Σάββατο με… νησιώτικα ως 12.46!

Σάββατο με... νησιώτικα ως 12.46!

Καλημέρα Κουβανέζοι και καλό Σαββατοκύριακο! Μετά από μια εβδομάδα γεμάτη μπάσκετ, επιστρέφουμε στα ποδοσφαιρικά. Οι αγώνες των εθνικών δεν ήταν ποτέ το καλύτερό μου. Το αντίθετο ισχύει με τα αγγλικά πρωταθλήματα και όσοι παρακολουθείτε τη στήλη το γνωρίζετε.

Έτσι λοιπόν σήμερα στοιχηματίζουμε… νησιώτικα.

Χρειάζεται χρόνος

Ξεκινάμε από τον αγώνα της Μπόρνμουθ με την ΚΠΡ. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει πολύ καλά τη σεζόν με μοναδική απώλεια βαθμών στην έδρα της Μίντλεσμπρο. Άλλωστε στόχος τους είναι η άμεση επιστροφή στην Premier League. Πριν τη διακοπή κέρδισαν με 3-1 εκτός έδρας την Κόβεντρι και σίγουρα θέλουν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό. Η ΚΠΡ σίγουρα δεν είναι τόσο ευχαριστημένη από την εκκίνησή της. Αυτό φάνηκε κιόλας από το γεγονός ότι επιδιώκει και μέσα στον Οκτώβρη τη μεταγραφική της ενίσχυση. Στο ρόστερ εντάχθηκαν νέοι παίκτες μεταξύ τον οποίων ο Γουίλοκ από τη Μπενφίκα και ο Αντομά από τη Νότιγχαμ. Καλές κινήσεις, αλλά σίγουρα χρειάζεται χρόνος προσαρμογής. Η Μπόρνμουθ έχει τον πρώτο λόγο σήμερα και περιμένω να δω μόνο πως θα εμφανιστεί η ΚΠΡ μετά τις νέες προσθήκες, αλλά και το πώς επηρέασε τις ομάδες η διακοπή.

Εχει υψηλούς στόχους

Συνεχίζω με μια ομάδα που επίσης έχει υψηλούς στόχους τη φετινή σεζόν. Αναφέρομαι στη Μπρέντφορντ, η οποία υποδέχεται την Κόβεντρι. Ίσως αυτή η αναμέτρηση έρχεται σε ένα καλό χρονικά σημείο για τους γηπεδούχους. Πριν τη διακοπή ηττήθηκαν εντός έδρας από την Πρέστον με 2-4, σε έναν αγώνα που στο ημίχρονο προηγήθηκαν με 2-0, και στο δεύτερο ήταν σαν να μη βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο! Η διακοπή λοιπόν μάλλον τους έκανε καλό, είχαν το χρόνο να ανασυνταχτούν και να επανέλθουν με μια νίκη απέναντι σε μια ομάδα που είναι στα μέτρα τους. Η νεοφώτιστη Κόβεντρι, όπως προείπα ηττήθηκε από τη Μπόρνμουθ στον τελευταίο αγώνα που έδωσε για το πρωτάθλημα. Δεν πιστεύω πως έχει τη δύναμη να σταθεί εμπόδιο στη Μπρέντφορντ, ειδικά με τις απουσίες που θα έχει. Μένει να το μάθουμε γύρω στις 7 παρά…

Σκοράρουν αρκετά

Αφήνω την Championship και συνεχίζω με δύο αγώνες της League 1. Ο πρώτος είναι αυτός της Φλίτγουντ με τη Λίνκολν. Η Φλίντγουντ είναι ο ορισμός της αλλοπρόσαλλης ομάδας! Έχασε από Ρότσντεϊλ και Γουίμπλεντον και στα καπάκια έριξε μια 4άρα στη Χαλ. Μπορεί να βάλει γκολ σε οποιαδήποτε ομάδα, αλλά και να δεχτεί απ’ όλες. Αν μη τι άλλο στην έδρα της σκοράρει ευκολότερα έχοντας πετύχει τα 6 από τα 8 γκολ που έχει  σκοράρει μέχρι στιγμής. Η Λίνκολν από την άλλη είναι σίγουρα πιο σταθερή ομάδα. Βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας και την προηγούμενη βδομάδα γνώρισε την πρώτη της ήττα από την Μπρίστολ Ρόβερς με 1-2. Δε θα μπλέξω με σημείο, αλλά θα ασχοληθώ με τα πολλά γκολ που η μεν Φλίτγουντ επιβεβαίωσε σε 4 από τα 5 φετινά ματς, η δε Λίνκολν και στα δύο εκτός έδρας της για φέτος. Όσο το over προσφέρεται σε τιμές διπλασιασμού, το αγοράζω!

Περί… τιμωρίας

Τελευταία στάση της ημέρας είναι η αναμέτρηση της Πιτέρμπορο με την Όξφορντ. Το είχαμε πει ότι ήταν θέμα χρόνου η Πιτέρμπορο να πάρει μπρος. Μετά την ήττα από τη Σάντερλαντ λοιπόν ήρθαν δυο νίκες απέναντι σε Σουίντον και Νορθάμπτον και πλέον βρίσκεται στην 5η θέση. Στην έδρα της έχει το απόλυτο με 2 στις 2 νίκες. Η Όξφορντ προέρχεται από την ήττα με 3-1 από την Τζίλιγχαμ. Έχει τα θεματάκια της στην άμυνα με μέσο όρο 2 γκολ παθητικό. Δυσκολεύεται να κλειστεί και η Πιτέρμπορο έχει τη δυνατότητα να την τιμωρήσει. Περιμένω ένα ματς που θα έχει γκολ και οι γηπεδούχοι θα έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Ο άσσος κυμαίνεται σε επίπεδα διπλασιασμού και μας δίνει τη δυνατότητα να πάρουμε τις απαραίτητες καλύψεις σε combo σημεία.

Καλή σας επιτυχία!


Δυάδα (απόδοσης 2.55)

17:00 Μπόρνμουθ – ΚΠΡ: 1Χ & οver 1,5 (1.55)

17:00 Πιτέρμπορο – Όξφορντ: 1Χ & οver 1,5 (1.65)


Σημείο για Tipsters League

17:00 Μπρέντφορντ  – Κόβεντρι: 1 & οver 1,5 (1.95)


Μονό

17:00 Φλίτγουντ  – Λίνκολν: οver 2,5 (2.04)


Trixie (απόδοση τριάδας 12.46)

17:00 Μπόρνμουθ – ΚΠΡ: 1 & οver 1,5 (2.12)

17:00 Πιτέρμπορο – Όξφορντ: 1 & οver 1,5 (2.40)

17:00 Μπρέντφορντ  – Κόβεντρι: 1 & οver 2,5 (2.45)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις