ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Αδιαφορία και παράδοση ίσον... 2.82

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Αδιαφορία και παράδοση ίσον... 2.82

LIVE BETTING 24/7!

Best picks

Best Picks Τετάρτης με μπάλα και Euroleague έως 70.00!

Προγνωστικά

Στο ρυθμό των ντέρμπι και του 5.50

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Παράδοση και λογική στο 1.85!

προγνωστικά κληματσούδας

Το 1.90 είναι λάθος

προγνωστικά nba

Με ειδικά και ποιότητα τα χαράματα

Δεν μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

Δεν μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

Προγνωστικά Ευρωλίγκα με τον παίκτη Λαπροβίτολα της Μπαρτσελόνα στην εικόνα.

Star του NBA στο 70.00

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

σημείο ημέρας.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Η Stoiximan Super League προσφέρει σιγουράκια

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (24/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (24/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Αδιαφορία και παράδοση ίσον… 2.82

Αδιαφορία και παράδοση ίσον... 2.82

Καλημέρα λαέ του koubanezos.gr!

Επιστροφή στην στήλη μας, άλλη μέρα από την καθιερωμένη Πέμπτη, αλλά λόγω συνθηκών (εθνικές και απουσία σοβαρών αγώνων) θεωρούμε πως είναι κατανοητός ο λόγος. Είναι η αλήθεια πως σε ένα τέτοιο ελλιπές και ανούσιο πρόγραμμα θα ήταν δύσκολο να υπάρξει κάποια ευκαιρία που να αξίζει να προταθεί, όμως, κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει (ευτυχώς) και για τον λόγο αυτό ανάμεσα στην ανομβρία εντοπίζουμε μια όαση που καλό θα είναι να έχουμε υπόψη. Πηγαίνουμε ένα μακρινό ταξίδι στην Αφρική και συγκεκριμένα στην ιστορική Αίγυπτο, όπου τρεις στροφές πριν το τέλος της Premier, υπάρχει ένας αγώνας που με άξονες την παράδοση και την απουσία κινήτρου, μας οδηγεί στο να τον προσεγγίσουμε. Δύο επιλογές, παραπλήσιες θα είναι, ουσιαστικά μια με μια παραλλαγή μαζί. Ο λόγος είναι απλός: Αφενός απλό ποντάρισμα, αφετέρου ρίσκο που τριπλασιάζει.

Σμούχα -Αλ Ιτιχάντ

Ο αγώνας μας είναι ανάμεσα στις δύο πλήρως αδιάφορες Σμούχα και Αλ Ιτιχάντ ή με άλλα λόγια ανάμεσα σε δύο ομάδες, που βρίσκονται στην μέση περίπου της βαθμολογίας, περιμένοντας στωικά το ανιαρό τέλος.

Η Σμούχα ακόμα και αν προσπαθήσει ή και κερδίσει εντέλει τα εναπομείναντα τρία παιχνίδια της δεν προλαβαίνει καν να πλησιάσει την 3η θέση που να οδηγεί στην έξοδο για το κύπελλο Συνομοσπονδιών, κάτι που έχει αποδεχτεί και η ίδια. Αμιγώς αφρικανικό το ρόστερ της με το αιγυπτιακό στοιχείο να φτάνει σχεδόν στο 85-90% πρόκειται για μια σκληροτράχηλη και ομοιογενής ομάδα που έχει αποκτήσει σταθερότητα τα τελευταία χρόνια. Δίκαια μπορούμε να την χαρακτηρίσουμε ως ομάδα ισοπαλιών αφού και φέτος, αν λάβουμε μάλιστα υπόψη τα τελευταία 6 παιχνίδια της είναι κάτι που εντοπίζουμε με μεγάλη ευκολία (3/6 ισοπαλίες). Της αρέσει να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού, σταθερός μέσος όρος σε τελικές προσπάθειες (11 ανά αγώνα) και έχει προσήλωση στην άμυνα. Ομάδα που παίζει για την ουσία χωρίς τυμπανοκρουσίες. Με αντίπαλο την Αλ Ιτιχάντ εντός υπάρχει έντονη παράδοση στην ισοπαλία (1-4-3 με 4/4 ισόπαλα παιχνίδια τα τελευταία 4 χρόνια!).

Η Αλ Ιτιχάντ κι αν έχει έφεση στις ισοπαλίες με το επιμέρους 4/6 (ισοπαλίες/αγώνα) να το αποδεικνύει. Τρομερό και το 9/13 που έχει από τις 10/8/20 σε 13 συνολικά αγώνες ανεξαρτήτως έδρας. Στη μέση της βαθμολογίας και αυτή, μόλις 5 βαθμούς μακριά από την αντίπαλό της, απολαμβάνει ένα ανιαρό και δίχως προβλήματα τέλος. Το ρόστερ της ομοιογενές, με ελάχιστους ”ξένους” στην σύνθεσή της, ικανή ομάδα, από τις πιο ιστορικές και γνωστές στην Αίγυπτο, αν και στερείται κάποια σημαντική διάκριση τα τελευταία χρόνια. Ικανή στους εκτός έδρας αγώνες της, ισοδύναμη και ισορροπημένη σε σχέση με την Σμούχα, καμία ομάδα στα μάτια μας δεν ξεχωρίζει.

Εκτίμηση: Αδιάφορες αμφότερες οι ομάδες, με έντονη παράδοση στην ισοπαλία, δίχως κίνητρο και όρεξη για κάποια διεκδίκηση. Παιχνίδι αγγαρείας που μας οδηγεί στην ισοπαλία και αν θέλετε να έχετε κάτι πιο συγκεκριμένο αλλά με ρίσκο, ισοπαλία με λίγα γκολ.

Μονό

21:00 Σμούχα – Αλ Ιτιχάντ: Χ (2.82)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις