Δύο safe επιλογές και ένα ρίσκο

Δύο safe επιλογές και ένα ρίσκο

Μετά από δύο επιτυχημένες μέρες την προηγούμενη εβδομάδα, αφού 2 στις 3 επιλογές μας επαληθεύτηκαν το Σάββατο και την Κυριακή, η στήλη μας επιστρέφει μετά το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων με ακόμα τρεις επιλογές. Μία δυάδα για… ασφαλή, όσο υπάρχει “ασφάλεια” στο στοίχημα, διπλασιασμό – και ένα μονό ρίσκου.

Έβερτον – Λίβερπουλ

Η μοναδική αήττητη ομάδα (μαζί με την Άστον Βίλα που έχει έναν αγώνα λιγότερο) στο Νησί και η ευχάριστη έκπληξη μέχρι στιγμής, Έβερτον, αντιμετωπίζει την περσινή πρωταθλήτρια Λίβερπουλ. Τα «Ζαχαρωτά» προέρχονται από ένα πολύ καλό σερί 4 νικών σε ισάριθμα παιχνίδια, και η ομάδα του Κάρλος Αντσελότι δείχνει να έχει βρει ρυθμό και να έχει βάλει τις βάσεις για μια εξαιρετική χρονιά. Η τελευταία νίκη της επί της Μπράιτον ήρθε με ανατροπή βγάζοντας χαρακτήρα και αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο με έναν εξαιρετικό Χάμες.

Η Λίβερπουλ, γνώρισε μία ταπεινωτική ήττα στην έδρα της Άστον Βίλα με το ευρύ σκορ 7-2. Ήταν η μεγαλύτερη ήττα που έχει γνωρίσει η ομάδα του Λίβερπουλ επί τις οδηγίες του Γερμανού προπονητή. Η Έβερτον στο «Γκούντισον Πάρκ» βγάζει ένα εξαιρετικό πρόσωπο αφού μετράει μόλις μία ήττα μέσα στο 2020 από την Μπόρνμουθ στις 26/7 για την τελευταία αγωνιστική της περσινής περιόδου. Θα πάω κόντρα στην παράδοση του ζευγαριού αφού οι δύο ομάδες στις τελευταίες 6 συναντήσεις τους έχουν δώσει, ο δείκτης του σκορ κόλλησε 5 φορές στο under. Σε αυτό με ωθεί και το γεγονός πως η Έβερτον έχει 6 συνεχόμενα over, ενώ η Λίβερπουλ μετράει 12/15 over.

Επιθετικές ομάδες με επιθετικές αρετές και η πρωταθλήτρια σίγουρα θα θέλει να αποτινάξει την βαριά ήττα από πάνω της της περασμένης αγωνιστικής και να επανέλθει στην πραγματικότητα. Πάμε με το over.

Νάπολι – Αταλάντα

Άκρως ενδιαφέρον ζευγάρι στο άνοιγμα της αυλαίας στη Seria A για την 4η αγωνιστική, με την εξαιρετική Αταλάντα για ακόμη μια χρονιά, να δοκιμάζεται στη Νάπολη. Η Νάπολι έχασε στα χαρτιά το παιχνίδι με τη Γιουβέντους καθώς δεν ήταν δυνατόν η συμμετοχή της στον αγώνα ως πληγείσα από την πανδημία, και έτσι δεν έπαιξε την προηγούμενη αγωνιστική. Επίσης τιμωρήθηκε από την ομοσπονδία με αφαίρεση ενός βαθμού.

Η Αταλάντα συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της από την προηγούμενη χρονιά και με το 3/3 που έχει πραγματοποιήσει δεσπόζει την κορυφή της βαθμολογίας. Δύο ομάδες που τείνουν να σκοράρουν ακατάπαυστα και να δημιουργούν πολλές φάσεις, ειδικά στα μεταξύ τους ματς. Ερωτηματικό αποτελεί φυσικά η εικόνα που θα παρουσιάσει η γηπεδούχος μετά το κενό του επεισοδίου που πέρασε, αλλά κρίνοντας από την Αταλάντα που είναι ικανή να παρασύρει οποιαδήποτε ομάδα στον ρυθμό της, πιστεύω πως θα δούμε ένα ανοικτό ματς. Με το over και εδώ για να κλείσουμε την δυάδα μας.

Ίντερ – Μίλαν

Το πρώτο ντέρμπι του Μιλάνου πραγματοποιείται απόψε για τη φετινή χρονιά, το οποίο για ακόμη μια φορά θα γίνει με πολλές ιδιαιτερότητες. Οι «νερατζούρι» ως τυπικά γηπεδούχοι υποδέχονται τους «ροσονέρι» σε ένα ντέρμπι πληγμένο και αυτό από την πανδημία. Η Ίντερ μετράει 8 απώλειες λόγο κυρίως του κορωνοϊού και των τραυματισμών. Η Μίλαν έχει και αυτή 4 απώλειες στις τάξεις της, όμως οι επιστροφές των Ζλάταν και Ρομανιόλι λύνουν τα χέρια του προπονητή.

Η Μίλαν έχει πετύχει και αυτή το 3/3 όπως η Αταλάντα, και τα χαμόγελα στους οπαδούς και στη διοίκηση έχουν επιστρέψει ύστερα από πολλά χρόνια. Και οι δύο ομάδες δίνουν μεσοβδόμαδα ευρωπαϊκό αγώνα κάτι που δυσκολεύει τα πλάνα των δύο προπονητών. Η Ίντερ έχει και αυτή δύο νίκες και μία ισοπαλία για το πρωτάθλημα και η γενικότερη εικόνα που παρουσιάζει με τον Κόντε στο τιμόνι είναι άκρως ενθαρρυντική.

Με τις τόσες απουσίες της Ίντερ αλλά και την καλή εικόνα που βγάζει η Μίλαν, οι προθέσεις μου θα πάνε προς τα δεξιά με ένα ειδικό.


Δυάδα (απόδοσης 2.21)

14:30 Έβερτον – Λίβερπουλ: Over 2,5 (1.53)

16:00 Νάπολι – Αταλάντα: Over 2,5 (1.45)


Σημείο για Tipster’s League

19:00 Ίντερ – Μίλαν: X2 & under 3,5 (2.37)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipster’s League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις