Με τη λογική στην Euroleague

Με τη λογική στην Euroleague

Καλημέρα φίλοι κουβανέζοι! Χθες κάναμε το 4/4 στη στήλη (!), καθώς η Εφές κέρδισε άνετα την Άλμπα, η Ζαλγκίρις πέτυχε μεγάλη νίκη στο Βελιγράδι σε ένα κλειστό ματς όπως προβλέψαμε και τέλος η Μπαρτσελόνα πήρε το διπλό με διαφορά μικρότερη από 11 πόντους. Συνεχίζουμε με τη δεύτερη μέρα της 3ης αγωνιστικής…

Η διοργάνωση της Euroleague φαίνεται να αντιμετωπίζει μεγάλο θέμα με την πανδημία. Δεν ξέρω πόσο μακριά θα φτάσει, πάντως τα πράγματα σε κάθε αγωνιστική δείχνουν και πιο αβέβαια. Πολλές αναβολές και πολλά κρούσματα μέχρι και την τελευταία στιγμή….

Στο πλαίσιο αυτό θα κινηθούμε πιο συντηρητικά σήμερα και θα επικεντρωθώ σε δύο αγώνες. Ξεκινάω από τον αγώνα της Ρεάλ με τη Χίμκι. Πρόκειται για μια αναμέτρηση που δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης του νικητή. Οι Ισπανοί θα πετύχουν την πρώτη τους νίκη απέναντι στην αποδεκατισμένη Χίμκι. Το χάντικαπ κυμαίνεται γύρω στους 20 πόντους και δεν έχει καμία στοιχηματική αξία. Εγώ θα στηριχτώ στο γεγονός ότι διανύουμε «διαβολοβδομάδα» και την Παρασκευή η Ρεάλ ταξιδεύει στο Μιλάνο για τον αγώνα με την Αρμάνι. Πιστεύω ότι δε θα παίξει 40 λεπτά στα «κόκκινα», οπότε το line των 92-93 πόντων φαντάζει λίγο μεγάλο.

Ο δεύτερος αγώνας που θα μας απασχολήσει είναι αυτός ανάμεσα στη Μακάμπι και τη Μπάγερν. Ισόβαθμες οι δυο ομάδες με μία νίκη και μία ήττα μέχρι στιγμής. Το πάλεψε αλλά έχασε στη Μόσχα η ομάδα του Σφαιρόπουλου. Αντίθετα η Μπάγερν κέρδισε στο γερμανικό εμφύλιο και μάλιστα αρκετά εύκολα. Το ματς είναι στα μέτρα της Μακάμπι και περιμένω να κερδίσει χωρίς να κινδυνέψει.

Μονό

22:00 Ρεάλ Μαδρίτης – Χίμκι: Ρεάλ under 92,5 (2.00)

Combo

19:30 Μακάμπι Τελ Αβίβ (-3,5) – Μπάγερν: 1 & over 145,5 (2.04)

Combo

19:30 Μακάμπι (-8,5) – Μπάγερν: 1 & Μακάμπι over 74,5 & Μπάγερν over 59,5 (2.50)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις