Λεβαντόβσκι στο 2.60; Αμέσως!

Λεβαντόβσκι στο 2.60; Αμέσως!

Σύμφωνοι, αντίπαλος της Πολωνίας είναι η Ιταλία, που φημίζεται για την αμυντική της προσήλωση, όταν όμως βρίσκεις τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι να προσφέρεται για anytime γκολ στο 2,60, τότε παίρνεις την απόδοση με κλειστά μάτια, «αγοράζεις» τιμή, ξέρεις πως έχεις παίξει σωστά, σε κάθε περίπτωση, κι ας μείνει ο μπόμπερ της Μπάγερν μακριά από το γκολ.

Ενας παίκτης που υπό… νορμάλ συνθήκες, σε αγώνες πρωταθλήματος ή Champions League, προσφέρεται μάξιμουμ στο 2.00, τον βρίσκουμε στο 2.60 και… ορμάμε.

Ο Λεβαντόβσκι έχει ξεκινήσει ως αναμενόταν, πολύ δυναμικά τη σεζόν. 5 γκολ σε τρία ματς πρωταθλήματος με την Μπάγερν, το… έπιασε από εκεί που σταμάτησε δηλαδή στην περσινή χρονιά, βοηθώντας τους Βαυαρούς να κατακτήσουν τα πάντα. Ο «Λέβα» δεν έπαιξε στο φιλικό της Τετάρτης με την Φινλανδία, στο οποίο η Πολωνία επικράτησε με 5-1, θα είναι «φρέσκος» απόψε και με καλές πιθανότητες για να βρει γκολ κόντρα στην Ιταλία.

Σκόρερ

21:45 Πολωνία – Ιταλία: Λεβαντόβσκι anytime (2.60)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις