Η χειρότερη και η καλύτερη

Η χειρότερη και η καλύτερη

Γειά και χαρά αγαπητοί κουβανέζοι και καλή εβδομάδα. Καινούργια εβδομάδα με στόχο να ξεκινήσει θετικά με κέρδος. Οριακά χαμένοι στη χθεσινή στήλη αν και τα πράγματα θα μπορούσαν να εξελιχθούν καλύτερα.

Τελευταίο παιχνίδι για την 23η αγωνιστική του Νότιου ομίλου της 3ης κατηγορίας στη Σουηδία αυτό ανάμεσα στην πρωτοπόρο Βέρναμο και την Κβίντινγκ, με τις δύο ομάδες να πραγματοποιούν εντελώς διαφορετικές πορείες μέχρι στιγμής. Η Βερνάμε παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού με κύριο όπλο την έδρα, καθώς στα 11 παιχνίδια έχει ηττηθεί μονάχα σε ένα ενώ η επίθεση είναι το αδύναμο σημείο καθώς έχει σκοράρει μόλις 16 τέρματα σε 22 αναμετρήσεις (χειρότερη στην κατηγορία).

Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην κορυφή και το + 10 από τη 2η Λαντσκρόνα και σίγουρα είναι το απόλυτο φαβορί, ενώ παράλληλα διαθέτουν την καλύτερη επίθεση και άμυνα της κατηγορίας και το παιχνίδι σήμερα εξαρτάται αποκλειστικά από αυτούς.

Πιστεύω πως θα ασκήσουν από την αρχή πίεση που ως συνήθως ασκούν κυρίως από τα πλάγια που είναι το αδύναμο σημείο των γηπεδούχων. Ειδικό στοίχημα με combos θα είναι η επιλογή μου.

Combo

20:00 Κβίντινγκ – Βέρναμο: 2 & over 2,5 & over 6,5 κόρνερ (2.00)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις