Δύσκολο… μέρος η Κρήτη

Δύσκολο... μέρος η Κρήτη

Καλημέρα φίλοι κουβανέζοι. Χθες, ως βλέπετε, ήταν μια ωραιότατη ημέρα και γέμισε η τσέπη μας. Και όπως όπως πολλοί είχαν προβλέψει (μέσα κι εγώ), ο Πογιάτος δεν πρόλαβε ούτε παρέλαση (άσχετα που δεν θα γίνει). Απορώ πως δεν έπιασε αυτός ο προπονηταράς!

Για να πούμε και κάτι σοβαρό, δεν έχει 100% ευθύνη για την εικόνα το Παναθηναϊκού, αλλά αυτό το 4-3-3 ρε παιδάκι μου, εμμονή και κόλλημα τρελό. Αφού βλέπει ότι είναι για να τον φεύγουν, γιατί δεν τόλμησε ένα 4-4-2 με Μακέντα και Καρλίτος δίδυμο, δεν μπορώ να το καταλάβω.

Όπως και να ‘χει μας αποχαιρέτησε και ξημερώνει εποχή Μπόλονι (στο συμβόλαιο του έχει και μπόνους κατάκτησης πρωταθλήματος…). Όμως, στο σημερινό παιχνίδι θα κοουτσάρει ο Συλαϊδόπουλος. Πλέον, όλοι οι παίχτες θα έχουν ίσες ευκαιρίες και απ’ ό,τι ακούγεται, το παιχνίδι θα το παρακολουθήσει ο Λάζλο από την τηλεόραση. Έτσι, οι παίχτες θα τα δώσουν όλα σήμερα να πάρουν μία νίκη.

Δεν βλέπω να τα καταφέρνουν βέβαια καθώς το επίπεδο των παιχτών είναι χαμηλό και ο ΟΦΗ δεν είναι καμιά ομαδούλα. Σκοράρει σε κάθε ματς που έχει δώσει μέχρι στιγμής, εκτός από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, όπου εκεί απλά δεν κατέβηκε να παίξει σοβαρά. Μέσα στο “Γεντί Κουλέ” είναι δυσκατάβλητη ομάδα. Τουλάχιστον για τον Παναθηναϊκό. Στις 27 Ιουνίου που είχαν ξανασυναντηθεί οι δύο ομάδες στο ίδιο γήπεδο, είχα προτείνει 2-3 γκολ. Το αυτό θα προτείνω και σήμερα με πιο πιθανό σκορ το 1-1. Όποιος είναι πιο τυχερός θα πάρει και το ματς. Ακόμα οι ομάδες είναι στο μοντάρισμα και δεν θα δούμε παιχνίδι υψηλού επιπέδου.

Πάμε και στο ντέρμπι της δεύτερης κατηγορίας στη Νορβηγία, Ράνχαϊμ – Λίλεστρομ. Οι ομάδες μάχονται για την άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Έχουν βλέψεις για την 2η θέση που οδηγεί απ’ ευθείας στην άνοδο, αλλιώς θα τα ξαναπούνε στα μπαράζ. Παρά τη σημαντικότητα του αγώνα, περιμένω πολλά γκολ εκατέρωθεν. H Ρανχάιμ έχει την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία. Στην έδρα της σκοράρει με ρυθμό 3 γκολ ανά αγώνα. Η Λίλεστρομ είναι η καλύτερη εκτός έδρας ομάδα και σκοράρει με δύο γκολ ανά ματς. Μπορεί να έχει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος αλλά δεν βλέπω να κρατά την εστία της απαραβίαστη. Αν δούμε και την παράδοση, οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί πέντε φορές. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο ματς, όλα τα άλλα έχουν λήξει goal/goal & over 2,5 και με νικητή πάντα τον εκάστοτε γηπεδούχο.

Θα πάμε συντηρητικά στο goal/goal & over 2,5 που έχει καλή απόδοση για τη δυναμικότητα των δύο ομάδων. Οι πιο τολμηροί μπορούν να παίξουν και το over 3,5.


Μονό

16:00 ΟΦΗ – Παναθηναϊκός: 2-3 γκολ (1.95)


Δυάδα (απόδοσης 3.51)

16:00 ΟΦΗ – Παναθηναϊκός: 2-3 γκολ (1.95)

16:00 Ράνχαϊμ – Λίλεστρομ: goal/goal & over 2,5 (1.80)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις