Συνεχίζει να μας πληρώνει…

Συνεχίζει να μας πληρώνει...

Αγαπητοί φίλοι καλημέρα. Η μια αδυναμία μου είναι… θα τη δείτε παρακάτω, η άλλη είναι η μπασκετική Μπάγερν. Και ιδού, κι άλλο… πλερουά!


Όταν, που λέτε, είδα για πρώτη φορά μπάλα, κυριαρχούσε η μεγάλη Λίβερπουλ του Κένι Νταλγκλίς και του Ίαν Ρας. Όταν πολύ αργότερα, άρχισα να καταλαβαίνω τι ακριβώς είναι αυτό που βλέπω, μεσουρανούσε ο αρχηγός Στίβεν Τζέραντ. Μετά και το θαύμα της Κωνσταντινούπολης, θα ήταν αδύνατο πια να μη γίνω Λίβερπουλ.

Το στοίχημα όμως είναι μια άλλη ιστορία. Έτσι, στο σημερινό ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ, δε μπορώ παρά να πάω με τον «εχθρό». Η Έβερτον με έχει πληρώσει πολύ καλά από την αρχή της σεζόν και έτσι θα συνεχίσει ως το τέλος της. Έχει βρει φοβερό ρυθμό στην επίθεση σκοράροντας μέχρι τώρα 24 γκολ, σε μόλις επτά αγώνες, καταγράφοντας έναν μέσο όρο τεσσάρων τερμάτων ανά παιχνίδι.

Από την άλλη η Λίβερπουλ, δείχνει να έχει κάποια προβλήματα στην άμυνα, καθώς δέχεται εύκολα φάσεις. Κάτι που αποδεικνύει και το εμφατικό 7-2, με το οποίο ηττήθηκε στο τελευταίο της επίσημο με την Άστον Βίλα. Τα ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ έχουν πάντα σασπένς ως το τέλος και συνήθως βλέπουμε πολλά γκολ. Εγώ θα ψάξω απλά να βάλει η Έβερτον έστω δύο, τα μισά δηλαδή από τον μέσο όρο της για φέτος. Νομίζω ότι ο Κάλβερτ-Λιούιν και ο Χάμες Ροντρίγκες, θα συνεχίσουν τη συνήθεια που άρχισαν, να σκοράρουν σε κάθε ματς και οι δυο.

Μια άλλη ομάδα που φοράει κι αυτή μπλε και με πληρώνει, είναι η φοβερή Χόφενχαϊμ. Έριξε τέσσερα γκολ στο τρένο της Μπάγερν και το εκτροχίασε από τις ράγες. Έκλεισε δε την περυσινή χρονιά με άλλη μια τεσσάρα, επί της σημερινής αντιπάλου της Ντόρτμουντ. Έτσι, θα φτιάξω κι ένα funbetάκι, με τις νίκες των δύο θετικών εκπλήξεων της Premier League και της Βudesliga.


Σημείο για Tipsters League

14:30 Έβερτον – Λίβερπουλ: Έβερτον over 1,5 (2.52)


Fun bet, μονά και δυάδα (απόδοσης 15.40)

14:30 Έβερτον – Λίβερπουλ: 1 (3.90)

16:30 Χόφενχαϊμ – Ντόρτμουντ: 1 (3.95)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις