Διαβολοβδομάδα, Τρίτη και… 13!

Διαβολοβδομάδα, Τρίτη και... 13!

Γεια και χαρά φίλοι μου Κουβανέζοι! Τρίτη και 13 σήμερα… αλλά για το 2020… κάθε μέρα Τρίτη και 13 είναι! Οπότε γιατί να μη στοιχηματίσουμε;

Η αγαπημένη μας Euroleague συνεχίζεται με πολλά απρόοπτα, κρούσματα, αναβολές, ακυρώσεις αγώνων και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο! Ελπίζω η χρονιά να μην καταλήξει παρωδία, αν και φαίνεται πως ο Ζόρντι Μπερτομέου θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να ολοκληρωθεί η φετινή διοργάνωση με οποιοδήποτε τίμημα. Με όλα αυτά βάλαμε πλώρη για την πρώτη «διαβολοβδομάδα» της χρονιάς που έχει «ψωμάκι» στοιχηματικά!

Η σεζόν έχει ξεκινήσει με πολλές εκπλήξεις και με την κατάσταση που επικρατεί, μάλλον θα δούμε κι άλλες. Είναι άξιο λόγου το γεγονός ότι η περσινή πρωτοπόρος Εφές έχει μέχρι στιγμής 0/2. Πιστεύω όμως ότι δε θα τριτώσει το κακό. Αντίπαλός της σήμερα η Άλμπα Βερολίνου, μια από τις πιο αδύναμες ομάδες της διοργάνωσης. Αμφότερες έρχονται από εμφύλιες ήττες την προηγούμενη αγωνιστική και μάλιστα στις έδρες τους.

Η  Άλμπα ηττήθηκε εύκολα από τη Μπάγερν και η Εφές από τη Φενερμπαχτσέ. Παρά την απουσία του Λάρκιν, το ρόστερ των Τούρκων είναι πολύ καλύτερο και περιμένω ένα ξέσπασμα από την αρχή του αγώνα. Άλλωστε η Άλμπα μπορεί επιθετικά να είναι αξιοπρεπέστατη, αλλά αμυντικά θα δυσκολευτεί να αντιμετωπίσει τα όπλα της Εφές. Περιμένω ένα εύκολο διπλό, και υπεροχή της ομάδας του Αταμάν από το 1ο ημίχρονο.

Συνεχίζω με τον ισπανικό εμφύλιο ανάμεσα στη Βαλένθια και τη Μπαρτσελόνα. Η γηπεδούχος Βαλένθια ξεκίνησε με 2/2  τη φετινή Euroleague. Μπορεί στην πρεμιέρα να δυσκολεύτηκε με τη Βιλερμπάν, η συνέχεια της όμως ήταν εντυπωσιακή με το διπλό στη Μαδρίτη με 16 πόντους διαφορά. Οι μπλαουγκράνα με τη σειρά τους, κέρδισαν την ΤΣΣΚΑ στην έδρα τους, αλλά πληγώθηκαν τη 2η αγωνιστική από έναν παλιό τους γνώριμο, τον Τσάβι Πασκουάλ, χάνοντας στην Αγία Πετρούπολη από τη Ζενίτ.

Είχα αναφέρει και στην ανάλυση με τα μακροχρόνια πως έχει γίνει καλή δουλειά στη Βαλένθια και τα play offs είναι ρεαλιστικός στόχος. Ωστόσο το ρόστερ της Μπάρτσα τρομάζει και νομίζω πως έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Αυτό δε σημαίνει πως θα φύγει εύκολα με το «ροζ φύλλο» της αναμέτρησης. Άλλωστε για να δούμε διαφορά μεγαλύτερη από 10 πόντους σε μεταξύ τους παιχνίδι, πρέπει να γυρίσουμε στο 2017 και από τότε έχουν αναμετρηθεί άλλες 13 φορές!

Τέλος πηγαίνουμε στη γειτονική Σερβία, που ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται τη Ζαλγκίρις. Μεγάλη νίκη για τους Σέρβους επί της Μπασκόνια την προηγούμενη βδομάδα με 90-73. Εκμεταλλεύτηκαν για άλλη μια φορά την έδρα τους, από την οποία και πέρυσι δεν πέρασαν πολλοί. Κορυφαίος της ομάδας αλλά και της αγωνιστικής ο Λόιντ. Η Ζαλγκίρις πέτυχε και αυτή σημαντικό διπλό στην έδρα της αποδεκατισμένης Χίμκι, κάνοντας το 2/2. Είναι δύσκολο ματς για να προβλέψουμε το νικητή. Όποιος και να κερδίσει περιμένω να το πετύχει χωρίς μεγάλη διαφορά και συνολικά δεν περιμένω να ξεφύγει το σκορ με τον τρόπο που αγωνίζονται οι δυο ομάδες. Επειδή δίνεται φαβορί ο Ερυθρός Αστέρας, θα δώσω ένα χάντικαπ στη Ζαλγκίρις, συνδυάζοντάς το με under.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

Combo

20:00 Ερυθρός Αστέρας –  Ζαλγκίρις (+10,5): 2 & under 158,5 (2.00)

Combo

21:00 Άλμπα – Εφές (-5,5): 2 & Εφές 1η στους 30 π. στο 1ο ημίχ. (2.00)

Ρίσκο

21:00 Άλμπα – Εφές (-13,5): 2 (2.90)

Combo

22:00 Βαλένθια – Μπαρτσελόνα: 2 (έως 11 π. διαφορά) & και οι δύο over 60 π. (2.35)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις