Latin επιλογές του 2.29 και 2.02

Latin επιλογές του 2.29 και 2.02

Χαιρετώ την παρέα του koubanezos.gr!

Σήμερα θα ασχοληθούμε με τη Νότια Αμερική και την δεύτερη αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Kυπέλλου. Αρκετά ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, η πρεμιέρα την προηγούμενη εβδομάδα μας βοήθησε να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα για τις ομάδες και την πορεία που θα ακολουθήσουν στην διοργάνωση.

Ισημερινός – Ουρουγουάη

Δεν ξεκίνησε καλά ο Ισημερινός καθώς γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Αργεντινή. Βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, αλλά αυτό δεν άλλαξε την ροή του παιχνιδιού καθώς έπαιζε σε όλο το ματς άμυνα προσπαθώντας απλά να μην δεχτεί περισσότερα γκολ. Η Ουρουγουάη ξεκίνησε με το δεξί επικρατώντας της Χιλής με 2-1. Πολύ καλή στο πρώτο ημίχρονο, κατάφερε να προηγηθεί με πέναλτι. Καμία σχέση η παρουσία της στο δεύτερο που έπαθε μπλακ άουτ ρίχνοντας κατακόρυφα την απόδοση της. Ισοφαρίστηκε γρήγορα, δεν απέδωσε καλό ποδόσφαιρο αλλά ευτύχησε καθώς σκόραρε το νικητήριο γκολ στις καθυστερήσεις. Μετράει 7 σερί παιχνίδια αήττητη, τα 6 από αυτά ήταν με under 3,5 γκολ.

Βενεζουέλα – Παραγουάη

Πολύ κακή η Βενεζουέλα στην πρεμιέρα που έχανε με 3-0 στο ημίχρονο από την Κολομβία, αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Αυτό ήταν το ντεμπούτο για τον Ζοσέ Πεσέιρο, γνωστό σε όλους μας από το πέρασμα του στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Όχι και το ιδανικό ξεκίνημα για την Παραγουάη που έμεινε στο 2-2 με το Περού. Ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου δέχθηκε γκολ, πίεσε και κατάφερε να το γυρίσει σε 1-2 αλλά ισοφαρίστηκε γρήγορα για το τελικό 2-2. Από το 2001 έχουν να ηττηθούν σε επίσημο παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι στην έδρα της Βενεζουέλας, θεωρώ ότι δεν θα ηττηθούν ούτε και σήμερα.

Χιλή – Κολομβία

Δεν ήταν κακή η Χιλή αν και ηττήθηκε στο Μοντεβίδεο με 2-1. Θέλει σίγουρα να ξεχάσει το πρώτο 45λεπτο, πολύ καλή στο δεύτερο ημίχρονο άξιζε την ισοπαλία. Πολύ καλή εμφάνιση από την Κολομβία, προηγήθηκε με 3-0 στο ημίχρονο και μετά κατέβασε ρυθμούς. Χάμες Ροντρίγκεζ, Σαπάτα και Μουριέλ η τριάδα μπροστά, χρειάζονται μίση ευκαιρία για να σκοράρουν. Μεγάλο ντέρμπι το παιχνίδι, νομίζω όμως ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν αρκετά ποιοτικότερο σύνολο και μπορούν να φύγουν έστω με τον βαθμό.

Δυάδα (απόδοσης 2.29) 

01:00 Βενεζουέλα – Παραγουάη: Χ2 (1.53)

03:30 Χιλή – Κολομβία: Χ2 & under 4,5 (1.50)

Μονό

00:00 Ισημερινός – Ουρουγουάη: Χ2 & under 3,5 (2.02)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις