Τρία πονταρίσματα στο Eifel grand prix

Τρία πονταρίσματα στο Eifel grand prix

Χαιρετώ τη μεγάλη παρέα του koubanezos.gr! Δεν πήγε όπως περίμενα η στήλη με τα προ του αγώνος, καθώς ελέω καιρού τα πρώτα δοκιμαστικά δεν έγιναν ποτέ ενώ η διαφορά του προκριματικού, χάθηκε για κυριολεκτικά χιλιοστά του δευτερολέπτου.ν Δε πτοούμαστε, πάμε παρακάτω καθώς έχουμε τον αγώνα μπροστά μας.

Δεν είδαμε κάτι διαφορετικό, με τις Mercedes να κάνουν ακόμα μια φορά το 1-2, αλλά αυτή τη φορά με πρώτο τον Μπότας. Ο Φερστάπεν η αλήθεια είναι πως ήταν πολύ γρήγορος και αρκετά κοντά στις Mercedes, αλλά για ακόμη μια φορά ξεκινάει από τη δεύτερη σειρά της εκκίνησης. Η έκπληξη ήρθε από τη Φεράρι του Λεκλέρκ που πήρε την 4η θέση σκορπίζοντας ικανοποίηση στη scuderia.

Τρία πονταρίσματα στο Eifel grand prix

Στοιχηματικά τώρα, θα κινηθούμε λίγο safe καθώς και ο παράγοντας καιρός ίσως παίξει το ρόλο του σε μια έτσι και αλλιώς απαιτητική πίστα. Ξεκίνημα με Αλεξάντερ Αλμπόν και να πάρει θέση στην 6αδα. Εκκινεί από τη 5η θέση και έχει ανέβει ψυχολογικά καθώς κάνει εξαιρετικούς αγώνες το τελευταίο διάστημα. Θεωρώ πως θα κάνει ακόμα έναν καλό αγώνα.

Θα συμπληρώσω τη δυάδα με τις Renault. Εκκινούν από την 6η και 7η θέση αντίστοιχα. Έδειξαν ένα κλικ πιο αργές από τους πρώτους 5, αλλά γενικά είναι αρκετά αξιόπιστες αγωνιστικά φέτος. Αναμένω πως πολύ δύσκολα θα μείνουν εκτός βαθμών, αν αγωνιστούν με σωστή στρατηγική.

Τρία πονταρίσματα στο Eifel grand prix

Τέλος κράτησα ένα μονό ποντάρισμα με τις Ferrari. Έφεραν αρκετές βελτιώσεις στο συγκεκριμένο αγώνα, κάτι που φάνηκε να έχει θετικό αντίκτυπο ειδικά με τον Λεκλέρκ. Ο Φέτελ παίζει εντός έδρας και εκκινεί από την 11η θέση, έχοντας δικαίωμα επιλογής ελαστικών. Αν εφαρμόσουν καλή στρατηγική στη scuderia, βλέπω με αρκετά καλές πιθανότητες να έχουν και τα δύο μονοθέσια στους βαθμούς.

Δυάδα (απόδοσης 2.10)

15:10 Τερματισμός στην 6αδα: Αλεξάντερ Αλμπόν  (1.40)

15:10 Και τα δύο μονοθέσια στους βαθμούς: Renault (1.57)

Μονό

15:10  Και τα δύο μονοθέσια στους βαθμούς: Ferrari (1.83)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις