Φουλ Αγγλίας με ολίγη από… Περού

Φουλ Αγγλίας με ολίγη από... Περού

Καλημερίζω όλη την παρέα! Φθινοπώριασε τελικά, έστω κι αν χρειάστηκε να φτάσουμε στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου για τον Οκτώβρη. Η ξαφνική βροχή και η πολυαναμενόμενη δροσιά που ήρθαν -ελπίζω- για να μείνουν, μας προετοιμάζουν σιγά σιγά για τον ερχομό του χειμώνα που φέρνει πλήρη αγωνιστική δράση στα αθλητικά δρώμενα, αφού η σεζόν έχει ξεκινήσει για τα καλά σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. 

Η στήλη της Πέμπτης δεν είχε το αποτέλεσμα που θα θέλαμε, αφού η προτεινόμενη δυάδα “έσπασε” από το 0-0 της Σλοβακίας με την Ιρλανδία που δυστυχώς για εμάς είχαν το μυαλό τους μόνο στην άμυνα.  

Σήμερα έχω επιλέξει να ασχοληθώ με τρεις αγώνες από την League One της Αγγλίας και με μία αναμέτρηση που διεξάγεται στο μακρινό Περού, ελπίζοντας στο τέλος της ημέρας να περάσουμε από το ταμείο για ακόμη μία φορά αυτή την εβδομάδα.  

Η επίθεση θα κρίνει το αποτέλεσμα… 

Η Κρου υποδέχεται σήμερα στις 17:00 τη Γουίγκαν, με τις δύο ομάδες να έχουν ξεκινήσει μέτρια τη φετινή σεζόν.  

Οι γηπεδούχοι δείχνουν να έχουν ρυθμό και λύσεις στην επιθετική τους ανάπτυξη όταν αγωνίζονται στο “Αλεξάντρα Στέιντιουμ”, όπου μέχρι στιγμής μετρούν μία άνετη νίκη επί της Ντονς με 2-0 και μία ήττα με το ίδιο σκορ από την Τσάρλτον. Και στους δύο αγώνες δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες στα αντίπαλα καρέ, αφήνοντας όμως αρκετούς κενούς χώρους στα μετόπισθεν κάτι το οποίο πλήρωσαν με την Τσάρλτον αν και ήταν ανώτεροι σε όλο το παιχνίδι. 

Η Γουίγκαν αν και έκανε 2 ήττες στα πρώτα παιχνίδια της για το πρωτάθλημα, έδειξε να ανακάμπτει παίρνοντας τους επόμενους δύο αγώνες κόντρα σε Πόρτσμουθ (1-2 εκτός) και Ντόνκαστερ (1-0 εντός). Επιθετικά βρίσκει σιγά σιγά ρυθμό, αλλά η αμυντική της συμπεριφορά θέλει δουλειά, καθώς παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα. Στο τελευταίο παιχνίδι της για το League Trophy δέχτηκε 3 τέρματα από την Πορτ Βέιλ.  

Θα έχει γκολ λογικά ο αγώνας, καθώς η Κρου παίζει πολύ ανοιχτά και η Γουίγκαν θα βρει τρόπο να σκοράρει. Πάω με το αμφίτερμα.  

Κάποια στιγμή θα “ξεμπουκώσει”  

Toπικό ντέρμπι στο “PTS Ακάντεμι Στέιντιουμ”, καθώς η Νόρθαμπτον υποδέχεται την Πιτέρμπορο, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε εκ διαμέτρου αντίθετη αγωνιστική κατάσταση τις τελευταίες εβδομάδες. 

Η γηπεδούχος ομάδα προέρχεται από δύο ήττες με το ίδιο σκορ στο πρωτάθλημα, καθώς ηττήθηκε με 0-2 από Χαλ (εντός) και Μπρίστολ Ρόβερς (εκτός). Πάντως, κατάφερε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μεσοβδόμαδα αφού επιβλήθηκε με 5-0 της δεύτερης ομάδας της Σαουθάμπτον για το League Trophy. Αμυντικά παρουσιάζει τρομερά κενά σε όλους τους αγώνες πρωταθλήματος, κάτι που μπορεί να εκμεταλλευτεί η πολύ επικίνδυνη Πιτέρμπορο. 

Η ομάδα του Ντάρεν Φέργκιουσον έχει ξεκινήσει τη σεζόν με 2 νίκες και ισάριθμες ήττες. Οι τελευταίες έχουν έρθει μακριά από την έδρα της, με την Πιτέρμπορο να μην έχει καταφέρει να σκοράρει ακόμη, παρά τις πολλές ευκαιρίες που δημιουργεί. Σήμερα είναι η ιδανική ευκαιρία ώστε να πάρει τους πρώτους εκτός έδρας βαθμούς, έχοντας ένα κίνητρο παραπάνω αντιμετωπίζοντας την “μισητή” Νόρθαμπτον 

Τα αμυντικά κενά των γηπεδούχων θα πρέπει να εκμεταλλευτεί η Πιτέρμπορο, ώστε να πάρει την πρώτη της νίκη εκτός. Καλύτερη ομάδα έχει, καλύτερες μονάδες διαθέτει, θεωρώ ότι μπορεί να τα καταφέρει. Πάμε στο over 1,5 φιλοξενούμενου που πληρώνει καλύτερα από το διπλό.  

τα γκολ στο “Μπλούμφιλντ Ρόουντ” 

Ντέρμπι αναμένεται να είναι η σημερινή αναμέτρηση ανάμεσα σε Μπλάκπουλ και Ίπσουιτς, αν και τις δύο ομάδες χωρίζουν ήδη επτά βαθμοί μετά τις πρώτες 4 αγωνιστικές του πρωταθλήματος. 

Η Μπλάκπουλ μέχρι στιγμής δείχνει ομάδα που προσφέρει γκολ και θέαμα στο κοινό που την παρακολουθεί. Αγωνίζεται ανοιχτά και τα παιχνίδια της έχουν ρυθμό και αρκετά τέρματα. Εντός έδρας δημιουργεί αρκετές φάσεις για γκολ, παίζοντας κάπως άναρχα και έχει ρεκόρ μία νίκη και μία ήττα, η πρώτη με 2-0 επί της Σουίντον και η δεύτερη με σκορ 2-3 από την κυνική Λίνκολν.   

Αντίπαλός της η Ίπσουιτς η οποία έχει ξεκινήσει τη σεζόν με το πόδι πάνω στο γκάζι. Μετρά συνολικά 3 νίκες και 1 ισοπαλία με 7-1 τέρματα. Στον τελευταίο εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο της Ντονς δεν έκανε καλή εμφάνιση, κινδύνευσε με ήττα αλλά τελικά την απέφυγε φεύγοντας με το βαθμό της ισοπαλίας. Αν εμφανιστεί εκ νέου νωθρή απόψε στο “Μπλούμφιλντ Ρόουντ” θα το πληρώσει, καθώς η Μπλάκπουλ δεν αστειεύεται. 

Πολύ μεγάλο το 2.10 που δίνουν οι μπουκ στο over, θα το τιμήσω παρέα με αμφίτερμα, καθώς η αγωνιστική παρουσία των δύο ομάδων ευνοεί αυτό το ενδεχόμενο που καλοπληρώνει. 

Με ρίσκο στο “Γκράου 

Ατλέτικο Γκράου και Κούσκο αναμετρώνται στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα του Περού. 

Η γηπεδούχος έχει δώσει 7 παιχνίδια μέχρι στιγμής στην έδρα της, τα περισσότερα εκ των οποίων μπορούν να χαρακτηριστούν και ως φεστιβάλ τερμάτων. Έχει ρεκόρ 1-5-1 με σύνολο τερμάτων 11-11. Στα 6 από τα 7 ματς έχει επιβεβαιωθεί το αμφίτερμα, ενώ σε 4 από αυτά έχουν επιτευχθεί πάνω από 3 γκολ, με πολλά να επιτυγχάνονται από το πρώτο ημίχρονο.  

Η Κούσκο είναι επίσης μία ομάδα που επιβεβαιώνει μεγάλα σκορ στα παιχνίδια της μέχρι στιγμής. Σε 8 εκτός έδρας αγώνες έχει ρεκόρ 2-2-4 με 10-12 τέρματα. Σε 5 από αυτούς, μάλιστα, έχει επιβεβαιωθεί το over μαζί με αμφίτερμα και μέχρι το 45’ είχαν επιτευχθεί τουλάχιστον 2 γκολ. 

Σηκώνει ρίσκο ο συγκεκριμένος αγώνας, καθώς αν το σκορ ανοίξει νωρίς θα έχουμε πολλά τέρματα μέχρι το τέλος του 90λεπτου. Combo με over 3,5 αγώνα παρέα με over 1,5 ημιχρόνου. 

Δυάδα (απόδοσης 3.11) 

17:00 ΚρουΓουίγκαν: Goal/goal (1.70) 

17:00 ΝόρθαμπτονΠιτέρμπορο: Πιτέρμπορο over 1,5 (1.83) 

Combo  

17:00 ΜπλάκπουλΊπσουιτς: Goal/goal & over 2,5 (2.40) 

Combo, ρίσκο 

23:00 Ατλέτικο Γκράου – Κούσκο: Over 1,5 στο 1ο ημίχ & Over 3,5 (3.70)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις