Πληρώνουν τα combo στο Nations

Πληρώνουν τα combo στο Nations

Χαιρετώ την παρέα του koubanezos.gr!

Σήμερα το μενού έχει παιχνίδια για το Nations League. Σημαντικό το παιχνίδι της εθνικής μας απέναντι στο Κόσοβο, χρειαζόμαστε την νίκη για να έρθουμε πιο κοντά στην πολυπόθητη πρώτη θέση. Έχω προσέξει ότι οι περισσότερες ομάδες είναι προσεκτικές στα αμυντικά τους καθήκοντα και δύσκολα κάποιο παιχνίδι ξεφεύγει στα γκολ, σε αυτό θα βασιστεί και το ποντάρισμα μου σήμερα.

Φινλανδία – Ιρλανδία

Πολύ καλή εμφάνιση το Σάββατο για τη Φινλανδία και επικράτηση με 2-0 απέναντι στην Βουλγαρία. Δεν έχει σοβαρές ελλείψεις για το επερχόμενο παιχνίδι. Η Ιρλανδία που δεν διανύει καλή περίοδο, αποκλείστηκε από την Σλοβακία στα play offs του Euro 2021 και μετά έφερε εντός έδρας ισοπαλία με την Ουαλία. Πολλά τα προβλήματα για τους φιλοξενούμενους εξαιτίας του κορωνοϊού, μετράει τουλάχιστον οχτώ απουσίες. Η Ιρλανδία θα μπει με αμυντική προσέγγιση, φαβορί στα μάτια μου η Φινλανδία.

Ιταλία – Ολλανδία

Έμειναν στο 0-0 οι Ιταλοί στην έδρα της Πολωνίας. Δεν ήταν καλοί, ανεβήκαν στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Πριν το συγκεκριμένο παιχνίδι μετρούσε 14 σερί αγώνες που είχε σκοράρει. Απέναντι της η Ολλανδία που άλλαξε προπονητή αλλά δεν είδε διαφορά στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Με τον Φρανκ Ντε Μπουρ στον πάγκο έχασε σε φιλικό παιχνίδι από το Μεξικό ενώ έμεινε στο 0-0 με την Βοσνία. 18 σερί παιχνίδια αήττητοι οι Ιταλοί, στα τέσσερα τελευταία απέναντι στους «οράνιε» δεν έχουν ηττηθεί. Τρία συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς γκολ για τους φιλοξενούμενους. Θα στηρίξουμε τους Ιταλούς, η Ολλανδία δεν παίζει καλά και δύσκολα θα κερδίσει το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Πορτογαλία – Σουηδία

Πολύ κακό το θέαμα στο παιχνίδι με την Γαλλία, δίκαιο το 0-0. Η ισοπαλία αυτή της δίνει πλεονέκτημα στο κυνήγι της πρώτης θέσης. Κομβική η απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος διαγνώστηκε με κορωνοϊό. Παραμένει φαβορί η γηπεδούχος καθώς η Σουηδία δεν είναι κάποιο μεγαθήριο και δεν αποδίδει καλό ποδόσφαιρο. Μόνο ήττες έχει στα παιχνίδια του ομίλου, σε καμία από αυτές δεν μπήκαν περισσότερα από τρία γκολ. Οι Πορτογάλοι πολύ δυνατοί στην έδρα τους, μετράνε 17 παιχνίδι ως αήττητοι. Θα τους στηρίξουμε.

Κροατία – Γαλλία

Η Κροατία έρχεται από την νίκη με 2-1 απέναντι στην Σουηδία. Δεν ήταν καλή, πέτυχε το γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο κόντρα στην ροή του αγώνα. Η Γαλλία που πρέπει να κερδίσει το συγκεκριμένο παιχνίδι αν θέλει να έχει ελπίδες για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Δεν ήταν καλή στο εντός με την Πορτογαλία. Πολύ ανώτερη ομάδα η φιλοξενούμενη που μετράει 11 σερί παιχνίδια ως αήττητη, θεωρώ απίθανο να χαλάσει το σερί σήμερα και θα την στηρίξω.

Ελλάδα – Κόσοβο

Τελευταίο άφησα το παιχνίδι της εθνικής μας. Σίγουρα μπορεί να παίξει πολύ καλύτερα, είναι όμως αποτελεσματική και παίρνει τις νίκες που χρειάζεται. Θα κοντραριστεί με τη Σλοβενία για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Εμφανέστατο το πρόβλημα στην επίθεση μας, η ομάδα υστερεί τόσο σε δημιουργία όσο και στην τελική προσπάθεια. Απέναντι μας το Κόσοβο που δεν αποδίδει καλό ποδόσφαιρο στους τελευταίους αγώνες. Επτά σερί αγώνες χωρίς νίκη για τους φιλοξενούμενους, αντίθετα η Eθνική μας είναι αήττητη στον όμιλο. Πιστεύω ότι θα έχουμε κλειστό παιχνίδι και λίγα γκολ με την εθνική να έχει τα ηνία του παιχνιδιού και να προσπαθεί να διασπάσει την άμυνα των Κοσοβάρων.

Δυάδα (απόδοσης 2.23)

19:00 Φινλανδία – Ιρλανδία: 1Χ & under 3,5 (1.55)

21:45 Κροατία – Γαλλία: Χ2 & under 4,5 (1.44)

Δυάδα (απόδοσης 2.60)

21:45 Ιταλία – Ολλανδία: 1Χ & under 3,5 (1.70)

21:45 Πορτογαλία – Σουηδία: 1Χ & under 3,5 (1.53)

Combo

21:45 Ελλάδα – Κόσοβο: 1Χ & under 2,5 & Κόσοβο under 4,5 κόρνερ (2.25)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις