Nations… δυάδα του 3.40

Nations... δυάδα του 3.40

Καλημερίζω την παρέα των κουβανέζων! Εξαιρετικά έκλεισε προχθές η εβδομάδα, αφού επιβεβαιώθηκαν 2 από τις 3 επιλογές μας, με τον Χάλαντ να κάνει χατ τρικ και τη Δανία να θριαμβεύει με 3-0 κόντρα στους Ισλανδούς χαρίζοντάς μας το 2.45 του combo! μόλις τρεις κάρτες που βγήκαν από το τσεπάκι του ρέφερι στην Βοσνία δεν ήταν αρκετές ώστε να μας δώσουν το απόλυτο των προβλέψεων. 

Σήμερα θα ασχοληθώ αποκλειστικά με Nations League και πάλι, καθώς υπάρχουν κάποιες επιλογές που αξίζουν το ποντάρισμά μας, έστω κι αν οι αγώνες των εθνικών ομάδων κρύβουν πάντοτε παγίδες τις οποίες θα προσπαθήσουμε να αποφύγουμε στο δρόμο για το ταμείο. 

Σε κακό φεγγάρι η Ελβετία 

H εθνική ομάδα της Γερμανίας βρίσκεται στο κυνήγι της Ισπανίας και της πρώτης θέσης για τον 4ο όμιλο, υποδεχόμενη απόψε στην Κολωνία την αντίστοιχη της Ελβετίας η οποία τους τελευταίους μήνες δείχνει ανέτοιμη να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του Nations League. 

H ομάδα του Γιόακιμ Λεβ προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη στο «Ολιμπίσκι» με 2-1 επί της Ουκρανίας, κέρδισε πιο εύκολα απ’ ό,τι δείχνει το τελικό σκορ και απόψε θέλει τη νίκη ώστε να εκμεταλλευτεί τυχόν στραβοπάτημα της Ισπανίας που προπορεύεται στον όμιλο. Σε καλή κατάσταση οι Γερμανοί, εμφανίζουν πάντως λίγα θεματάκια στα μετόπισθεν. Κρόος και Βέρνερ αμφίβολοι. 

Από την άλλη μεριά οι Ελβετοί εμφανίζονται ασύνδετοι μέχρι στιγμής στη διοργάνωση, με αρκετά προβλήματα στην άμυνα και βρίσκονται στην τελευταία θέση του ομίλου με μόλις έναν βαθμό. Προέρχονται από την ήττα με 1-0 στο «Αλφρέδο Ντι Στέφανο» από την Ισπανία, σε ένα ματς στο οποίο έκανα μία φάση όλη κι όλη. Με 3 σέντερ μπακ παρατάσσει την ομάδα του ο Πέτκοβιτς μήπως και συμμαζέψει την κατάσταση αλλά δεν του βγαίνει. 

Θεωρώ ότι εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει η Γερμανία, ενδεχόμενο που θα το συνδυάσω με over ώστε να ανεβάσω την απόδοση κοντά στον διπλασιασμό. 

Επικίνδυνο επιθετικά το Λουξεμβούργο 

Μαυροβούνιο εναντίον Λουξεμβούργου στο ντέρμπι πρωτιάς του 1ου ομίλου για την τρίτη κατηγορία του Nations League, το οποίο διεξάγεται στην Ποντγκόριτσα. 

Οι γηπεδούχοι προπορεύονται με 9 βαθμούς στον όμιλο και προέρχονται από την άνετη νίκη με 2-0 εντός επί του Αζερμπαϊτζάν που απείλησε ελάχιστα. Το αστέρι της ομάδας, Στέφαν Γιόβετιτς, σκοράρει και γενικώς κάνει τη διαφορά στους αγώνες για τους Μαυροβούνιους. 

Το Λουξεμβούργο βρίσκεται στη 2η θέση του γκρουπ, τρεις πόντους πίσω από τον αποψινό αντίπαλο και θέλει νίκη ώστε να πλασαριστεί στην πρώτη προνομιούχο θέση. Δείχνει να έχει κέφι στον επιθετικό τομέα, οι ποδοσφαιριστές του αλλάζουν γρήγορα την μπάλα και απειλούν συχνά, ιδιαίτερα στις εκτός έδρας αναμετρήσεις. Στη νίκη επί της Κύπρου με 2-0 προ τριημέρου, δημιούργησαν πολλά προβλήματα στην αμυντική γραμμή των αντιπάλων και πήραν μεγάλη νίκη, έστω κι αν στο τέλος κινδύνευσαν αρκετές φορές να δεχθούν τέρμα. 

Παρακολουθώντας τους πρόσφατους αγώνες του Λουξεμβούργου, πιστεύω ότι έχει τη δυνατότητα να βάλει δύσκολα στους γηπεδούχους σκοράροντας έστω μία φορά στο αποψινό παιχνίδι.  

Δυάδα (απόδοσης 3.40) 

21:45 Γερμανία – Ελβετία: 1 & over 2,5 (2.00) 

21:45 Μαυροβούνιο – Λουξεμβούργο: Λουξεμβούργο over 0,5 (1.70)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις