Μιλούν οι επιθέσεις και το κίνητρο

Μιλούν οι επιθέσεις και το κίνητρο

Καλημέρα μάγκες, μετά την διακοπή λόγω των εθνικών, επιστρέφουμε στις επάλξεις. Απ’ ό,τι φάνηκε από τ’ αποτελέσματα ορθώς πράξαμε καθώς αυτό το Nations League είναι μάλλον για να βγάλουν κάποιοι τα σπασμένα του coronavirus. Εδώ έφερε 0-0 η καταπληκτική εθνική μας. Αφού έχουμε  παιχταράδες, πώς δεν βάλαμε γκολ;

Στα δικά μας, το προ-προηγούμενο σαββατοκύριακο δεν μας έκαναν τη χάρη Χάλμσταντ και Χάμαρμπι να βάλουν από ένα γκολ κι έτσι η επίδοσή μας ήταν το μισό.

Σε φρέσκα κουλούρια, μέχρι τα περισσότερα πρωταθλήματα συμπληρώσουν δέκα αγωνιστικές, εμείς θα παίζουμε Σκανδιναβία. Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Σούντσβαλ – Γιόνσεπινγκ. H γηπεδούχος ομάδα είναι ουσιαστικά αδιάφορη καθώς δεν προλαβαίνει τις θέσεις που οδηγούν στην πρώτη κατηγορία μήτε παίζει να πέσει. Σταθερή ομάδα με τα πάνω και τα κάτω της, αλλά είναι αξιοσημείωτο πως στην έδρα της σκοράρει με ρυθμό δύο γκολ ανά αγώνα. Δεν είναι ομάδα που παίζει ταμπούρι και παίζει ένα ποδόσφαιρο του στυλ όσα πάνε κι όσα ‘ρθούνε. Επίσης διαθέτει και τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος που σκοράρει σχεδόν ένα γκολ ανά δύο ματς.

Η Γιόνσεπινγκ από την άλλη έχει στόχο την άνοδο έστω και μέσω μπαράζ. Δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά εκτός έδρας, αφού έχει χάσει τα μισά παιχνίδια που έχει δώσει. Βέβαια, χάσει κερδίσει, ένα γκολ καταφέρνει και το βάζει. Δεν θα προτείνω κάποιο σημείο καθώς το κίνητρο των φιλοξενούμενων ισοσταθμίζεται με την επίθεση της Σούντσβαλ. Έτσι καταλήγω στο πιθανό goal/goal & over 2,5.

Στη Νορβηγία (Eliteserien) απομένουν δέκα αγωνιστικές για το φινάλε και η Μπραν πλησιάζει στη γραμμή του υποβιβασμού αφού αγνοεί τη νίκη για πέντε συνεχόμενες αγωνιστικές. Εκτός έδρας, ειδικά, εισπράττει σχεδόν δύο γκολ ανά αγώνα. Παίζει ελεύθερα χωρίς να κλείνεται, σαν να γνωρίζει πως έχει ήδη σωθεί. Εδώ που τα λέμε μπορεί μαθηματικά όλα να γίνονται αλλά έχει άλλες 5 ομάδες από κάτω της που έχουν περισσότερες πιθανότητες να υποβιβαστούν με βάση όσα μας έχουν δείξει αυτές τις 20 αγωνιστικές.

Σε πιο δεινή θέση η Μιοντάλεν. Κάκιστη εκτός έδρας, ακόμα χειρότερη εντός. Έρχεται από έξι σερί ήττες. Όμως την τελευταία φορά που κέρδισε ήταν στην έδρα της Μπραν! Αν κοιτάξουμε και την παράδοση ανάμεσα στις δύο ομάδες, η γηπεδούχος δεν έχει χάσει σε 7 αγώνες, σε κύπελλο και πρωτάθλημα, ανεξαρτήτου έδρας. Μάλιστα στην έδρα της έχει το απόλυτο 3/3 νίκες. Έτσι λοιπόν θα ρισκάρω στη νίκη της γηπεδούχου, αλλά σε περίπτωση ισοπαλίας να πάρουμε το ποντάρισμά μας πίσω (1 dnb).


Σημείο για Tipsters League

18:30 Σούντσβαλ – Γιόνσεπινγκ: Goal/goal & over 2,5 (1.95)


Δυάδα (απόδοσης 4.29)

18:30 Σούντσβαλ – Γιόνσεπινγκ: Goal/goal & over 2,5 (1.95)

19:00 Μιοντάλεν – Μπραν: 1 dnb (2.20)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις