταυτόχρονα χωρίς… νίκη Λεβερκούζεν που έχει μαζέψει 3 βαθμούς στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές της Bundesliga.  

Η γηπεδούχος έχει δει… τον ουρανό σφοντύλι προς ώρας στη σεζόν, έχοντας υποστεί 3 ήττες ενώ ταυτόχρονα έχει δεχθεί συνολικά 11 τέρματα. Παρουσιάζει κακή αμυντική συμπεριφορά, οι αγώνες της χαρακτηρίζονται από άναρχη αγωνιστική παρουσία και ο Γιαν Λίχτε ψάχνει γιατρικό για τη συνέχεια. Η Λεβερκούζεν έχει μόνο ισοπαλίες φέτος στο πρωτάθλημα και κόντρα στη Μάιντζ θέλει να πάρει την πρώτη της νίκη εκμεταλλευόμενη την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η αντίπαλός της. Παρά τα κλειστά σκορ που εμφανίζονται στους αγώνες της μέχρι στιγμής, δημιουργεί αρκετές ευκαιρίες επιθετικά αλλά η απουσία του Χάβερτζ είναι εμφανής. Αμυντικά δεν χαρακτηρίζεται ως… μπετόν αρμέ, αντιθέτως έχει κινδυνεύσει σε αρκετές περιπτώσεις να δεχθεί περισσότερα γκολ, ειδικότερα στις εκτός έδρας αναμετρήσεις της απέναντι σε Βόλφσμπουργκ και Στοτγκάρδη. 

Πάμε σε combo με γκολ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ποντάροντας σε αμφίτερμα παρέα με over. 


Δυάδα (απόδοσης 2.70) 

17:00 Μπόρνμουθ – ΚΠΡ: Μπόρνμουθ over 0,5 στο 2ο ημίχ. (1.50) 

17:00 Μπάρνσλεϊ – Μπρίστολ Σίτι: Μπάρνσλεϊ over 0,5 στο 2ο ημίχ. (1.80) 


Δυάδα (απόδοσης 3.11) 

20:00 Μπράγκα – Νασιονάλ: Over 2,5 (1.70) 

16:30 ΜάιντζΛεβερκούζεν: Goal/goal & over 2,5 (1.83)


Σημείο για Tipsters League

20:00 Μπράγκα – Νασιονάλ: Over 2,5 (1.70)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις