Κόρνερ στο 1.80+

Κόρνερ στο 1.80+

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ!

Καλημερίζω την παρέα του Koubanezos.gr και εύχομαι καλό Σαββατοκύριακο. Μετά από απουσία σχεδόν δύο εβδομάδων, η οποία ήταν αναγκαία και λόγω των εθνικών ομάδων, αλλά και για να καθαρίσει το μυαλό, κάτι που πρέπει να γίνεται κάποιες φορές στο στοίχημα, η στήλη επανέρχεται, ελπίζω δυναμικά, με δυο επιλογές.

Ξεκινάμε από τη σλοβάκικη Super Liga και το παιχνίδι μεταξύ της Τρενσίν και της Ποχρόνιε. 5,7 μ.ό. τα κόρνερ που κερδίζει η Τρενσίν εντός έδρας, 11,2 μ.ό. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως γηπεδούχος. 6,1 μ.ό. τα κόρνερ που κερδίζει η Ποχρόνιε εκτός έδρας, 10 μ.ό. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως φιλοξενούμενη.

Δυο ομάδες με άμυνες που κάνουν εύκολα το λάθος και δέχονται πολλές φάσεις και αρκετά γκολ. Αναμένω αρκετές επιθέσεις και από τους δυο αντιπάλους, με τις ασταθείς άμυνες τους, να είναι ικανές να επιβεβαιώσουν το over 9.5 σύνολο κόρνερ.

Το δεύτερο παιχνίδι προέρχεται από την ουκρανική Vyscha Liga μεταξύ της Ζόρια και της Κόλος Κοβαλίφκα. 6,6 μ.ό. τα κόρνερ που κερδίζει η Ζόρια εντός έδρας, 11,5 μ.ό. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως γηπεδούχος. 5,5 μ.ό. τα κόρνερ που κερδίζει η Κόλος Κοβαλίφκα εκτός έδρας, 11,7 μ.ό. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως φιλοξενούμενη.

Δυο πολύ καλές ομάδες του πρωταθλήματος, ίσως οι δυο καλύτερες μετά την Σαχτάρ και την Ντιναμό Κιέβου. Αναμένω επιθετικό παιχνίδι, με γρήγορες επιθέσεις στην κόντρα από τους φιλοξενούμενους και αρκετό παιχνίδι από τα πλάγια. Τα στατιστικά τους δείχνουν την καλή σχέση που έχουν με το σημαιάκι και αναμένω εύκολα ή δύσκολα να επιβεβαιώσουν την επιλογή του over 10 ασιατικό σύνολο κόρνερ.


Σημείο για Tipsters League

18:00 Τρενσίν – Ποχρόνιε: Over 9,5 κόρνερ (1.85)


Μονό

19:30 Ζόρια – Κόλος Κοβαλίφκα: Over 10 κόρνερ AH (1.83)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις