ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Η μεγάλη σύμπτωση για Πανιώνιο, Προοδευτική, Εθνικό!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Η μεγάλη σύμπτωση για Πανιώνιο, Προοδευτική, Εθνικό!

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Η μεγάλη σύμπτωση για Πανιώνιο, Προοδευτική, Εθνικό!

Η μεγάλη σύμπτωση για Πανιώνιο, Προοδευτική, Εθνικό!

Οριστικά στη Γ’ Εθνική θα αγωνιστεί τη φετινή σεζόν, 2020-2021, ο Πανιώνιος ο οποίος μετά τον υποβιβασμό του από τη Super League 1, δεν δήλωσε συμμετοχή στη Super League 2. Οι «κυανέρυθροι» με μότο «Πάμε από την αρχή…» ξεκινούν νέα τους προσπάθεια για να επιστρέψουν γρήγορα στη μεγάλη κατηγορία, από την άγνωστη για αυτούς Γ’ Εθνική, στην οποία φυσικά θα αγωνιστούν για πρώτη φορά.

Κάποια στιγμή θα ερχόταν και αυτό για τον «Ιστορικό» καθώς τα πολλά λάθη και η κακή οργάνωση έφεραν τους Νεοσμυρνιώτες σε μία ντροπιαστική στιγμή στην ιστορία τους, το να αγωνιστούν στην κατά σειρά τέταρτη κατηγορία της χώρας.

Από την… αρχή λοιπόν ο Πανιώνιος ο οποίος έμαθε και τους αντιπάλους του στον 6ο όμιλο, καθώς με την άνοδο της Σαντορίνης στη Football League δεν χρειάστηκε να μπουν τα… μπαλάκια στην κληρωτίδα για νέα κλήρωση. Γνώριμοι και μη οι αντίπαλοι του Πανιωνίου, με άλλους έδινε μάχες στην Α’ Εθνική, με άλλους έδινε μάχη για άνοδο στην Α’ Εθνική, με άλλους τα… έλεγε στο Κύπελλο, ενώ υπάρχει και η πρώτη φορά, δηλαδή ομάδες που δεν τις συνάντησε στο παρελθόν.

Πανναξιακός, Προοδευτική, Χαραυγιακός, Αήττητος Σπάτων, Μαρκό, Εθνικός, Ηλιούπολη, Α.Ε. Μοσχάτου, Φωστήρας, Α.Ε. Μυκόνου είναι οι ομάδες που θα αντιμετωπίσει κατά σειρά ο Πανιώνιος στην πρωτόγνωρη, για την ομάδα της Νέας Σμύρνης, εμπειρία.

Τελευταία φορά που ο Πανιώνιος βρέθηκε εκτός Α’ Εθνικής ήταν πριν 23 χρόνια. Το μακρινό 1996-97 ήταν η τελευταία φορά που οι «κυανέρυθροι» δεν έπαιξαν στην κατηγορία των «μεγάλων». Μήπως σας θυμίζουν κάτι οι αντίπαλοι εκείνης της σεζόν;

Τι είναι αυτό που συνδέει τις δύο σεζόν; Μα φυσικά η κοινή συνύπαρξη Πανιωνίου, Προοδευτικής, Εθνικού στην τότε Β΄ Εθνική και η τωρινή στη Γ’ Εθνική. Μάλιστα οι τρεις τους ήταν και οι ομάδες που πήραν τα εισιτήρια ανόδου στην Α’ Εθνική!

Ναι, σωστά διαβάσατε. Την τελευταία φορά που βρέθηκαν μαζί οι τρεις τους εκτός Α’ Εθνικής πήραν και την άνοδο. Για την ιστορία ο Πανιώνιος βγήκε πρωταθλητής με 67 βαθμούς και ακολούθησαν Προοδευτική με 65 και Εθνικός με 64.

Σε ένα πρωτάθλημα που για την ιστορία, συμπλήρωσαν Παναιτωλικός, Παναργειακός, ΑΕΛ, Νίκη Βόλου, Τρίκαλα, Δόξα Βύρωνα, Απόλλων Καλαμαριάς, Λεβαδειακός, Πανελευσινιακός, Δόξα Δράμας, Πανσερραϊκός, Ε.Α. Ρεθύμνου, ΠΑΣ Γιάννινα, Νάουσα και Πύργος.

Τέλος, τελευταία κοινή συνύπαρξη σε οποιαδήποτε κατηγορία ήταν τη σεζόν 1998-99, με την πιάτσα να… χαλάει ο ουραγός Εθνικός με το αρνητικό και μοναδικό ρεκόρ των 0 νικών και μόλις 8 βαθμών από ισάριθμες ισοπαλίες.

Το σημάδι αυτό θα έδειχνε… καλό για τον Πανιώνιο προκειμένου να επιστρέψει αρχικά στις επαγγελματικές κατηγορίες αλλά δεν έχει δικαίωμα ανόδου φέτος, ωστόσο οι Νεοσμυρνιώτες εύκολα μπορούν να φωνάξουν στους δύο… Πειραιώτες: «Βρε… παλιόφιλοι, χρόνια και ζαμάνια».

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις