Goal/goal… x 3!

Goal/goal... x 3!

Μία ακόμη βραδιά με εθνικές ομάδες με αγώνες για τον θεσμό του Nations League, και η στήλη μας Angel Bet θα επικεντρωθεί στα αγαπημένα μας… αμφιτέρματα. Ξεχώρισα τρεις αγώνες που πιστεύω μπορούν να σκοράρουν όλες οι ομάδες, θα κυνηγήσουμε δηλαδή έξι γκολ.

Χθες μας πήγε καλά, με 2/3 επιτυχίες.

Αγγλία – Βέλγιο

Δύο ίσως από τις ποιοτικότερες ομάδες τις Ευρώπης θα παίξουν αντίπαλες απόψε. Με τρομερό ταλέντο και  και επιθετικές ορμές, περιμένω ένα ανοιχτό παιχνίδι με γκολ εκατέρωθεν. Η Αγγλία θέλει τη νίκη έτσι ώστε να ανέβει αυτή την πρώτη θέση του ομίλου και να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση, ενώ το Βέλγιο θα επιζητήσει την αποφυγή της ήττας στο “Γουέμπλεϊ”. Εντός έδρας η Αγγλία μετράει 8 συνεχόμενες νίκες και δείχνει ένα σοβαρό πρόσωπο. Βέβαια στα τελευταία της παιχνίδια απέναντι σε Δανία και Ισλανδία δεν ήταν και η πιο ενθαρρυντική εικόνα που μπορούσε να βγάλει αλλά η ποιότητα των ποδοσφαιριστών της και η σκληρή δουλειά του Σάουθγκέιτ, μπορούν να κάνουν την Αγγλία και πάλι φόβητρο. Βέβαια και το Βέλγιο παράγει επιθετικό ποδόσφαιρο και διαθέτει παίκτες βαρόμετρα. Ένα επιπλέον ενδιαφέρον στατιστικό είναι πως το Βέλγιο έχει μόλις 3 ήττες στα τελευταία 20 παιχνίδια που έχει δώσει εκτός έδρας. Έχει 12 συνεχόμενες νίκες σε επίσημα ματς, εξ αυτών τα 9 τελείωσαν over. Αμφίτερμα η επιλογή.

Κροατία – Σουηδία

Στον… πάτο της βαθμολογίας οι δύο ομάδες του 3ου γκρουπ καθώς δεν έχουν ούτε βαθμό σε έναν όμιλο όπου Γαλλία και Πορτογαλία κάνουν ότι θέλουν. Το μόνο κίνητρό τους είναι η αποφυγή του υποβιβασμού στη League Β, οπότε έστω και έτσι η νίκη τους ενδιαφέρει και δεν θα είναι ένα αδιάφορο ματς. Στα τελευταία 8 ματς εντός έδρας η Κροατία έχει 7 goal/goal ,όπως και 7/8 goal/goal γενικά σε όλες τις διοργανώσεις. Η Σουηδία έχει ένα καλό πρόσωπο εκτός, παρόλο που έχει παίξει με ασθενέστερους αντιπάλους. Πιστεύω πως θα μπορέσει να βρει ένα γκολ στην ασταθή άμυνα της Κροατίας καθώς διαθέτει διάθεση, τρεξίματα, φρεσκάδα και ταλέντο. Με το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες θα πάμε και εδώ.

Γαλλία – Πορτογαλία

Στο άλλο ματς εδώ του ομίλου αναμετρώνται οι δύο πρωτοπόροι. Ο αγώνας θυμίζει τον τελικό του Euro 2016, με τους Γάλλους να χρωστάνε κάτι στους τότε πρωταθλητές. Στη Πορτογαλία υπήρξε μια μικρή αναστάτωση με τα κρούσματα του κορβνοϊού που βρέθηκαν, όμως όπως όλα έδειξαν οι περισσότεροι στην ομάδα είναι καλά και ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν θετικοί αντικαταστάθηκαν. Δύο πολύ καλές ομάδες, με τους παγκόσμιους πρωταθλητές να είναι το φαβορί του αγώνα. Τρομερή ομάδα οι «Τρικολόρ», ξεχειλίζουν από ταλέντο, και κάθε ματς δείχνει πως είναι στο χέρι τους και στη διάθεσή τους εφόσον θέλουν να το καθαρίσουν. Βέβαια η Πορτογαλία είναι επίσης πολύ καλή ομάδα με επιθετικές αρετές και μπροστάρη τον Κριστιάνο μπορεί να κάνει την ζημιά σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Δεν βλέπω κάτι άλλο πέρα από το αμφίτερμα, με τις επιθετικές γραμμές και ορέξεις των δύο ομάδων.

Μονό

19:00 Αγγλία – Βέλγιο: Goal/goal (1.70)

Μονό

19:00 Κροατία – Σουηδία: Goal/goal (1.95)

Μονό

21:45 Γαλλία – Πορτογαλία: Goal/goal (1.95)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις