Εχει χαρακτήρα μεγάλης ομάδας…

Εχει χαρακτήρα μεγάλης ομάδας...

Μέρες 1969 ζει η Έβερτον, καθώς τότε χρονολογείται η τελευταία φορά που ξεκίνησε τη σεζόν με τέσσερις νίκες στα ισάριθμα πρώτα ματς. Όπως έχουμε αναφέρει ξανά μέσα απ’ αυτή τη στήλη, ο Αντσελότι με τις μεταγραφικές του επιλογές, όλες επιτυχημένες, έχει «ψηλώσει» πολύ το κλαμπ, δείχνοντας πως θέλει να μπει σφήνα στο παραδοσιακό top-6. Ο Χάμες δημιουργεί και ο Κάλβερτ-Λιούιν σκοράρει με κάθε πιθανό κι απίθανο τρόπο. Αν υπάρχει κάποιο θέμα, αυτό είναι στο ανασταλτικό κομμάτι και μόνο, καθώς μεσοεπιθετικά έχει ρολάρει σε εξαιρετικό βαθμό.

Ο θόρυβος που προκλήθηκε από την εκκωφαντική επτάρα από την Άστον Βίλα, στη Λίβερπουλ, ακόμη δεν έχει καταλαγιάσει, και πως αλλιώς… Ο Κλοπ ψάχνει απεγνωσμένα τερματοφύλακα στη μεταγραφική αγορά, καθώς ο τραυματισμός του Άλισον, τον αφήνει με τον… λίγο Αντριάν. Δεν πείθουν ιδιαίτερα οι «ρεντς» και δεν πείθουν εδώ και καιρό: συγκεκριμένα μετά την επανέναρξη του περσινού πρωταθλήματος, τον Ιούνιο.

Τα «ζαχαρωτά» έχουν μπροστά τους μια μεγάλη ευκαιρία για το 5/5, ωστόσο περιμένω αντίδραση από την πρωταθλήτρια και θα αποφύγω τον άσο. Αντ’ αυτού, κυκλώνω το over 1,5 των γκολ των γηπεδούχων στο 2.52.

Σκορπάει τρόμο

Ένας κακός χαμός επικρατεί στη Νάπολι μετά την απόφαση να χάσει το ματς απ’ τη Γιουβέντους στα χαρτιά. Οι υγειονομικές αρχές στάθηκαν εμπόδιο στο ταξίδι της για το Τορίνο, και σα να μην έφτανε αυτό, τα λάθη της λίγκας όσον αφορά στα ιατρικά πρωτόκολλα έδωσαν το ματς στην «μεγάλη κυρία» και επιπρόσθετα αφαιρέθηκε 1 βαθμός από τους «παρτενοπέι». Κομβική η απουσία του αρχηγού Ινσίνιε, όπως και των χαφ Ζιελίνσκι και Ελμάς.

Η Αταλάντα έχει αποκτήσει χαρακτήρα μεγάλης ομάδας. Συνεχίζει και τη φετινή σεζόν από εκεί που έμεινε πέρσι, ήδη 13 γκολ ενεργητικό σε μόλις 3 παιχνίδια. Ο Γκασπερίνι προσπαθεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους, αλλά με αυτή την εικόνα δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι μπορεί να γίνει το… μπαμ.

Σχετικά ισορροπημένο το σετ, μετράει πολύ το όνομα της Νάπολι, ωστόσο η Αταλάντα δε σταματιέται. Προσωπικά θα την προσέφερα ελαφρύ φαβορί. Παίρνω την ασφάλεια του draw no bet για το διπλό, στο 1.95.

Συντήρηση ενόψει Μαρσέιγ

Ακόμη διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός για το ακυρωθέν γκολ του Ελ Αραμπί στα Γιάννενα, κακώς όπως απεδείχθη. Έχασε μεγάλες ευκαιρίες, θα μπορούσε να είχε καθαρίσει από νωρίς. Μέχρι στιγμής, η ομάδα του Μαρτίνς δεν έχει αποκτήσει αγωνιστική ταυτότητα, πετώντας ένα ημίχρονο σε κάθε ματς.

Ο Ατρόμητος απ’ την άλλη, μετά το στραπάτσο της πρεμιέρας με τον Βόλο, εντυπωσιάζει. Στο πιο πρόσφατο κέρδισε δίκαια την ΑΕΚ, δείχνοντας πως ο Κάναντι μπορεί να τον ανεβάσει επίπεδο. Πάντα δυσκολεύει τον Ολυμπιακό σε Περιστέρι και Πειραιά.

Στη λογική μιας επαγγελματικής νίκης των «ερυθρόλευκων», καθώς ακολουθεί και η υποδοχή της Μαρσέιγ για το Champions League, ο άσος σε συνδυασμό με το under 3,5 προσφέρεται στο 1.91.


Μονό

14:30 Έβερτον – Λίβερπουλ: Έβερτον over 1,5 (2.52)


Δυάδα (απόδοσης 3.72)

16:00 Νάπολι – Αταλάντα: 2 dnb (1.95)

20:30 Ολυμπιακός – Ατρόμητος: 1 & under 3,5 (1.91)


Σημείο για Tipster’s League

20:30 Ολυμπιακός – Ατρόμητος: 1 & under 3,5 (1.91)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipster’s League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις