ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Από νωρίς στο μεροκάματο

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Από νωρίς στο μεροκάματο

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Αλβαρέζ και 42άρι

Αλβαρέζ και 42άρι

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ευκαιρίες πριν την εμβόλιμη

Μόνο νίκη χρειάζονται

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Από νωρίς στο μεροκάματο

Από νωρίς στο μεροκάματο

Χαιρετώ άπαντες τους απανταχού κουβανέζους. Ελπίζω και πάλι, να σας βρίσκω όλους και όλες καλά. Πρώτο Σαββατοκύριακο που τουλάχιστον εδώ στη βόρεια Ελλάδα αισθανόμαστε τη δροσιά του φθινοπώρου, με τη θερμοκρασία να είναι ιδιαίτερα χαμηλή τις πρωινές και βραδινές ώρες. Σιγά σιγά θα αρχίσουμε, να μπαίνουμε σε χειμερινούς ρυθμούς, με το ποδόσφαιρο να μας απασχολεί όλο και περισσότερο, ελλείψει άλλων δραστηριοτήτων, οι οποίες θα μπουν και αυτές στο πατάρι με τα καλοκαιρινά ρούχα, μέχρι του χρόνου.

Από πλευράς αγωνιστικών υποχρεώσεων λίγες είναι οι ευκαιρίες για τη πλειοψηφία των παικτών, με το ευρωπαϊκό πρόγραμμα να μονοπωλείται από τους αγώνες των Εθνικών για το Nations League. Δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τη ποδοσφαιρική δράση στην Ασία, οπότε και η στήλη σήμερα θα ταξιδέψει κανονικά στα γήπεδα της Ιαπωνίας και Νότιας Κορέας με ενδελεχείς αναλύσεις και δυνατές προτάσεις.

Απολογισμός

Δεν ήταν καθόλου καλό το μεσοβδόμαδο ραντεβού μας, με τη δυάδα απόδοσης από τους ημιτελικούς του League Cup Ιαπωνίας. Καταρχήν η Τόκυο έκανε την έκπληξη, αποκλείοντας τη Καβασάκι, σε ένα ματς που η έξυπνη τακτική της, η αποτελεσματικότητα της στη τελική προσπάθεια, αλλά και η κάτω του μετρίου απόδοση της Καβασάκι, έστειλαν την ομάδα της πρωτεύουσας στο τελικό του θεσμού. Στο δεύτερο ματς είχαμε νικητή τη Κασίβα, αλλά η απίστευτη αστοχία των Μαρίνος, δεν επιβεβαίωσε το αμφίτερμα και κάπως έτσι η πρόταση της στήλης πήγε άκλαυτη, διακόπτοντας το θετικό της σερί επιτυχιών. Μέσα στο πρόγραμμα είναι και οι αστοχίες, ελπίζω μόνο να μην ήταν προάγγελος κακών για το υπόλοιπο του μήνα.

Από νωρίς στα γήπεδα της Νοτίου Κορέας

Κανονική εργάσιμη θυμίζει το πρωινό του Σαββάτου, αφού για τις ανάγκες των παιχνιδιών, τα οποία θα μας απασχολήσουν, θα πρέπει, να ρυθμίσουμε τα ξυπνητήρια αρκετά νωρίς. Την αρχή θα κάνει η σέντρα στη 23η αγωνιστική ημέρα της Κ2 στη Νότια Κορέα και συγκεκριμένα το ματς ανάμεσα σε Γκιέονγκναμ και Άνιανγκ, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 7:30 το πρωί!

Οι γηπεδούχοι παλεύουν για το πλασάρισμα τους στη πρώτη 4αδα και την ευκαιρία, να διεκδικήσουν μέσω των playoffs, την άνοδο τους στα μεγάλα σαλόνια της Κ1. Απέχουν μόλις ένα βαθμό μακριά από το στόχος τους, με τις εναπομείνασες 5 αγωνιστικές να κρίνουν όλη τη χρονιά. Σταθερά καλοί στη παραγωγή φάσεων, διαθέτουν τη 3η καλύτερη επίθεση της Λίγκας, με την άμυνα τους όμως να είναι σταθερά κακή.

Η Άνιανγκ από την άλλη προσπαθεί, να αποφύγει τη τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, αφού φέτος δεν υπάρχει ο κίνδυνος ενός πιθανού υποβιβασμού. Η αλήθεια είναι, ότι σε σχέση με την Ασάν και την Ανσάν, με τις οποίες μονομαχεί στο κελάρι της βαθμολογίας, και καλύτερη επίθεση διαθέτει και καλύτερη αμυντική συμπεριφορά επιδεικνύει.

Παράσταση νίκης για τους γηπεδούχους της Γκιέονγκναμ, οι οποίοι εάν θέλουν να ελπίζουν, πρέπει, να καθαρίζουν υπέρ τους τέτοια παιχνίδια. Εμείς δεν θα ψάξουμε νικητή, αλλά θα μείνουμε στο αμφίτερμα, αφού οι φιλοξενούμενοι παίζουν χωρίς σκοπιμότητες, είναι πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις, ενώ η άμυνα της Γκιέονγκναμ δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη.

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στις 10:00 διεξάγεται το δεύτερο ματς της ημέρας ανάμεσα στη Νταέτζεον και τη Σουβόν. Δύσκολη έξοδος για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι παραμένουν στο κυνήγι της πρωτοπόρου Γιεγιού και το εισιτήριο της απευθείας ανόδου. Μπορεί να συμπληρώνουν ήδη 8 αγωνιστικές αήττητοι και 4 συνεχόμενες χωρίς να έχουν δεχθεί καν γκολ, αλλά οι γηπεδούχοι της Νταέτζεον έχουν ανάγκη ένα θετικό αποτέλεσμα, καθώς η θέση τους στα playoffs είναι επισφαλής, με τις Σεουλ, Γκιέονγκναμ και Σέονγκναμ να τους ακολουθούν κατά πόδας.

Διαθέτοντας τη καλύτερη επίθεση η Σουβόν θα βρει γκολ απέναντι στη προβληματική άμυνα των γηπεδούχων, κάτι που αναμένω, να πετύχει και η Νταέτζεον, αφού στα τελευταία ματς της αποδίδει επιθετικά αρκετά καλά. Έχοντας παρακολουθήσει εκτενώς τα ματς της Σουβόν, τολμώ να πω, ότι αυτό το μηδέν παθητικό στα τελευταία 4 ματς της προέκυψε από τύχη και λιγότερο από ικανότητα.

Θα στηρίξουμε το φαβοριτισμό των φιλοξενούμενων με τη διπλή τους όμως ευκαιρία να συνδυάζεται με το ενδεχόμενο να μπουν τουλάχιστον 2 γκολ στο ματς. Και η Σουβον μπορεί, να το καταφέρει μόνη της, αλλά και η Νταέτζεον μπορεί, να συμβάλει με τη δική της επιθετική γραμμή.

Με τα γκολ στην Ιαπωνία.

Αλλάζουμε χώρα και περνάμε στην Ιαπωνία, με τις υποχρεώσεις στη J1 να ξεκινούν επίσης νωρίς το πρωί. Στη 4η μεγαλύτερη πόλη της χώρας, τη Ναγκόγια, η τοπική ομάδα υποδέχεται στις 8:00 την Σερέζο της Οσάκα, σε μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες με κοινό αγωνιστικό προφίλ και στόχους.

Οι φιλοξενούμενοι κρατούν προς στιγμήν τη 3η και προνομιούχο θέση της βαθμολογίας με 42 βαθμούς, έχοντας όμως ένα παιχνίδι περισσότερο από τους σημερινούς τους αντιπάλους. Πολύ πειθαρχημένη ομάδα, προσηλωμένη κατά κύριο λόγο στην αμυντική της λειτουργία, χτίζει το παιχνίδι της πάντα με πλάνο και υπομονή, χτυπώντας στις αδυναμίες του εκάστοτε αντιπάλου. Κυνηγά σήμερα ένα θετικό αποτέλεσμα, αφού οι διώκτες της για τη θέση, η οποία δίνει ένα εισιτήριο στο ερχόμενο Champions League, είναι αρκετοί.

Οι γηπεδούχοι της Ναγκόγια διάγουν μια εξαιρετική χρονιά μετά και τη 13η θέση στη περσινή κατάταξη. Η ομάδα της Toyota βρίσκεται μόλις δύο νίκες μακριά από τη σημερινή της αντίπαλο και κυνηγά με πλάνο και πίστη μια διάκριση, μετά από χρόνια στην αφάνεια, με το τελευταίο τίτλο της ,αυτό του Πρωταθλητή, να χρονολογείται το 2010. Ίδια τα χαρακτηριστικά της στον αγωνιστικό χώρο με αυτά της σημερινής της αντιπάλου, αρέσκεται στο να αφήνει τη πρωτοβουλία στον αντίπαλο και να χτυπά με τη γρήγορη μετάβαση της από την άμυνα στην επίθεση.

Προφανώς οι εταιρείες, επηρεασμένες από τις αμυντικές αποδόσεις των δύο μονομάχων, προσφέρουν το αμφίτερμα αρκετά ψηλά και εμείς θα το τιμήσουμε. Κλειδί θα είναι το πρώτο γκολ στο παιχνίδι, το οποίο έχει μπόλικο Χ σήμερα, με αυτόν που θα το δεχθεί πρώτος, να αναζητά απάντηση. Είναι τέτοια η φιλοσοφία των δύο αντιπάλων, να μην παρατούν δηλαδή τα ματς, όσο και αν αυτά στραβώνουν, είναι επιτακτική και η ανάγκη θετικού αποτελέσματος, οπότε θαρρώ, ότι τουλάχιστον από ένα γκολ εκατέρωθεν θα δούμε στο ματς.

Στις 10:00 ακολουθεί άλλο ένα ενδιαφέρον ματς, αυτό ανάμεσα στους Άντλερς της Κασίμα και της Γιοκοχάμα. Κομβική αναμέτρηση κυρίως για τους γηπεδούχους, οι οποίοι μετά τις 2 συνεχόμενες ήττες με Γκάμπα και Οΐτα, έχουν χάσει την επαφή με τη κορυφή.

Μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα αγωνιστικής φόρμας, οι δύο ήττες ήρθαν να επιδείξουν με το πιο γλαφυρό τρόπο την αμυντική αφέλεια της ομάδας, η οποία μπροστά διαθέτει εξαιρετικό υλικό. Είχε την ατυχία, να πέσει σε δύο αντιπάλους, οι οποίοι αμύνθηκαν μαζικά και χτύπησαν καίρια με αντεπιθέσεις, εκθέτοντας την αμυντική της διάταξη. Πλέον οι νίκες είναι το ζητούμενο για τον ιστορικό σύλλογο, εάν πραγματικά επιθυμεί, να σώσει τη σεζόν και τους στόχους που τέθηκαν.

Οι φιλοξενούμενοι είναι ομάδα ψυχολογίας και εμφανίζουν αρκετές μεταπτώσεις στην απόδοσή τους. Εάν το ματς της πάει καλά, μπορεί, να κάνει τη ζημιά σε οποιοδήποτε αντίπαλο, ενώ αντίθετα, εάν δεν της βγει, το παρατά με ευκολία Δεδομένη η αμυντική της αδυναμία, αφού διαθέτει το 3ο χειρότερο παθητικό της Λίγκας, ενώ μεσοεπιθετικά είναι σαφώς καλύτερη.

Νίκη των γηπεδούχων αναμένω και μάλιστα εύκολη. Μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα η Κασίμα έχει την ευκαιρία, να ξεσπάσει σε ένα βατό αντίπαλο. Επειδή όμως η άμυνα της δεν μπορεί να κρύψει τα μαύρα της τα χάλια, θα ρισκάρουμε με το αμφίτερμα, καθώς μια γρήγορη εξασφάλιση της νίκης από πλευράς των γηπεδούχων, μπορεί να επιφέρει επιπλέον χαλάρωση.

Καθαρό λάθος στην απόδοση

Άφησα τελευταίο επίτηδες το ματς της Κασίβα εναντίον της Κόμπε, το οποίο ξεκινά στις 9:00, καθώς εντόπισα ένα αρκετά σοβαρό φαινομενικά λάθος στην απόδοση και φυσικά το προτείνω ανεπιφύλακτα σε μονό ποντάρισμα.

Καταρχήν έχουμε μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο άκρως φορμαρισμένους αντιπάλους. Οι γηπεδούχοι μεσοβδόμαδα κατάφεραν, να πάρουν και το εισιτήριο για το μεγάλο τελικό του League Cup, νικώντας στην έδρα των Μαρίνος. Διαθέτουν το υπερόπλο Ολούγκα μπροστά και δείχνουν ικανοί, να παλέψουν για τη πρώτη τριάδα της Λίγκας μέχρι τέλους.

Οι φιλοξενούμενοι της Κόμπε συμπληρώνουν 4 αγωνιστικές αήττητοι, παίρνοντας μάλιστα το απόλυτο των βαθμών. Πλέον και μετά τη φυγή του κόουτς Φινκ άπαντες έχουν συσπειρωθεί γύρω από το κόουτς Μιούρα και έχουν ξεκινήσει την αντεπίθεση τους, με σκοπό να καλύψουν το χαμένο έδαφος στη βαθμολογία. Η επάνοδος και η φόρμα του Ινιέστα αποτελεί βαρόμετρο για την ομάδα, αφού ο έμπειρος μέσος κάνει τη διαφορά ακόμα και σε προχωρημένη ποδοσφαιρικά ηλικία. Μαέστρος ως συνήθως, έχει ανεβάσει κατακόρυφα τις επιθετικές επιδόσεις της Κόμπε, είτε μοιράζοντας ασίστ, είτε σκοράροντας ο ίδιος. Συνεχίζει βέβαια, να προβληματίζει αμυντικά, οπότε σκοπός της είναι, να σκοράρει πάντα περισσότερα γκολ, από όσα θα δεχθεί σε κάθε αγώνα.

Δεν θα ψάξουμε νικητή στο σημερινό ματς, αν και νίκη της Κόμπε και μάλιστα σε πολύ καλή απόδοση βλέπω. Θα ασχοληθούμε με ένα ειδικό στοίχημα που βάσει εικόνας και φόρμας το τελευταίο καιρό δεν δικαιολογείται από πουθενά. Θα ποντάρουμε λοιπόν να σκοράρουν και στα δύο ημίχρονα οι φιλοξενούμενοι, απόδοση που τριπλασιάζει το ποντάρισμα μας. 4 ματς έδωσε η Κόμπε τις τελευταίες δυο εβδομάδες, στα 3 εξ αυτών επιβεβαιώθηκε η συγκεκριμένη επιλογή. Με δεδομένο , ότι και η Κασίβα θα συμβάλει στο σκορ, δεν μπορώ να αφήσω ανεκμετάλλευτη μια τέτοια ευκαιρία, σε ένα ματς που αναμένεται ανοιχτό από τα πρώτα κιόλας του λεπτά.

Δυάδα απόδοσης (3.00)

07:30 Γκιέονγκναμ – Άνιανγκ: Goal/goal & over 4 corner (1.80)

10:00 Νταέτζεον – Σουβόν: Χ2 & over 1,5 & over 4 corner (1.66)

Δυάδα απόδοσης (3.43)

08:00 Ναγκόγια – Σερέζο: Goal/goal (1.90)

10:00 Κασίμα – Γιοκοχάμα: Goal/goal (1.80)

Mονό ρίσκου

09:00 Κασίβα – Κόμπε: Γκολ Κόμπε και στα δύο ημίχρονα (3.00)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις