Κλείσαμε τέσσερις μήνες και… μια μέρα. Από τις 15 Ιουνίου 2020 ξεκίνησε το κουβανέζικο ταξίδι, μας αλλά και σας, και πορευόμαστε προς άγνωστο προορισμό αλλά σίγουρα θα είναι παραδεισένιος.

Οσο περνάει ο καιρός το koubanezos.gr γίνεται ολοένα και πιο γνωστό, κυρίως χάρη στις επιτυχίες του με αρκετά, καθημερινά, ταμεία, μα και τις πρωτότυπες στήλες του. Αρκετοί νέοι προστέθηκαν στο παρεάκι μας, λίγοι δεν μας άντεξαν (χεχε) και συνεχίζουμε με μεράκι και όρεξη, για πρωτίστως ένα λόγο: είμαστε ένα παρεάκι. Καλό παρεάκι.

Ήδη το μενού άλλαξε για να βρίσκετε πιο εύκολα, όχι μόνο tipster αλλά και σπορ, διοργάνωση, ακόμη και… σημείο! Κάντε κλικ στο PICKS και θα καταλάβετε.. Κατηγοριοποίηση που δεν ξανάγινε.

Όπως και δεν ξανάγινε τούτο το Tipsters League που εμφανίστηκε στο site μας. Σε διάφορους ιστότοπους είχε γίνει ανάλογο… πρωτάθλημα αλλά για αναγνώστες που απλά έβαζαν τα προγνωστικά τους.

Εμείς το κάναμε δύσκολο. Πιο δύσκολο. Διότι μας αρέσουν τα δύσκολα.

Αρχής γενομένης από σήμερα λοιπόν, Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, το TL του koubanezos.gr εμφανίστηκε υπό τους εξής… όρους συμμετοχής.

  • Η συμμετοχή κάθε tipster
  • δεν είναι καθημερινή
  • είναι με μόνο ένα ματς ανά στήλη
  • με σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά αγώνα.

Είπαμε, εμείς θα το πάμε διαφορετικά και η μαγική λέξη είναι ΕΠΙΛΟΓΗ. Το έχετε καταλάβει, ποντάροντας, η πιο δύσκολη διαδικασία είναι.

Κάνοντας κλικ στον πλήρη πίνακα του Tipster’s League λοιπόν, βλέπετε όλους τους… στοιχηματογράφους μας αλλά και έξι στήλες.

  1. Tipster. Με κλικ στο όνομά του, βλέπετε το αρχείο των στηλών του.
  2. Κέρδος. Απλό.
  3. Σερί. Πόσα σερί ματς κερδίζει ή, αντίστοιχα, πόσα ηττάται.
  4. Win / Bet. Συνολικά ταμεία / picks.
  5. Ποσοστό. Πόσο επί τοις εκατό τα πάει καλά, ή όχι

Αυτά, εν ολίγοις και ξηγημένα…

Share: