Ποντάρισμα σε κίνητρο και φόρμα

Ποντάρισμα σε κίνητρο και φόρμα

Γειά και χαρά… συναγωνιστές και καλή Κυριακή. Αρκετά παιχνίδια υπάρχουν σήμερα στο Βορά που αξίζουν προσοχής από τη Νορβηγία αλλά και τη Σουηδία.

Μονόπλευρο κίνητρο

Για τον Βόρειο όμιλο της Σουηδίας στην 3η κατηγορία παίζουν Σάντβικενς και Μπέργκα, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και να προέρχονται από μεγάλη νίκη απέναντι στην πρωτοπόρο ενώ βρίσκονται 10 βαθμούς μακριά από τη 2η θέση, με παιχνίδι λιγότερο και. Στη Σάντβικενς το μόνο που περιμένουν είναι να επιβεβαιωθεί ο μαθηματικός υποβιβασμός. Ποντάρισμα στη νίκη των γηπεδούχων με πολλά γκολ.

Με φόντο τη 2η θέση

Για τον ίδιο όμιλο και το μεγάλο παιχνίδι της ημέρας αναμεσά στη 2η ομάδα της βαθμολογίας και την τρίτη, Σίλβια και Μπρομαποΐκαρνα αντίστοιχα και με τους γηπεδούχος να βρίσκονται 2 βαθμούς παραπάνω από τησημερινή τους αντίπαλο. Παράλληλα. προέρχονται από τρεις συνεχόμενες νίκες, ενώ η Μπρομαποΐκαρνα από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες. Θα ρισκάρω στην μοιρασιά.

Ανοδικά η Λαντσκρόνα

Ιδια κατηγορία αλλά πηγαίνω στον Νότιο όμιλο και στο παιχνίδι ανάμεσα σε Εσκιλσμίνε και Λαντσκρόνα με τις δύο ομάδες να έχουν εντελώς διαφορετικούς στόχους. Η Εσκιλσμίνε μάχεται για την παραμονή και έρχεται από μεγάλη νίκη ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση καθώς συμπλήρωσαν 4 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Διπλό σε συνδυασμό με τα γκολ, η επιλογή.

Ντέρμπι στο Όστερσουντ

Κλείνω τις επιλογές μου από την Σουηδία και την 4η κατηγορία και πιο συγκεκριμένα στο όμιλο της Νόρλαντ εκεί όπου σήμερα θα αναμετρηθούν η Όστερσουντ ΙΦΚ και η Πίτεο σε έναν πραγματικό τελικό στην προτελευταία αγωνιστική. Οι γηπεδούχοι παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για να τερματίσουν σε μία από τις δύο πρώτες θέσεις ενώ οι φιλοξενούμενοι βολεύονται και με ισοπαλία. Ακόμα ένα στοιχείο του παιχνιδιού είναι ότι θα αναμετρηθούν η καλύτερη επίθεση αυτή των γηπεδούχων απέναντι στην καλύτερη άμυνα του ομίλου. Ποντάρω με ρίσκο στην ισοπαλία.

Μια εβδομάδα μετά…

Κλείνω τις επιλογές μου από την πρώτη αγωνιστική της τελικής φάσης στην 3η κατηγορία της Νορβηγίας και τον πρώτο όμιλο και το παιχνίδι ανάμεσα σε Κβικ Χάλντεν και Τρόμσνταλεν.

Να αναφέρω πως οι πρώτες 7 ομάδες θα αναμετρηθούν σε ένα μίνι πρωτάθλημα έξι αγωνιστικών με την πρώτη να κερδίζει την άνοδο και την δεύτερη να προκρίνεται στα μπαράζ. Μετά και τα χθεσινά αποτέλεσμα το κίνητρο είναι για τους γηπεδούχους καθώς βρίσκονται μόλις 4 βαθμούς μακριά από τη 2η θέση ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι 11 βαθμούς μακριά και ουσιαστικά δεν έχουν κάποιο σημαντικό κίνητρο.

Πριν μια εβδομάδα η Τρόμσνταλεν επικράτησε με 3-0 αλλά σήμερα το κίνητρο θα με οδηγήσει στους γηπεδούχους με τη νίκη να προσφέρεται σε τιμή διπλασιασμού.

Μονά και δυάδα (απόδοσης 13.87)

14:00 Σίλβια – Μπρομαποΐκαρνα: Χ (3.65)

14:00 Όστερσουντ ΙΦΚ – Πίτεο: Χ (3.80)

Μονό

15:00 Σάντβικενς – Μπέργκα: 1 & over 3,5 (2.42)

Μονό

15:00 Εσκιλσμίνε – Λαντσκρόνα: 2 & over 2,5 (2.25)

Μονό

17:15 Κβικ Χάλντεν – Τρόμσνταλεν: 1 (2.00)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις