Βγάζουν αντίδραση οι πρωταθλητές

Βγάζουν αντίδραση οι πρωταθλητές

Καλημέρα στην παρέα του koubanezos.gr!

Μετά τη διακοπή που είχαμε για τις εθνικές ομάδες είμαστε ξανά παρέα και έτοιμοι για να πάμε στα γνωστά ταμεία όπου είχαμε σταματήσει. Θα ασχοληθούμε με δύο ματσάκια, το ένα από την Premier League και το άλλο από την Serie A.

Έβερτον – Λίβερπουλ: Την ξέφρενη πορεία της συνεχίζει η ομάδα της Έβερτον καθώς κέρδισε και την Μπράιτον εντός έδρας με 4-2 και έτσι απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής με 12 βαθμούς. Η διακοπή που υπήρχε σίγουρα έκανε καλό στην ομάδα του Κάρλο Αντσελότι ώστε να ξεκουραστούν οι παίκτες του και να προετοιμαστούν στο 100% για το ντέρμπι που ακολουθεί.

Η Λίβερπουλ πηγαίνει στο ντέρμπι προερχόμενη από μία αναπάντεχη ήττα και βαριά καθώς ηττήθηκε εκτός έδρας από την Άστον Βίλα με το ευρύ 7-2! Το παιχνίδι είχε ήδη στραβώσει από το πρώτο ημίχρονο καθώς ήταν ήδη πίσω στο σκορ με 4-1. Στο δεύτερο προσπάθησε να μαζέψει το σκορ αλλά το μόνο που έγινε ήταν να δεχτεί αλλά τρία γκολ πολύ εύκολα. Έτσι έχασε το αήττητο που είχε μέχρι τότε και την πρώτη θέση στην βαθμολογία. Μένει να φανεί στον σημερινό αγώνα πως έδρασε η διακοπή.

Εκτίμηση: Από την μία η… ομάδα-τρένο, Έβερτον, από την άλλη η πρωταθλήτρια ομάδα Λίβερπουλ με την βαριά ήττα που ίσως λειτούργησε σαν δυναμωτικό χάπι για το ντέρμπι και μετά πάντα από κάτι τέτοιες κακές εμφανίσεις έρχονται πάντα καλύτερες μέρες και νομίζω ότι μπορεί η Λίβερπουλ να το αποδείξει και να σπάσει το αήττητο της Έβερτον.

Κροτόνε – Γιουβέντους: Συνεχίζει να μην μπορεί να σηκώσει το βάρος της Serie Α η ομάδα της Κροτόνε καθώς πριν τη διακοπή ηττήθηκε εκτός έδρας με το βαρύ αλλά δίκαιο 4-1 από την Σασουόλο. Βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με χωρίς βαθμό καθώς έχει τρεις συνεχόμενες ήττες. Η συνέχεια του πρωταθλήματος γι’ αυτήν σίγουρα θα είναι δύσκολη και πρέπει άμεσα να μαζέψει βαθμούς.

Η Γιουβέντους έρχεται στον σημερινό αγώνα δίχως αγωνιστική δράση καθώς ήταν να αντιμετωπίσει στο μεγάλο ντέρμπι την Νάπολι αλλά αγώνας δεν έγινε ποτέ λόγο κρουσμάτων κορωνοϊού στους παίχτες των «παρτενοπέι». Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να πάρει η Γιούβε το ματς στα χαρτιά με 3-0! Η ομάδα του Αντρέα Πίρλο βρίσκεται στην 3η θέση με 7 βαθμούς, δύο διαφορά από την πρώτη θέση.

Εκτίμηση: Δεν χρειάζονται πολλά να πούμε για την συγκεκριμένη αναμέτρηση καθώς υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί η Γιουβέντους η οποία αν είναι σοβαρή θα πάρει εύκολα το ματς.


Σημείο για Tipsters League

14:30 Έβερτον – Λίβερπουλ: 2 (1.90)


Δυάδα (απόδοσης 3.11)

14:30 Έβερτον- Λίβερπουλ: 2 (1.90)

21:45 Κροτόνε – Γιουβέντους: 2 & over 1,5 (1.65)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις